Konečně odpočinek

42 4 0
                                    

Amy se tedy pustila do bývalky Alexe. Nejdřív se jen tak mlátili a sem tam se trochu řízli, jenže Amy začala být naštvaná a začala dávat tvrdší rány, výkop do břicha, loktem do obličeje a nakonec se rozmáchla svými zlatíčky a řízla jí docela dost do stehna, což udělalo tu pindu zranitelnější a nakonec ji oběma vějíři prořízla i břicho, což způsobilo, že ta pinda spadla dolů a zemřela ve své kaluži krve.
Amy na nic nečekala a šla pomoct Lottie s těmi dalšími dvěmi pindami. Obě je zabili a koukli na kluky ,,Jste v pohodě?"Zeptá se Amy a kluci jen kývnou na náznak, že jo. Nakonec tedy se přišlo na to, že ten špeh byla celou dobu Alexova přítelkyně, což ho docela zlomilo, ale měl kolem sebe kluky a ti mu pomáhali jak jen to šlo. O 14 dní později se všechno vrátilo do starých kolejí až na to, že se Amy, Anna, Lottie a Beth dostali k Tobiasově mafii a jsou teďka spolu v malé pod skupině. Všichni tedy začali chodit do školy a taky cvičili a zdokonalovali se. Lottie s Beth byli v jednom kuse spolu. No a Amy se Sebem začali od znova. Ann si docela dost rozuměla s Tobiasem, ale bohužel jí neodepisoval, protože prý má údajně moc práce. Jo jasně, leda tak chodit pro jídlo a posilovat. Ann to sice vadilo, ale jemu to nedávala moc najevo a radši se koukala na kdramata a poslouchala kpop. Konečně pohodový víkend, jenže se ukázalo, že prý Martin nechcípnul a žije.
Pohled Amy :
Byla jsem tak nasraná, že jsem dala pěstí do zdi a zbyla tam po mě díra. Seb byl tak hodnej, že mě obejmul a uklidňoval. Milovala jsem, když jsem ho mohla obejmout a vdechovat jeho vůni, hrozně mě to uklidňovalo. Ale i tak moc jsem se bála, co bude a toho, že přijdu o kluky. Tak nějak jsme se všichni přisrali k Tobiasovi do Darksoul, je to obří nádherný barák, kde je několik koupelen, pokojů, tělocvičen, garáží, zbraně a tak dále. Samozřejmě mají více bunkrů a svoje domy, ale tak je lepší když jsme teď všichni pohromadě. Ráno vstanu, udělám si hygienu a jdu do kuchyně, kde jsou dva nejmladší členové a to Tentenka a Taeyong, kteří koukají hladově. ,,Uděláš nám něco ?" Kouknou po mě štěněčím pohledem". ,,Ale jo" zasměju se. ,,Ale pomůžete mi !". Kluci jen kývnou a tak se všichni tři vrhneme do palačinek a muffinů. Uděláme toho opravdu hodně, protože je nás logicky hodně. Nakonec všichni přijdou a vezmou si, co hrdlo ráčí. Je to vtipný pohled, ale hlavně vás to i zahřeje u srdce, vím, že je mám ráda a musím je chránit. Jelikož je víkend, tak si všichni zalezli do pokojů a já jdu do pokoje, kde se hrají hry. Sednu si na gauč a pustím si Mortal Kombat, přičemž se sem přivalí i Seb ,,Zahraju si s tebou sweetie". Broukne mi do ucha a bere si ovladač, jelikož ten parchant vyhrává, tak si naštvu a štípnu ho ,,Au ! Co to děláš?!". Zaječí se smíchem Seb ,,Takže ty jsi naštvaná jo ? Ťuťuuuu". A začne mně lehtat, já okamžitě vypísknu. ,,Nech mě". A směju se, po chvilce mě nechá, ale furt na mě leží. Koukáme si do očí a přibližujeme se k sobě, no v tu chvíli se sem nahrnou ostatní a koukají na nás. ,,To jste udělali naschvál" Zavrčím ,,Možná" mrkne po nás Alex a už se připravuje, že skočí na Seba, takže rychle zpod něho vylezu a utíkám se smíchem najít holky. Najdu je venku v bazéně a tak si doběhnu pro plavky a jdu k nim. Kecáme s Ann o všem možném, my dvě máme totiž vždycky nějaké téma a Lottie s Beth se opalují. Sabina s Ariou jsou prý u svých přítelů a zrovna mi poslali zprávu, že bude párty a ať koukáme přijít. ,,Jde se na párty" oznámím holkám a ty se radujou. ,,To zas bude" špitne Ann se smíchem a já jí jen se smíchem kývnu.

~Děkuji moc za přečtení a pokud máte otázky, můžete se ptát, budu jen ráda~

F4 Trochu jinakKde žijí příběhy. Začni objevovat