Odporné překvápko?

78 5 0
                                    

Pohled Amy :
Když Sebastian odešel, tak si Lottie vedle mě sedla a spustila ,,Sebastian je zlej, on se paktuje s Martinem a dalšíma debilama" ,,Lottie to není možný" ,,Je! Prosím věř mi !" ,,Tohle by neudělal."Špitnu. Ale já sama si tím nejsem jistá.
Začnu kroutit hlavou "To není možný." Špitnu si v hlavě, ale i tak mi začnou slzet oči a než se nadám začnu brečet. Lottie mě obejme a to samé i Beth s Annou. Vzlykám jim do náručí a asi po 20 minutách se uklidním. ,,Fajn" utřu si slzy a vstanu. ,,Dojdu za ním a promluvím si s ním" ,,Buď opatrná dobře?" řekne Ann a já jen kývnu. Trochu se v zrcadle v předsíni upravím a jdu směr Sebastianův dům. Zpomalím, když si všimnu dvou dalších aut, které Seb nevlastní. Mám špatný pocit a tak to obejdu na zahradu a jdu k balkónovým dveřím. Skrčím se u nich za skříňku a kouknu se dovnitř...Vidím jen jednoho týpka co sahá na knihu s názvem Svět je náš a knihovna se otevře. Jen se uchechtnu a opatrně vejdu. Jdu a taky sáhnu na knihu a než se nadám ocitnu se v místnosti, kde jsou schody dolů a odtamtud slyším křik. Jdu tedy po schodech dolů a ocitám se v dlouhé chodbě, kde je více dveří po stranách a je tam i prosklené okno, na konci chodby je i výtah, co vede nejspíš ještě dolů. Nakouknu do proskleného okna, kde vidím asi 7 chlápků. Jeden je Martin a druhý asi ten Thomas a Sebastián se tam směje nad dívkou, co leží na kovovém stole, který je celý od krve. Je nahá a pláče, okolo ní jsou ti zbylí týpci a smějou se jí. Házejí po ní fotky a jeden jí típnul cigaretu o prso. ,,No doprdele" zašeptám a nestačím se divit. Tohle je tak zvrácený a odpo- nedořeknu si v hlavě, protože jí Sebastian se šíleným úsměvem omotal krk tenkým lankem a zatlačil tak, že jí spadla hlava na zem. Ostatní se tam tomu jen smáli.
,,Teď si na řadě ty, zlatíčko" Špitne mi do ucha slizkej hlas a potom ? Už jen tma.
Mezitím Ann, Beth a Lottie seděli doma a když byla už tma, tak věděli že je něco špatně. Okamžitě se vydaly do sídla k Tobiasovi, Ann vlítne do jeho kanceláře jak vítr. ,,Něco je s Amy, ona šla za Sebastianem a ještě se nevrátila!" vybalí na něj rychle. Tobias se pousměje ,,Asi si jen užívají?" ,,Ne neužívají !" prskne po něm, no když uvidí jeho výraz tak se omluví a Tobias se usměje. Dovnitř vstoupí taky Beth s Lottie, která jim vše řekne. ,,To není možné, sice byl divný, ale že by pracoval pro Thomase ?" ozve se Adrian a zbytek mu to odkývá. ,,Kdo je Thomas?" ozve se Ann.
,,No to je naše největší konkurence, krade nám obchody a no dělá odporný věci svým obětím atd.." řekne Alex. ,,Super, nejspíš jí chytili! Může jí jít o život!" Začne Ann. "Nemůžu oni přijít ! Je jako moje sestra a navíc tady má sestru Lottie a musí se o ní postarat a-" nedopoví to, protože se zvedne Tobias a obejme jí ,,Zachráníme jí, dobře?" Ann jen kývne a nechá se uklidňovat.
Tobias rozdá rozkazy a všichni se vrhnou do práce. ,,Potřebuji, abyste se uklidnili, takže si zajděte do bufetu pro čokoládu nebo cokoliv, dobře ?" Ann, Beth a Lottie přikývnou a jdou do bufetu.
Pohled Amy :
Začnu pomalu otevírat oči, ale prudké světlo a taky prudká bolest hlavy mi to zakáže. Vydechnu a zkusím to znovu a tentokrát úspěšně, ale asi jsem je měla nechat zavřené, protože nade mnou stál Sebastian se šíleným úsměvem na tváři a byl bez trička jen měl průhledný plášť a byl od krve. ,,Oh, už jsi vzhůru zlato ?" a začne se naklánět ke mně. ,,Užijeme si spousty srandy" a píchnul mi do krku nějakou sračku.

~Moc děkuji za hlasování😇~
~Taky jsem se inspirovala filmem V.I.P, takže kdo neviděl kouknout!
Jen je to jiný šálek kávy než ty romantické kdramata 😂😂~
~Pro představu Sebastiana sem dám Lee Jong Suka, který tam hraje zaporáka😉😇😂~

P, takže kdo neviděl kouknout!Jen je to jiný šálek kávy než ty romantické kdramata 😂😂~~Pro představu Sebastiana sem dám Lee Jong Suka, který tam hraje zaporáka😉😇😂~

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


F4 Trochu jinakDonde viven las historias. Descúbrelo ahora