Párty, spor a pusa ?

74 6 0
                                    

Z pohledu Ann předtím než dala facku Adrianovi.
Amy šla někam ven, nemohla totiž pít alkohol, řídila a bude řídit. Ale já mohla a tak jsem si šla do kuchyně do baru pro pití, jenže! Velký jenže. Seděl tam Adrian a pil, tak si k němu tedy sednu a začnu ,,Ahoj" a odpovědí mi je zavrčení ,,Ahoj".
Tak jooo, pán je nasranej ,,Co se stalo ?" ,,Nic ?" 
,,To ti nevěřím, pomůžu ti" usměji se. ,,Fajn! Moje ex přítelkyně je lesba dobře ! A taky nechápe moji minulost ! A je toho prostě moc! Nezvládám to!" 
,,To je mi líto, ale bude to v pohodě" no on si jen odfrkne a kopne do sebe panáka. Taky si dám tedy asi tři skleničky něčeho, ani nevím čeho. A najednou cítím ruku na mém stehně a Adriana jak je ke mě nakloněnej a má kurnik ruku na mé noze. ,,Dej tu pracku pryč, prosím" ,,Ne, já nechci". A více se na mě natiskne. ,,Adriane, dost!" zavrčím. Ale on nic, dal mi druhou ruku na zadek ? Tak a dost ! Vstanu rychle a chci odejít. Jenže pan chytrej na mě zavolá ,,Jsi jen blbá tupka ! Stejně tě nikdo nemá rád !" Já se uchetnu a jdu k němu a takovou mu ji řáchnu, že se mu hlava otočí o 180 stupňů. Samozřejmě je okolo nás spousta lidí a než se nadám tak i celá F4, jeden z nich mi chtěl dát taky facku, jenže Amy mu v tom zabránila a ani jsem nemrkla a už jsem byla i s Lottie a Amy v autě. A potom si pamatuji jak mě ukládá Amy do postele a já usínám. 
Ráno všichni vstanou, Ann s mírnou kocovinou.
Pohled Amy:
Sedíme všichni u stolu a Lottie nám vypráví o Bethany ,,Ségra ? Je špatný být na holky ?" zeptá se strachem. ,,Není Lottie, je to boží a my tě budem mít rádi i tak, dobře ?" ,,Dobře, no nic. Musím si zařídit věci ve škole atd.." ,,Okay" odpovíme s Ann stejně. ,,Ann ? Jsi v pohodě ?" ,,Jo, přeci mě nezlomí nějakej debil, ještě uvidí co dokážem, ale Seb se nezdá tak špatný, zkus to s ním, za zkoušku nic nedáš" Mrkne po mě. ,,Uvidíme" zasměji se a než se nadám tak mi napíše Seb, jestli se může zastavit na kávu. ,,Něco tu cítím, že by láska?Hmmm?" Řekne Ann u mého obličeje s fakt děsivým úšklebkem. ,,Bože, jsi děsivá" Zase se zasmějem. ,,Lottie šla asi i k Bethany co ?" ,,Jop, jsem ráda, že si někoho tady našla" Ann jen s úsměvem kývla a najednou se ozval zvonek. ,,No já utíkám k sobě do pokoje, papinky pa zaláskovaní holoubci" Dořekne to a já po ní házím utěrku a ona se smíchem volá ,,Vedle, zamilovaná holubice" a zavírá dveře od svého pokoje. Jen pokroutím hlavou, seberu utěrku, položím jí tam kam patří a jdu otevřít. 
Otevírám a tam Seb s velkým pugetem růží a úsměvem na tváři. ,,Ahoj" ,,Ahoj, můžu dál ?" ,,Jistě" A odstoupím, aby mohl vejít. Po zavření dveří mi Seb dává fakt nádhernou kytici a já jí dám do vázy. ,,Potom si jí dám do pokoje" Seb je kývne. ,,Chceš to kafe ?" ,,Ne, ani ne, spíše vodu ? Pokud můžu" ,,Jop, jasně, že můžeš" a naliju mu vodu ,,Děkuji" a jdeme si sednout do obýváku. ,,Proč si sem vlastně přišel ?" ,,Abych tě viděl a omluvil se za ten polibek" ,,Neomlouvej se, to je moje vina" ,,Jak to myslíš ?" ,,Nemám pěknou minulost" ,,O tohle mi nejde" špitne a začne se ke mě přibližovat. ,,Taky nejsem tak dobrý, jak si myslíš" ,,Skoro nic o sobě nevíme" špitnu. ,,Tak se poznáme" špitne a už je fakt blízko u mého obličeje. Vidím ty jiskřičky v jeho očích, prostě už to nevydržím a tak mu dám ruku jemně na tvář, druhou na zátylek a přitáhnu si ho do polibku. Seb mi ihned začne polibky horlivě opětovávat a takhle to je do doby než nám dojde oboum kyslík. Poté se opřeme čely a jen si koukáme do očí a oba se culíme na toho druhého.

Sebastián.

Sebastián

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
F4 Trochu jinakWhere stories live. Discover now