"Tohle je BLACKMAIL!"

74 6 0
                                    

Seb se mi potom zdál trochu nervózní a nakonec i odešel a já šla tedy za Annou, která seděla a byla naštvaná ,,Co se děje Ann?" ,,Zase mě otravuje Adrian, omlouvá se mi, ale já už nechci...Nejsem na tohle stavěná a ty to víš" zamručí a tak ji jdu obejmout ,,To zvládnem"řeknu. 

~Mezitím u Bethany a Lottie~
Lottie si tedy zařídila vše potřebné do školy a šla k Beth, která ji přivítala s úsměvem. Poznávali se a kecali o životě. Obě zjišťovali pomalu, ale jistě že k sobě chovají jisté city, ale báli se to té druhé říci až nakonec Lottie odešla zpět domů, kde našla Amy a Ann tancovat a tak se k nim hned přidala. Všechno bylo pěkný, jenže tohle není bohužel pohádka.
Holky si šli lehnout, protože brzy vstávali do školy.
Ráno se tedy po vydatné snídani vydali do školy.
Lottie na svoji, kde měla i Beth a Amy s Ann zase na svoji. No ve škole se toho moc nedělo, jen učení a kecání. Jelikož Beth s Lottie skončili dříve tak jeli naproti Ann a Amy. Beth byla nervózní, nechtěla se moc setkat s Adrianem. Nakonec si oddychla když vyšly holky, ale za nimi se vynořila celá F4. Tak tohle bude zlý, hodně zlý pomyslela si Beth i Lottie. ,,Heeey ?!" zařval na mě a Ann někdo. Já se otočila a tam F4,no nekecej. ,,Potřebujete něco ?" zeptala jsem se slušně. Sebastian vystoupil ,,No chceme vás seznámit i s ostatními členy".Jen kývneme. 
,,Tohle je Alex" ukáže na kluka co chtěl zmlátit Ann. ,,A tohle Alexander nebo Lexa" zase jen kývnem a to už k nám jde i Lottie a Beth. ,,Ahoj Beth" řekne Adrian ,,Čau" odpoví mu Beth. ,,Půjdeme prosím ?" zeptá se mě Ann. ,,Jo, musíme jít tak zatím". S holkami jsme si prošli hodně obchodů, dali si jídlo a jeli zase domů i s Beth. Uklidili jsme nákupy a šli do obýváku. 
,,Beth ? Odkud znáš Adriana ?" ,,Je to můj bývalý přítel" jen kývnem a tak nějak jsme začali konverzaci a mě přišla SMS "Přijďte do naší klubovny prosím, chceme si promluvit" "OK"odpovím ,,Ann ? Musíme jít za F4, chtějí si promluvit" ,,Fajn" řekne otráveně. ,,Buďte tu hodní" mrknu po Lottie a Beth. Asi za půl hoďky vcházíme do klubovny F4 a jdeme si k nim sednout. ,,Tak co se děje ?" ,,Chceme vám říct pravdu" jen pokynu až Seb pokračuje. ,,Nejsme jen studenti, jsme i mafiáni" špitne. ,,Ha, já říkala že na vás něco smrdí" ,,No aspoň jsme nelhali rodičům o tom, že jsme zabijáci, zlato" Ušklíbne se Alex. ,,No aspoň jsem měla jakým rodičům lhát a neříkej mi zlato!" zavrčím. ,,Ty se mě ani nezastaneš ?" zavrčím na Seba. ,,Promiň" koukne dolů. ,,Jsem boss, poslouchá jen mě a je na mojí straně" uchechtne se Alex. ,,Vlastně jsi byla jen hračka, ale nějak mě to už nebaví" řekl Sebastian. ,,Jo tak hračka ?" Vstala jsem a hned jsem mu držela nůž pod krkem. ,,Dokážu vás zabít ani nemrknete, tohle jste tak trochu posrali" šíleně se usměju. ,,Už dlouho jsem necítila krev na svých rukách" ,,Jsi šílená, měla by ses léčit" prskne po mě Sebastian. Jenže to už mu nožem přitlačím na krk, ze kterého mu stéká pramínek krve. ,,Za chvilku to nebude jen pramínek, ale litry krve" zavrčím. ,,Necháte nás být a jestli ne, tak si zavolám posily a do jednoho vás zabiju" Nůž uklidím a s Ann odcházíme, než se zavřou dveře tak zaječím ,,Tohle je Blackmail !" a směji se. Ann se přidá a plácne si se mnou ,,Jsi dobrá" ,,Díky, ty taky, ale vyšla si ze cviku. Musíme začít cvičit a něco naučit i holky, můžou být nebezpeční. Hlavně Alex." Ann jen kývne a společně jedeme domů. Lottie s Beth leží v objetí. ,,Nechci už žádnýho kluka" prohlásím ,,Vždycky mi ublíží" ,,Jo tak to mi řekneš tak za týden ok ?" Řekne Ann. Zasmějem se a jdeme si dát alkohol. ,,Stejně budem spolu" ,,Jop" a odebereme se do mého pokoje, kde usínáme spolu v objetí.

 ,,Stejně budem spolu" ,,Jop" a odebereme se do mého pokoje, kde usínáme spolu v objetí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


F4 Trochu jinakWhere stories live. Discover now