Goed nieuws!

3.7K 262 104
                                    

Hallo lieve lezertjes! 
Zoals de titel het al zegt: ik heb goed nieuws.

Nee, er zal geen deel drie komen van Love effect. Ja, er zal wel een variant komen op Love effect namelijk Bad effect.

Dezelfde personages spelen erin mee, maar dan zoveel jaren later. En er komt een nieuw hoofdpersonage. 

Hier is de korte samenvatting, dan begrijpen jullie het beter:

Amelia Ames. Dochter van Flynn Ames en Alice Marson. Haar moeder is de secretaresse van de directeur van een bedrijf dat speelgoed maakt. Haar vader is dan weer postbode. Amelia praat echter niet graag over  het beroep van haar ouders, aangezien de andere populaire mensen van school ouders hadden met een hoger beroep. Al zou niemand het aandurven de populaire Amelia Ames uit te lachen. Ze was de Queen van  Eureka High school, met hoofdletter Q.

Maar ze was niet zoals alle andere populaire meisjes. Amelia zag zichzelf niet als een meisje dat nog minder kleding droeg dan een chihuahua  gehuld in een wollen  jasje. Ook verstopte ze zichzelf niet achter een masker vol make-up. Nee, ze was volledig zichzelf met haar leren jack, afgetrapte blauwe all stars en haar mooie bruine gekrulde haren.

En dat, dat was dan ook de reden waarom zoveel mensen haar bewonderden.

Al was ze natuurlijk niet perfect. Ze dronk en ging naar wilde feestjes. Ja, ze was een badgirl. Maar wel een badgirl met een groot hart.

Alles veranderde wanneer ze werd getroffen door de pijl van Cupido en ze begon te vallen voor Elijah, dé nerd van de school. Wanneer haar populaire vrienden hem begonnen te pesten, wist ze niet wat te doen. Haar status als Queen van Eureka High school hoog houden of hem verdedigen?

 Ik heb niet voldoende inspiratie en zin om een deel drie te schrijven, maar ik heb moeite met het afscheid nemen van al de personages. Dus ik dacht: misschien kan dit idee wel wat worden ;) Dit idee is volledig te danken aan een fan dat had gecomment om een nieuw deel te maken over tien jaar later. Geen idee wie die comment geschreven had, maar je bent bedankt! Want dit heeft me veel inspiratie gegeven ;)

Wat vinden jullie van dit idee? Doen of niet? :)

En bij multimedia staat de cover voor Bad effect :D Gemaakt door de @waidy1 (zij heeft ook de cover gemaakt van Love effect)

Love effectजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें