PROEFLEZERS GEZOCHT

1K 28 71
                                    

Hier ben ik weer :p

En eigenlijk zou ik dit stukje moeten plaatsen bij Verwelkt zelf, maar wie leest het dan? Het verhaal is nog niet zo bekend, wat ik totaal niet erg vind of zo. Tenslotte staat het er nog niet lang op.

O ja, ik weet dat het verhaal eerst Duister verdriet heette, maar ik heb de titel dus veranderd in Verwelkt ;) Het kort verhaal is al helemaal klaar, 48 stukjes in totaal en als je alle stukjes bij elkaar zet kom je op ongeveer achttien pagina's :) Ik heb dit geschreven in twee weken en het is geen meesterwerk, maar dat was ook niet de bedoeling of zo.

Maaaaaarrrrrrr ik heb dus proeflezers nodig voor dat verhaal. Mensen die foutjes eruit halen, zinnen beter verwoorden als ze vinden dat iets niet klopt qua zinsopbouw of zo en bovendien ook mensen die een uitgebreide, eerlijke, mening geven en niet enkel: Leuk geschreven.

Natuurlijk hoor ik dat ook graag, dat iemand vind dat iets leuk geschreven is, maar als je nu erbij zet wat je leuk vond, weet ik beter hoe ik de volgende stukjes ook zo kan maken. Tenslotte komt er waarschijnlijk een deel twee en drie! Ik ben al bezig aan deel twee en de titel kan ik al verklappen: Gevallen Roos :)

Hoe dan ook, had je interesse om mijn proeflezer te zijn? Vul dan dit even in, in een reactie:

1. Voornaam:

2. Leeftijd (dan heb ik tenminste een schatting van hoeveel schrijfervaring je of zo):

3. Waarom je proeflezer wilt zijn:

4. Hoeveel tijd heb je om proeflezer te zijn:

5. Wat zijn je pluspunten in het schrijven, waar kan je goed op letten:

6. Wat is je gmail e-mail adres zodat ik je kan toevoegen aan google drive, moest ik je als proeflezer willen (dit mag ook in privé gestuurd worden):

Dat was het zowat! Hopelijk zijn er mensen die überhaupt zin hebben om proeflezer te zijn van dit verhaal!


Love effectWhere stories live. Discover now