Part.21

596 68 7
                                    

JUNGKOOK POV
Jungkook: Tae? Εισαι μεσα?
V: πως και απο δω?
Jungkook: πρεπει να μιλησουμε. Ειναι σοβαρο
V: με τρομαζεις. Ελα παμε μεσα του ειπα και πηγαμε στο δωματιο μου.
V: λοιπον?
Jungkook: ο πατερας μου.. βγηκε απο την φυλακη. Ειναι εδω. Τον ειδα χθες. Και ειδε την Ηλιανα.
V: τι? Ελα Jungkook κοψε την πλακα
Jungkook: Tae δεν κανω πλακα δυστυχως..
V: και οταν λες την ειδε ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ? ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ? 
Jungkook: χθες.. της ειπα να ερθει απο το σπιτι μου για να της ζητησω συγγνωμη για κατι. Και ετυχε εκεινη την στιγμη που ηρθε η Ηλιανα να ηρθε και ο πατερας μου.
V: και κατσε γιατι να καλεσεις την Ηλιανα σπιτι σου?!
Jungkook: Tae δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα! Το θεμα μας ειναι να μην την σκοτωσει!
V: τ-τι?
Jungkook: Tae.. ξερω γιατι σαρεσει η Ηλιανα. Το καταλαβα χθες. Ειπα και με κοιταξε πληγωμενος. Της μοιαζει πολυ. Αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι αυτη.
V: μου λειπει Jungkook ειπε με δακρυα στα ματια
Jungkook: και μενα μου λειπει.
V: τι θα κανω? Εκανα λαθος.. δεν θελω να την πληγωσω. Ειμαι μαλακας
Jungkook: πρεπει να την χωρισεις. Και δεν εισαι μαλακας. Ολοι κανουμε λαθοι. Tae πρεπει να την προστατεψουμε αν παθει κατι.. δεν ξερω τι θα κανω.
V: την αγαπας ε?
Jungkook: δεν ξερω.. αλλα ξερω οτι δεν θελω να παθει τιποτα
V: ουτε εγω ειναι η κολλητη μου. Η καλυτερη κολλητη που ειχα ποτε. Ughh πως θα της το κανω αυτο? Πως θα την πληγωσω?? Πως θα με κοιταει στα ματια?? Τι ηλιθιος που ειμαι ειπε ενω αρχιζε να βαραει τον εαυτο του
Jungkook: εε ηρεμησε σταματα! Θα της μιλησω και οι φιλες της. Ολα θα πανε καλα. Να εισαι σιγουρος πως θα την κανω να μην σε μισει. Ολα θα πανε καλα.
END JUNGKOOK POV

Καθως καθομουν και ακουγα μουσικη το κινητο μου δονηθηκε και καταλαβα πως εχω μυνημα. Το πηρα στα χερια μου και ειδα πως το μυνημα ηταν απο τον Tae.

Tae❤️
Ηλιανα θελω να μιλησουμε. Συναντησε με στο παρκο στις 6:00

Εγω
Ενταξει. Ειναι ολα καλα?

Tae❤️
Θα τα πουμε απο κοντα❣️

Παραξενο.. λες να θελει να με χωρισει? Μα.. μου ειπε οτι με αγαπαει. Θα δειξει.. Ξανα εβαλα τα ακουστικα μου και καθησα στο γραφειο για να ζωγραφισω τιποτα. Καθομουν εκει και ζωγραφιζα για πανω απο 2 ωρες μεχρι που επιτελους ειχα τελειωσει. Κοιταξα αυτο που ειχα ζωγραφισει και απλα εμεινα σε σοκ. Δεν το πιστευω.. γιατι ζωγραφισα τον Jungkook??  Τα νευρα μου. Θα το πεταγα αλλα το ειχα κανει υπερβολικα πολυ ωραιο. Δεν μου πηγαινε η καρδια να το πεταξω. Ενταξει εφοσον δεν θα το δει κανεις ειμαστε καλα. Κοιταξα την ωρα και εβαλα τα παπουτσια μου. Πηρα το κινητο μου και βγηκα απο το δωματιο μου. Καθως εβγαινα ακουσα φωνες απο το δωματιο του αδερφου μου. Ετσι αποφασισα να κοιταξω. Μπηκα μεσα και ειδα τον αδερφο μου και τον φιλο του Ανασταση να παιζουνε fortnite.
Εγω: αα καλα εχετε χαζεψει
Αναστασης: ευχαριστουμε
Εγω: παρακαλω ειπα και ξανα βγηκα εξω. Πηρα τα κλειδια μου και εφυγα για το παρκο. Μολις εφτασα ειδα οτι ο Tae ηταν ειδη εκει. Πηγα κοντα του και εκατσα κατω.
Εγω: ολα καλα? Φαινεσαι λιγο νευρικος
V: λοιπον Ηλιανα.. ξερω οτι θα με βρισεις και θα νευριασεις μαζι μου και θα εχεις και δικιο αλλα.. πρεπει να χωρισουμε. Συγγνωμη. Πραματικα συγγνωμη. Δεν θελω να σε χασω απο φιλη. Απλα.. πρεπει να χωρισουμε.
Εγω: τ-τι? Ειπα ετοιμη να κλαψω
V: πραγματικα συγγνωμη Ηλιανα. Ειπε και αυτος ετοιμος να δακρυσει
Εγω δεν μιλησα. Απλα τον κοιταξα. Γεματη απογοητευση και εφυγα. Πηγα τρεχοντας προς το σπιτι μου και κλειδωθηκα στο δωματιο μου. Γιατι να μου το κανει αυτο? Μου ειχε πει οτι με αγαπαει. Και εγω η ηλιθια τον πιστεψα. Δεν θελω να τον ξαναδω ποτε. Ολοι ιδιοι ειναι. Και ειμαι σιγουρη πως φταιει και ο Jungkook για ολο αυτο. Τους μισω! Τους μισω ολους!

NARRATOR POV
Εκεινη την ημερα η Ηλιανα εκλαψε πολυ. Και δεν μιλαγε σε κανεναν. Ειπε οτι δεν ηθελε να τον ξαναδει ποτε. Και ετσι και εκανε. Ελεγε στην μητερα της πως ηταν αρρωστη. Και δεν πηγαινε σχολειο. Βεβαια ηξερε οτι δεν θα κραταγε για πολυ ολο αυτο. Αλλα δεν την ενοιαζε. Εστω και αυτο το λιγο δεν ηθελε να τον ξαναδει. Ειχε απειρα μυνηματα απο τις φιλες της, τον Jungkook, τον V, τον Jimin, απο ολους. Αλλα δεν ειχε ορεξη να μιλησει με κανεναν. Το μονο που εκανε ολη μερα ηταν να τρωει, να κοιμαται και να κλαιει φορωντας τις πυτζαμες της.
END NARRATOR POV

JUNGKOOK POV
Jungkook: το εκανες?
V: Jungkook παρατα με
Jungkook: πες μου την χωρισες?
V: ΝΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑ! Τι καταλαβες τωρα? Την πληγωσα! Δεν θελει να με ξανα κοιταξει! Γιατι νομιζεις οτι δεν ερχεται σχολειο? Φωναξε δυνατα με αποτελεσμα τα κοριτσια και οι υπολοιποι να τον ακουσουν
Λυδια: την χωρισες?
V: εε εγω..
Jimin: ειπες οτι την αγαπας! Γιατι να την πληγωσεις!?
Jungkook: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Φωναξε ο Jungkook με αποτελεσμα ολοι να τον κοιταξουν
Αριστεα: ωστε εσυ φταις για ολα! Εσυ του ειπες να το κανει!
Ευαγγελια: τι προβλημα εχεις με την Ηλιανα?! Ειπε η Ευαγγελια και ολοι τον κοιταξαν απογοητευμενοι πριν φυγουν
V: Jungkook?
Jungkook: φυγε
V: ενταξει αλλα να ξερεις πως δεν φταις για τιποτα. Το εκανες για το καλο της. Την αγαπας Jungkook. Κι ας μην το παραδεχεσαι.
Jungkook: ΕΙΠΑ ΦΥΓΕ! Φωναξε και ο V απλα τον κοιταξε και εφυγε.

my euphoriaWhere stories live. Discover now