15.Bölüm

2.8K 133 32
                                    

Umarım beğenirsiniz arkadaşlar. Bu arada Nicole'ye bu bölümde sinir olabilirsiniz.Ama bu  yaptıklarının bir mantıklı açıklaması olduğunu ilerde göreceksiniz.

Bu arada karakterlere ses koymaya karar verdim.Daha tam belirlemediğim için şimdi yazmayacağım. Yazınca, artık karakterlerimizi sesleri ile düşünürsünüz :D

Okuyan arkadaşlarım ; lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.Yorumlarınız çok değerli :D

Hepinize teşekkür ederim :)

İyi okumalar :D

Amy'nin dilinden;

Nicole'nin verdiği cevabı, kafamda tartmaya çalışırken, Cameron'ın cümlesi ile ikinci bir şok yaşadım.

"Evet.Biliyordum zaten Nicole."

Sınıfta ki bütün herkes bi Nicole'e bi bana bi de Cameron'a bakıp duruyordu.Şu anda ikisini de bir kaşık suda boğabilirdim. Fakat onun yerine ortamı düzelticek bir cevap vermem lazımdı.

" Bekarım Cameron. Yani yanlış biliyormuşsun. Ayrıca biliyorsan, neden soruyorsun ki?"

Cameron afallamış bir şekilde bana bakarkeni onu morarttığım için kendimle gurur duyuyordum. Sonra göz ucuyla Nicole'e bakınca, bir açıklama yapmasını bekliyordum.Nicole çevresine baktıktan sonra;

"Bekardı demek istedim" ,demesi üzerine beynime kan sıçramıştı.Kafayı mı yemişti? Neden benimle ilgili olayları herkesin ortasında söylüyordu. Dersten çıkınca onunla bu konuyu konuşmam gerekiyordu.

Aradan 2 dakika geçmeden zil çaldı ve Nicole'ye yanıma gelmesini söyledim.Onu, kimsenin görmeyeceği bir köşeye çekip soru yağmuruna tuttum.

"Nicole!.Sen sınıfta ne dediğinin farkında mısın?"

"Ne demişim ki?"

"Bide ne dedim diyorsun.Ben evlimiyim Nicole?"

"Evlisin tabi. Henry ile evli değilmiydin abla ?"

"Bana Henry deme. O yaşamıyor bile. Ayrıca sen ne hakla beni herkesin ortasında rezil edersin."

"Seni rezil etmedim. Bilakis herkesin ,senin hakkındaki gerçekleri öğrenmesini sağladım. Yoksa sana gönlünü çok kaptıran olacak" ,diyerek,ayaklarını yere vura vura yanımdan ayrıldı. Şaşkın bir vaziyette arkasından bakarken,bir yandan sinirden ellerim titriyordu. Nicole.Benim biricik kuzenim. Bana bunu nasıl yapabilirdi ki?

********************************************************************************************

Nicole'nin dilinden;

Ablama o kadar sinirlenmiştim ki şu anda onu görmek bile istemiyordum. Hiç bir şeyi farkında değildi. Henry'e karşı haksızlık ettiğinin bile farkında değil. Neyse. Yakında her şeyi anlayacak zaten. Bu düşünceler içerisin de sınıfa doğru ilerledim. İçeri girdiğimde, Cameron çok mutlu görünüyordu. Beni görünce yerinde fırlayarak;

"Nicole. Bugün seni tuttum." ,dedi gülümseyerek. Cevap vermeden sırama doğru ilerledim. Ondan ne kadar hoşlanmasam da gözlerimin açılması sağlayan kişi de oydu. Sırama oturup, eksik ödevlerimi tamamlarken Daniel'in sınıfta olmadığını fark ettim. Acaba dediklerime karşı nasıl tepki verecekti. Bunu öğrenmenin tek bir yolu vardı. Gidip ona sormak.

Ders bittikten sonra,sınıfa hiç uğramayan Daniel'i aramak için yola koyuldum. Nerede olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Cameron'a sorsam, büyük ihtimalle söylemezdi. En iyisi Lara'ya sormaktı. O bana yardımcı olacaktır. Sınıfa geri dönüp Lara'nın yanına giderek;

Saplantılı ÖğrenciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin