5.Bölüm

5.1K 240 30
                                    

Evet yeni bölümüm hazır.Umarım beğenirsiniz.:).

Arkadaşlar lütfen hikayenin nasıl gittiği hakkında ve neler olmasını istediğiniz hakkında yorum yazın. Benim için çok önemli ^.^.

Hatalarım varsa özür dilerim.

Okuyanlarada teşekkür ederim ^^

Nicole'nin dilinden;

Adımlarımı geriye doğru attıkça kalp atışlarımın hızlandığını hissedebiliyordum.Neden bu kadar hızlanmıştı?Korkudan mı? Yoksa heyecandan mı?.Yada her ikisinden ötürü.Korkuyordum.Çünkü karşımdaki oğlan bana her an bi zarar verebilirdi.Heyecanlıydım.Çünkü fazla yakışıklı ve etkileyici bir havası vardı.Etkilenmemek imkansız denebilir.Son adımımı da attığım sırada sırtımın duvara değdiğini hissettim.Siyaha yakın kahverengi gözleri fazlasıyla donuktu.Güzel gözleriyle bir süre yüzüme baktıktan sonra konuşmaya başladı;

- Cameron ile ne konuştun?,dedi.Bunu söylerken ses tonu sakindi.Bu biraz olsun korkumu dindirmişti. Peki Cameron ile konuştuğumu nereden biliyor?Cameron hemen yetiştirmiş olmalı.Ne konuştuğumuzu biliyorsa bana neden soruyor peki?

-Soruma cevap ver!

-Şee--yy derslerle ilgili konuştuk,diye cevapladım.Yalan söylemiştim.Ne kadar kötü olursa olsun Cameron'un kendisine ilgi duyduğunu söyleyemezdim.

-Demek öyle,diye cevapladı alaycı bir ses tonuyla. Bakışları hala çok donuktu.Böyleyken bile beni etkilemeyi başarıyordu.Sonra arkasını dönüp kapıya doğru ilerlemeye başladı.O ilerdedikçe içimdeki korkuda diniyordu ta ki bi anda tekrar arkasını dönene kadar.

-Bu arada ,sabahtan beri istemek için peşimde dolandığın telefonunu da alabilirsin,diyerek cebinden çıkarttığı telefonumu bana uzattı.Bu lafı beni çok utandırsa da hatta yüzümün kızarmasına sebep olsa da "Teşekkür ederim" diyebilmiştim.Sonra hızlıca kapıyı açıp dışarı çıktı.Bende üzerimde bıraktığı etkiden kurtulunca laboratuvara doğru yol aldım.

**********************************************************************

Dersten sonra Sandy yanıma gelip benimle konuşmaya başladı;

-Nicole okula yeni Kimya öğretmeni gelmiş.Çok sert ve otoriter bir bayan olduğunu söylüyorlar.Sende Daniel'e karşı nasıl davranır?

-Şu iki gün içinde azda olsa Daniel'i tanıdıysam sert tavırların ona sökmeyeceğini düşünüyorum.Ama umarım bir sorun olmaz,dedim.

-Zaten Daniel'e sert davranmaya cesaret bile etmesin.Yoksa 1 hafta içinde evine dönmüş olur,dedi gülümseyerek.Bende gülümseyerek karşılık verdim.Ama içten içe Daniel'in bu yaptığına karşıydım.

Konuşmalarımızın hemen akabinde yanımıza siyah saçlı bir kız gelerek;

-Nicole sendin değil mi?Dışarıda biri seni çağırıyor,dedi.Kafamı sallayarak dışarı çıktığımda etrafta pek çok kişinin olduğunu gördüm.Kimin çağırdığını anlamak için biraz ilerlediğimde arkamdan bir el omzuma vurdu.Dönüp ona baktığımda sabah Daniel'in ,kardeşine sataştığı için azarladığı ve bana kaba davranan çocukla göz göze geldim.Çocuk bana haince sırıtarak bakıyordu.Ona kızgın olduğum için biraz sert bir ses tonuyla,

- Ne istiyorsun?,diye sordum.

-Beni tanımadın mı Nicole Miller?,demesi üzerine çocuğun yüzünü incelemeye başladım. Aslında biraz tanıdık geliyordu ama ben hatırlayamamıştım.

- Kimsin ve adımı nereden biliyorsun?

-Tanımadın demek.Şaşırdığımı söyleyemem.Sadece bir kere karşılaştık.

-Ne zamandan bahsediyorsun sen?

-Boşver. Ben seni uyarmak için geldim.

-Kime karşı uyaracaksın? Biraz açık konuşur musun lütfen?, dedim hiddetli bir şekilde.

-Onunla çok yakınsın. Bunu normal karşılıyorum. Ama dikkat etsen iyi olur. Çünkü o hepinize zarar vericek. Tıpkı..tıpkı..., diyerek cümlesini yarıda keserek dudağını kemirmeye başladı.

-Kimden bahsediyorsun sen? Dediklerinden tek kelime anlamış değilim.

-Yakında anlarsın , diyerek ilerlemeye başladı. Peşinden giderek "Duuurrr"diye bağırsamda arkasına bakmıyordu.Sonra kalabalığın arasında kaybolup gitti. Kimden bahsediyordu ?. Okuldan biri olamaz. Kimseyle çok yakın değilim. Dışardanda çok fazla samimi arkadaşım yok. O halde bu çocuk kimi kasdediyordu? Daha da önemlisi bu çocuk kimdi? . Büyük ihtimalle benimle dalga geçmeye çalışıyordur diye düşünerek laboratuvara geri döndüm.

İçeri girdiğimde karşılaştığım manzara karşısında ağzım açık kaldı. Cameron sinirli bir şekilde Sandy'nin üzerine yürüyerek ona şiddetli bir tokat attı. Attığı tokat o kadar sertti ki kızın burnundan kan gelmeye başlamıştı.Gözleri dolan Sandy çaresiz bir vaziyette Cameron'a bakarken bende bu sahneye daha fazla tanıklık edemezdim. Hızlıca yanlarına gelip Cameron'a yönelerek;

-Ne yaptığını zannediyorsun sen?

-Sen karışma ufaklık.Seninle işim daha bitmedi zaten,dedikten sonra Sandy'nin yakasını tutarak konuşmasına devam etti;

-Beni iyi dinle!Bir daha Daniel'in özel hayatı hakkında konuştuğunu duymayacağım.Beni anladın mı?

-Ö-zür di-le-rim,dedi Sandy kekeleyerek.

-Bide özür diliyor utanmadan.Aşağılık sürüngen.Bunun ile takılmana şaşmamalı,diyerek beni gösterdi.Bu sefer gerçekten kızmıştım.

-Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?. Bizimle doğru konuş.

-Konuşmassam ne olur? Döver misin beni? , dedi haince sırıtarak. Suratının ortasına bir tane geçirmek istesemde bunu yapmayıp Sandy'ye yöneldim. Cameron'da tiksinir gibi baktıktan sonra sınıftan çıktı. Sonra Sandy'e ne olduğunu soracakken oda ağlayatak çıkışa yöneldi. Arkasından gidecekken kuzeni Jack beni durdurarak kendisi peşinden gitti.Çevremdekilere olayı sorduğumda bilmediklerini söylediler. Bende fazla üstelemedim. Nasıl olsa yakında öğrenirdim.

***************************************************************************

Son derste bittikten sonra çıkış saati gelmişti. Benim için ek ders saati. Yanımdakilerden cezalıların sınıfını öğrenip oraya gittim. Çoğunluğu erkeklerden oluşan sınıfla beraber 1 saat ders yaptıktan sonra artık rahat bi nefes alabilirdim. Koşarak dışarıya çıktığımda gözlerim Amy ablayı arıyordu. Ceza saatim bitince beni alacağını söylemişti. Bir süre onu aradıktan sonra arkamdan gelen sesle irkildim.

-Nicole'de buradaymış, dedi. Sesin sahibinin Cameron olduğunu arkama bakmadan anlamıştım. Kafamı çevirip ona cevap vermeye hazırlanırken Daniel'in de yanlarında olduğunu gördüm. Sesimi çıkarmadan o tarafa bakıyordum. Daha doğrusu Daniel'e.

-Yanımıza gelsene Nicole, dedi Lara gülümseyerek. Cameron da aynı şekilde kafasını sallıyordu. Sanki 1 saat önce hakaret eden o değildi.Bir süre ne cevap vereceğimi düşünürken arkamızdan gelen ses hepimizi o tarafa çevirdi.

-Nicole benimle geliyor.

Saplantılı ÖğrenciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin