2.Bölüm

9.9K 379 28
                                    

Yeni bölüm ile karşınızdayım :).Lütfen vote ve yorum yapmayı unutmayın :)

Umarım beğenirsiniz :) Okuyanlara çok teşekkür ederim :)

Multimedia: Amy

Nicole sınıfa girdiğinden beri bütün gözler onun üzerindeydi. Sanki sınıflarına ilk defa yeni ögrenci gelmiş gibi bakmaları Nicole'yi bi hayli rahatsız etsede yüz ifadesi ile bunu belli etmemeye çalışarak boş bir sıra arıyordu. Bir tek Daniel'in yanı ve en arka sırada iri yarı bi oğlanın yanı boştu. Nicole oğlanın tipinden korksada Daniel'in yanına oturmaktan daha güvenli olduğunu düşünerek o sıraya doğru ilerlemeye başladı. Sıraya vardığı esnada arkadan gelen bir sesle kafasını çevirdi. "Uzun zaman sonra bizim sınıfa yeni bir öğrenci gelmesi ne hoş". Bu ses Daniel'in önünde oturan siyah düz saçlı mavi gözlü güzel bir kıza aitti. Nicole hiç sesini çıkartmadan kıza baktı. Bir yandan da sınıfın nasıl bu kadar sessiz olabildiğini düşünüyordu. "İsmin ne senin?" . Esmer kız ikinci cümlesini kurmuştu. Nicole onun alaycı ve sert üslubunun aksine tatlı ve yumuşak bir şekilde "Nicole" dedi. "Demek Nicole. Umarım kısa sürede bize alışırsın"Sanki dalga geçer gibi konuşuyordu.Nicole sesini çıkarmadan sırasına oturdu. Kız ise gülümseyerek Daniel'e bakıyordu. Daniel onun aksine ciddi ve umursamaz bir tavır takınmıştı.

Aradan 10 dakika geçtikten sonra içeriye Bayan Williams girmişti. Onu gören sınıf hemen ayağa kalkmıştı. 10 dakika önce bir öğretmeni ağlatarak gönderen sınıf yerini öğretmenine çok saygılı bir sınıfa bırakmıştı.Bayan Willaims kısa süreliğine Nicole'e baktıktan sonra diğer çocuklarla konuşmaya başladı.Nicole Bayan Willaims'in ağlayarak giden öğretmenden haberi olup olmadığını düşünürken Bayan Willaims'in kendisine seslenmesiyle irkildi. "Kızım kendini sınıfa tanıttın mı sen?".Nicole konuşmaya başlayacakken esmer kız araya girdi."Efendim,biz onunla tanıştık"dedi herzamanki alaycı tarzıyla."3 senedir ilk defa yeni biri geldi sınıfınıza.Arkadaşınızı dışlamayın sakın"dedi Bayan Willaims.Nicole Bayan Willaims'in kendisini korumasından çok mutlu olmuştu. Eve gidince bu yüzden özel olarak teşekkür edecekti.

1.ders sohbet faslı ile geçerken 2.ders boş geçmişti.Kimya dersi işlemeleri gerekirken ortalıkta bir öğretmen bulunmadığından ve Bayan Willaims'ın başka sınıfın dersine girmesi gerektiğinden boşlardı.Bu esnada Daniel hiç ortalıkta gözükmezken Nicole ise kendisine arkadaş aramak istiyordu.Yanındaki iri yarı çocuk ona dönerek konuşmaya başladı."Merhaba benim adım Jack.".Görünüşünün aksine fazlasıyla sıcak kanlı olan bu oğlana Nicole aynı şekilde cevap verdi."Nicole.Zaten biliyorsun.Memnun oldum.".Çocuğun "Bende"demesi üzerine yanlarına bir kız daha geldi."Merhaba Nicole.Ben Jack'in kuzeniyim.İsmin Sandy"dedi gülümseyerek.Nicole'ın "Memnun oldum"demesi üzerine kız konuşmaya devam etti;"Bu sınıfa alışmakta biraz zorluk çekebilirsin.Ama ben sana yardımcı olurum". Nicole kendisine bu kadar iyi davranmasına şaşırsada bozuntuya vermedi."Teşekkür ederim.Biraz zorluk çektiğim doğru.Önceden bazı kötü şeyler duydum.Özellikle de Daniel ile ilgili".Kızın yüzündeki ifade Daniel'in ismini duyduktan sonra çok bozuldu.Onun yerine Jack konuşmaya devam etti;"Hiç şaşırmadım.Bugün ilk gün diye herhalde biraz durgun.Diğer günler başlar yine terör estirmeye.".Nicole bu sefer şaşkınlığını belli ederek;"Sınıftan bir öğretmeni ağlayarak çıkarken gördüm.Daniel'in durgun hali bu mu şimdi?" dedi."O öğretmen geçen sene son 1 ay kala gelmişti.O zaman yapamadığını şimdi ilk günden yaptı.".Kuzeni olan kız araya girerek;"Dersi sürekli yanlış anlatıyordu.Daniel ona soru sorunca hiç cevap veremiyordu.Gitmesi çok isabetli oldu bence"dedi.Nicole'in tatlı görünümlü kızın bu lafları karşısında ağzı bir karış açık kalmıştı.Bir şey demeden kafasını eğmekle yetindi.

15 dakikalık sohbetten sonra zilin çalması üzerine Nicole kuzeni ve Cartır ile konuşmak için onların sınıfına doğru yol aldı.Nicole daha gidemeden Cartır ve Andy koridorda dikiliyordu.Hemen yanlarına giderek konuşmaya başladı."Dersleriniz nasıl geçti sizin?".Andy cevapladı."Çok güzeldi.Çocuklar dediği gibi tam kafa dengi çıktı.Hemen birbirimizle kaynaştık.Senin nasıldı?".Son cümleyi kurarken surat ifadesi biraz gerilmişti."Çokta kötü geçmedi.Daniel ile bir sorun yaşamadım.İki kişiyle tanıştım o kadar.".Carter kafasını sallayarak" Başlangıcı iyi yapmışsın.Umarım devamıda böyle gelirrr",dedi.Carter'ın R harfini uzatmasından ve yüzündeki ifadeden Nicole arkasında biri olduğunu anlayarak kafasını çevirdi.Daniel,yanında kendisine laf atan kız ve sarışın bir kız vardı.Daniel onlara donuk bakışlar atarken diğer iki kızda iğrenir gibi bakıyordu.Sonra Daniel onlara hiç laf atmadan yanlarından geçerek sınıfına yöneldi. Çevredeki herkes bu üçlüye bakarken önlerine çıkanlarda hemen yoldan çekiliyorlardı.Sınıfa girdiklerinde Carter konuşmasına devam etti;"Bugün sakin gününde sanırım.". Nicole ona bakarak"Bunu ikinci kez duyorum.Sınıfta biride aynısını demişti".dedi."Normalde şimdiye bir kaç vukuatı olurdu.Neyseki teyzeme olan saygısından bana hiç bulaşmıyor."dedi gülümseyerek.Diğerleride gülümseyerek karşılık verdi.Bu sırada zil çaldığı için ayrılmak zorunda kaldılar.Nicole soğuk terler akıtarak sınıfa girip hızlıca Jack'in yanına oturdu.2 ders boyunca Matematik işlediler. Nicole Fransa'dan özel olarak gelen öğretmenle de tanışmış oldu. Daniel onun dersinde hiç sorun çıkartmamıştı.Sorduğu sorulara da ilk cevap veren hep o oluyordu.Nicole Daniel'in zekasına hayran kalsada kendini fazla kaptırmamaya çalışıyordu.Çünkü Daniel gibi yakışıklı bir oğlanın sevgilisi olmasının çok muhtamel olduğunu düşünüyordu.

Saplantılı ÖğrenciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin