-Katie-

250 15 0
                                    



,,On je Reen! Můj táta je Reen!"

,,Cože?" vydechla jsem. Jenže Rose mi nestačila odpověď, protože se za jejími zády objevil pan Mendes s připravenou zbraní..

,,Rose odlož tu zbraň a slibuji, že se teď nic nikomu nestane" ukazováček měl připraven na pojistce, kdyby začala Rose pálit.

,,No právě! Neublížíš nikomu teď, ale co zítra" její obě ruce se třásly přibývajícím strachem.

,,O tom si ještě můžeme promluvit Rose, ale teď polož tu zbraň" poznala jsem, že se Rose nehodlala jen tak hloupě vzdát. Svojí ruku jsem jí položila na rameno a ona sebou jemně cukla.

,,Udělej co uznáš za vhodné" zašeptal jsem jí do ucha, jenže její strach asi stoupl příliš hodně a ta zbraň najednou padala k zemi. Rose stála jako přibitá a já rychlá jako kočka jsem skočila po té pistoli. V tu chvíli mi celej tento zážitek začal ve spomaleném záběru. Okolo mé hlavy proletěly dvě kulky. Oči jsem pozvedla k Reenovi, který se na mě usmíval. Pistoli jsem pozvedla na úroveň jeho hlavy a sama jsem si stoupla na vlastní nohy. ,,Proč to děláš? Proč ubližuje mojí rodině? Můžeš mi to konečně do očí říct? Protože já pořád nevím proč můj bratr umírá" z očí se mi vydralo pár slz, ale tu zbraň jsem z oka ani na sekundu nespustila.

,,Měla by ses zeptat svých nejbližších moje milá Katií. Třeba tvých rodičů, Chrise, Dennyho nebo dokonce Rosiny matky. To oni mi vzali všechno co jsem miloval a já jim jen teď ukazuji, jak moc to bolelo" přistoupil o krok blíž a mně po celém těle naskákala husí kůže. Najednou jsem ucítila na svém krku teplý lidský dech. Vím na co se Charlie chystal, chtěl mě při nejhorším ochránit před kulkou.

,,Charlie na tohle ani nemysli" o krok zase ustoupil do zadu a Reen se pro sebe usmál. ,, A teď mami a tati co se tady vlastně děje? Ráda bych věděla proč tenhle chlap nesnáší naší rodinu!" na každé další slovo jsem dávala větší důraz.

,,Všechno ti to vysvětlíme Katie, ale nejdřív oba odložte ty zbraně a to hned. Nikdo z naší rodiny za to nemohl, jen tenhle chlap je psychopat" táta se na na nás snažil mluvit pomalu, abychom to i se strachem oba pochopili.

,,Kdo je u tebe psychopat? To ty můžeš za to že Katie zemřela. Neměl si žádné právo a ani s jednou chodit, natož mít s ní dítě. Obě ty dívky byly moje! To já měl vedle nich usínat, ne ty! Sebral si mi život a já se musel uchýlit k Tesse" její jméno tak vyplivl, až jsem za sebou uslyšela trhavý nádech Rose.

,,Já přece nemohl vědět, že jsi do Katie zamilovaný a pamatuj kdo poslal mého bratra, aby je zabil" můj otec udělal pár kroků dopředu a Reen udělal to samé.

,,Měl zabít tebe a to dítě, ale ten hlupák zabil jí, i když jí miloval" jeho ruce začaly vztekem bělat a mého tátu taky začal ovládat vztek.

,,Hele lidi uklidníme se. Za chvíli sem přijede policie a všechno se tady vyřeší" strýc Denny po dlouhé době promluvil a Reenovi ztuhl naštvaný výraz na tváři.

,,I hned je odvoláš nebo hned zemře" netušila jsem, jak se tak rychle dokázal objevit u mě a přiložit mi zbraň ke spánku. Nasucho jsem polkla a myslím že všichni na chodbě, mohli slyšet tlukot mého srdce. ,,Tak mi, ale řekni proč Gemm! Moc dobře si věděl, že jsem do ní zamilovaný. Jedině ona mi jí mohla připomenout a ty si zase příjdeš a probudíš v Gemmě lásku" z očí se mi dralo milion slz, nemohla jsem pořádně dýchat, protože strach mě úplně pohltil.
,,A ty Charlie jestli se ještě o kousek pohneš, ustřelím jí hlavu. A ty mi hned odpověz!"

Your Smile✓ (#2)Where stories live. Discover now