-Katie-

332 18 1
                                    

,,Katie??"

,,Maxi jak dlouho tady stojíš??" vykoktala jsem zděšeně.

,,Dost dlouho abych slyšel, že na tebe někdo křičel. Katie můžeš mi vysvětlit co se děje" otočil si mě čelem k sobě a mně se zadrhl dech.

,,Nic se neděje Maxi! To byl zřejmě jenom omyl" setřásla jsem Maxovu ruku, která se objevila na mém rameni.

,,Mně to jako omyl moc nepřipadalo. Vždyť nějakej hnusnej chlápek řval na mojí malou sestřičku" Maxe začal přepadat nával vzteku.

,,Už nejsem malá holka Maxi! Jsem pouze o minutu mladší než ty! Přestaň už se o mě konečně starat jako o malé dítě" tentokrát se vztek projevil u mě a já už to nevydržela. Nejsem přece už ta malá holka, co se bála bubáka ve skříni.

,,Katie takhle jsem to nemyslel, ale podle toho co se ti v poslední době stalo, se nedivím že si tak slabá" vydechl a já se už pomalu neudržela v klidu.

,,Narážíš na rozchod s Markem?? Víš co nech mě se s tím vypořádat po svým" práskla jsem rukou do stolu a najednou jakoby celá kuchyň ožila. Všechny hrnce a talíře začali padat k zemi.

,,To se s tím chceš jako vypořádat tak, že budeš motat hlavu mému kamarádovi Charliemu. Nechci aby to dopadlo jako minule. Zase uteče a tentokrát se už nevrátí. Tehdy to byla jen tvoje chyba" tyhle slova se do mě zabodla jako nůž.

,,Tak ti teda děkuju, že si konečně řekl svůj názor. Příště mi to řekni dřív než všem ostatním okolo" ty jeho slova mě najednou zřírala ze vnitř. Nemohla jsem už nic slyšet. Potřebovala jsem pryč od Maxe.

,,Katie?? Tohle jsem přece neudělal" svoje oči sklopil na zem.

,,Víš co dneska si užít večer o samotě" naštvaně jsem vyjekla a rozeběhla se ke dveřím bytu. Možná jsem chtěla chvíli čekat, jestli Max půjde za mnou. Ale jak se dalo čekat nejsme v žádné ubohé pohádce, a tak za mnou můj bratr nestál. Se svým smutným výrazem jsem práskla dveřmi a vydala se hledat nějakého přítele u kterého bych mohla přespat.

---------------------

,,Katie co tady děláš??" vyjekl ustaraně Charlie, když jsem se skoro v noci, celá zmoklá objevila u dveří jeho bytu.

,,Pohádala jsem se s Maxem" sklopila jsem oči a Charlie kousek poodstoupila ze dveří abych se dostala dovnitř. ,,Doufám že nejdu nevhod" zamumlala jsem, když se ozval hlasitý randál z kuchyně.

,,Ale vůbec ne Katie" jeho smích se rozhléhl po celém bytě. ,,Je tu jen táta s tátou a myslím, že oni ti rádi něco ukuchtí dobrého" mrkl na mě Charlie a já se musela pousmát. Vždycky jsem u Wiliamsů milovala opíkání maršmelounů.

,,Bože neříkejte že nám čerti přinesli Katii Hyde" ozval se hlas mého strýčka Chrise, který mě uzavřel v pevném objetí. ,,Bože si celá mokrá!! Charlie půjč jí nějaké oblečení nebo nám nastydne" strejdy starostlivý hlas mi hrozně chyběl.

,,Rozkaz tati" chytl mou ruku a táhl mě do zřejmě své ložnice. ,,Tak já ti dám nějaká oblečení a ty mi vysvětli co se kruci stalo" zašeptal tak tiše, aby nás neslyšeli ty dva v obýváku.

,,Prostě jsme se hrozně pohádali" zamumlala jsem a vzala si první kousek Charlieho oblečení. ,,Mohl by ses otočit" zaprosila jsem a on jen slabě přikývl.

,,A důvod??" po očku nahlížel, jak si nasazuji jeho nádherně voňavé triko.

,,Volal mi Reen a Max to celé slyšel" bylo docela nepříjemné stát ve spodním prádle v jedné místnosti s klukem, který mi v poslední době naháněl husí kůži. ,,A pak Max konečně řekl co si celé ty roky myslel" moje tělo spadlo na postel a Charlie se na mě otočil.

Your Smile✓ (#2)Kde žijí příběhy. Začni objevovat