-Katie-

240 18 0
                                    

,,Maxi?!" prosebně zamumlám a svojí malou pěstičkou bouchnu do prosklených dveří. ,,Otevři ty hrozný dveře, chci ti všechno vysvětlit" z očí se mi spouštělo milion slz a můj hlas zněl jako nakřáplý mužský hlas . ,,Mrzí mě to" skoro jsem už ječela, ale z jeho pokoje se stále ozývalo to nepříjemné ticho. ,,Maxi!!" zaječela jsem a moje pěsti bubnovali do dveří, které se každou další ránou otřásaly. Začali mi docházet síly, a tak jsem se svezla po dveřích dolů k studené podlaze. ,,Takhle jsem to nechtěla" hlavu jsem si zapřela o výstupek na dveřích a celou dobu tichý Charlie se posadil vedle mě.

,,Je to moje chyba" zamumlal a stiskl mojí ruku, která se třásla zimou.

,,Ne to není. Neměli jsme mu lhát" rukou jsem přejela po dveřích a tiše vzdechla. ,,Chybí mi ty časy, kdy jsme byli bezstarostný a pořád ti děti co si všechno říkali. Vím že to chybí nám všem, ale časy se mění a my jsme už dávno dospělí z těch časů nicoty" rukou jsem přejela po Charlieho tváři. ,,Omlouvám se Charlie" s těmito slovy jsem nechala Charlie sedět na chladné zemí jen s jeho myslí.

----------------

,,Můžu dovnitř" v mých dveřích se objevil už čtvrtý člověk, který mě chtěl utěšit. Seděla jsem nad svým deníkem a pročítala si stránky z mého nejlepšího léta. Tehdy jsem se zamilovala a všechno bylo nejlepší.

,,Chci být sama" zamumlala jsem a přetočila na další stránku deníku, kde jsem právě byla na plese se svým bývalým přítelem Markem.

,,Dobře tak já půjdu zase zpátky" už pomalu zavíral škvírku ve dveřích, ale moje slova ho zastavily.

,,Bože!! Když holka řekne že chce být sama, znamená to že tě teď nejvíce potřebuje" hlavu jsem položila na knížku a on vklouzl do místnosti plné smutku.

,,Nechápu holky" skočil na mojí postel a já si po chvilce mlčení vlezla za ním.
,,Jak se cítíš??" jemně mě políbil do vlasů a já se poprvé za tu chvíli usmála.

,,Už je to lepší, ale pořád se cítím taková prázdná" ležela jsem mu na hrudi a malými kroužky jsem mu obmalovávala svaly na břiše. ,,Neuhádneš co jsem si teď četla" oči jsem zvedla k rozzářeným očím Charlieho. Dal mi pokyn, abych mohla promluvit. ,,Svůj starý deník, kde píšu o tom létě, když jsme byli na jezeře. Pamatuješ??"

,,Tehdy jsem se do tebe ještě víc zamiloval a už se nedokázal zbavit přectavy že nebudeme spolu" jeho oči trochu potemněly a víc si mě přitiskl k tělu.

,,Charlie?!" tiše jsem zamumlala a on se na mě s něhou podíval. ,,Mám strach" celé moje tělo se začalo chvět strachy. Charlie jako pravý gentleman si sundal ze svého těla mikinu a navlékl mi jí. ,,Děkuju"

,,Vypadáš v ní tak roztomile" dal mi malou pusu na čelo a já se zase usmála. ,,Měla by ses vyspat. Zítra bude všechno lepší, slibuju" zamumlal a já cítila každý pohyb jeho rtů.

,,Dobře, ale musíš slíbit, že tu budeš se mnou" pomalu jsem zavírala oči.

,,Slibuji, stejně jako že tě už nikdy nenechám samotnou i kdyby si se vrátila k Markovi"

------------------

,,Mamííí" zaječela Melody a já konečně zvedla pohled od svého plného talíře. ,,Já mám ještě hlad" začala dlaněmi bubnovat do stolu a mamka si povzdechla.

,,Promiň broučku, ale musí něco zbýt ještě pro Maxe a já už nemám další vajíčka" políbila jí do vlasů a Mel si jen povzdechla.

,,Můžeš si vzít mojí porci. Nemám stejně hlad" posunula jsem svůj talíř k Melody a ta jen štěstím zaječela.

,,Katie měla by si něco jíst, jinak nám tu umřeš hlady" taky mi dala pusu do vlasů a já poznala v jejích očích jen pouhý strach. Najednou se ozvalo rachotění klíčí v zámku od našeho domu. Nechápavě jsem se podívala na rodiče, kteří vyskočili ze židle jako čertík z krabičky. Svoje oči jsem přemístila na Charlieho, který moc dobře věděl co se děje. Do dveří vstoupit úplně mokrý Max s pohledem upřeným do země.

,,Maxi si doma" zaječela šťastně Melody a skočila mu do jeho připravené náruče.

,,Chyběla si mi prcku" zatočil s ní a ona jenom ječela štěstím.

,,Pojď si sednout vedle mě" vzala ho za ruku a táhla ho k místu vedle sebe. Seděl přímo naproti mně a já v jeho očích viděla klid, který mě ničil.

,,Maxi" zamumlala jsem a on dělal že mě neviděl a ani neslyšel. ,,Prosím poslouchej mě" do očí se mi nahrnulo pár slz a on ke mně zvedl jen pohled, ale dále mě nevnímal. ,,Přestaň mě ignorovat" svoje nehty jsem zarývala do stolu a konečně jsem pořádně upoutala jeho pozornost.

,,Hm??" protočil očima a chtěl se dál věnovat naší sestře.

,,Chci se ti omluvit" začala jsem si nervózně hrát se svými vlasy.

,,Tak si tu omluvu strč tam, odkuď si jí  vytáhla" pohladil Melody po vlasech, která se na něho nechápavě podívala.

,,Maxi to nemyslíš vážně" zavrčel Charlie a Max ho začal vraždit pohledem.

,,Jen mě unavuje, jak se pořád snažíš o mojí sestru a ono to nevychází. Docela mě to začíná rozesmívat" začal se na oko smát a já se pomalu snažila nerozbrečet. ,,Jen vám chci ještě říct, že žádné my už není. Už jste jenom vy" stoupl si od stolu a ještě nezapomněl zvolat. ,,A s nimi už nikdy nebudu snídat, protože já nejím s cizími lidmi"

---------------------

,,Já už nemůžu Charlie" vzala jsem kousek popelnice a mrdla jsem s ním o zem.

,,Katie buď v klidu, Maxe to přejde" sebral víko popelnice a položil ho přímo na ní..

,,Vážně?? Právě mi totiž řekl že nejsem jeho sestra, ale úplně cizí člověk. Jo tak to bude všechno v pohodě" máchala jsem rukama a divím se že Charlie nepřišel o oko.

,,Katie koukej" najednou zamumlal a já se nechápavě otočila za jeho rukou. Stála jsem kousek od kvetoucího stromu. Musím říct že to byla nádhera, ale nechápala jsem co tím myslel.

,,Hezký" usmála jsem se na něj a šla dál.

,,Ty si to nepamatuješ" oči smutně sklopil k zemi a já se nadechla. ,,Jednou jsem tě vzal na tohle místo, abych ti zvedl náladu. Max trávil prázdniny u strejdy Maxe a ty si kvůli spalničkám jet nemohla. Tehdy si mi dala za odměnu svojí první pusu. Jak milé že si to nepamatuješ" usedl na blízkou lavičku a já se pomalu posadila vedle něho.

,,Je mi to líto, ale po tom všem co se teď stalo, tak jsem chtěla zapomenout" rukou jsem mu přejela po tváři. ,,A možná bych si chtěla vzpomenout" oči pozvedl ke mně a hned spadl zase k mým rtům. Nahnul se ke mně a prolomil tu mezeru mezi námi. Konečně jsem zase pocítila sladkou chuť jeho rtů. Když jsem byla malá nedokázala jsem tohle ocenit, ale teď bych nejraději visela na jeho rtech pořád. Chybí mi ten polibek, každý den.....

Ahoj lidičky...

Takže tady je další kapitola, snad se vám aspoň trochu líbí. Já jsem s ní docela spokojená.
Budu samozřejmě ráda za každé přečtení, hvězdičky a komentáře...

Vaše Terka477💛💛🐢

Your Smile✓ (#2)Where stories live. Discover now