-Max-

765 39 2
                                    

,Katie pohni nebo to nestihnem" podíval jsem se na svoje hodinky.

,,Už jsem hotová" oči jsem zvedl od podlahy. Dech se mi zadrhl v hrdle a já nechal otevřenou pusu.

 Dech se mi zadrhl v hrdle a já nechal otevřenou pusu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Katie vypádáš.......wow" vydechl jsem. Nenašel jsem slova pro její krásu a dokonalost

,,Děkuju" její tváře nabrali rudou barvu. ,,Říkal jsi že nestíháme" zasmála se a já se plácl do čela. Z věšáku jsem sebral klíče a oba jsme vyšli z našeho bytu. Scházeli jsme schody po dvou, protože ta babka co ráda tancuje s koštětem nám zabrala výtah. Došli jsme až k autu a ja jí podržel dveře.

,,Prosím madam" uklobil jsem se a Katie měla svůj úsměv.

,,Takhle se nám klaněl strejda Max" zasnila se Katie. ,,Teď je šťastnější. Je tam s tetou Katie a určitě si to spolu užívají" Katie se podíval přes okýnko na nebe. Těsně před stěhováním měl strejda Max autonehodu a nepřežil jí. Pomalu jsme zastavovali u restaurace. Venku stál Charlie vedle celkem nového auto.

,,Ahoj Charlie" vpadla mu do náruče Katie a já se usmál.

,,Ahoj Katie" líbl jí do vlasů.

,,Kde máš motorku Charlie?" zasmál jsem se, když pustil Katie.

,,Maxi si to ty?" vykulil Charlie oči.

,,Jo ale záleží kde je náš starý Charlie" ledabile jsem ho projel pohledem. ,,Starý Charlie by i do té nejlepší restaurace šel v kloudnén triku a riflích. Zatím co nový Charlie má kvádro" nachapavě jsem nakrčil obočí.

,,Starýho Charlieho odvála voda" zazubil se Charlie a já viděl v Katie očích strach, že se už nikdy nevrátí náš Charlie.

-------------------

,,Dobře takže třikrát humr a platí pan Wiliams! Dobře" mrkl na mě servírka z restaurace a když nám přinesla pití bylo tam její číslo. Neříkám že nebyla hezká, ale na Rose neměla.

,,My s Maxem by jsme si to zaplatili, tohle tě musí hodně stát" zakňučela Katue a chtěla se podívat na lístek kolik to stojí.

,,Ne Katie, řekl jsem že to platím  já, hotovo a žádné odmlouvaní" lístek si schoval za záda a Katie se lehce zamračila.

-------------------

,,Bylo to vynikající" poklepal jsem si na své svalnaté bříško. Katie se zasmála a zakroutila hlavou na znamení "pitomče". To je naše řeč mezi dvojčaty. Uslyšel jsem za sebou zvonek ohlašující příchod nového zákazníka. Otočil jsem hlavu o devadesát stupnů. Do dveří vstoupila postarší zrzka s Rose. Oči se mi rozšířili a zalapal jsem po dechu. Měla na sobě přilehávé červené  šaty a vsadím se že neměla spodní prádlo.

,,Kdo to je?" zašeptala Katie a já se zase otočil na svojí milovanou  sestru.

,,Kdo?" dělal jsem že netuším.

,,Ta holka v červených šatech, koukáš na ní a i já se divím že ti neukápla slina" zazubila se na mě Katie.

,,To je květinářka z obchůdku U Černé růže. Myslím že se jmenuje Rose" řekl nezaujatě Charlie.

,,Tak proto jsi v tom květinářství strávil tak dlouhou dobu. Pozval jsi tu Rose na rande?" zamrkala a já jí už chystal pohřební kámen.

,,Ne" zavrčel jsem.

,,Maxi děje se něco? Normalně by jsi jí už klatil na stole a místo toho na ní jen čumíš a myslíš na zvrhlosti" její starostlivý hlas se změnil na chichot.

,,Dobře máš pravdu sám nevím co se semnou děje, ale to neznamená že si neužiju jako námořník. Katie ty snad věříš na osud." upil jsem te své sklenky.

,,Tady ti osud přihravá obrovskou šanci a ty jí promrháš? Hele víš co, jdu tam já" Katie se zvedla a zamířila do souromé mísnustky, kde před chvíli zmizela Rose. Urychleně jsem vstal a hnal za ní. ,,Hele prosim tě, toho kluka sem nepouštěj, nemá tu co dělat" usmála se a tomu brigádníkovi se skoro podlomily kolena.

,,Katie!" zavolal jsem za ní. Ona ale nezastavovala a dál pokračovala k Rose.

,,Ahoj" poklepala jí na rameno a ona se otočila se svým úsměvem. Kdyby tady nestál ten pablb, tak se klidně Rose vzhnu na rty.

,,Ahoj?" nakonec svráštila obočí a prolítla Katie pohled.

,,Vím že se neznáme, ale jsem sestra Maxe Hyda. Víš můj bráška je trochu stydlín a chtěl by tě pozvat na rande" ukázala na mě ke mě a já Katie chystal pohřebák.

,,No já ti nevím" vzdychla a očima se podívala na postaršího muže.

,,Broučku jen běž ten kluk vypadá slušně, ještě nedoběhl za svojí sestrou a nezničil jí" usmál se a Rose vykulila oči.

,,Opravdu?" vydechla Rose.

,,Jistě broučku jsi už dospělá a rovnou když už máš to rande tě omlouvám z téhle večeře" usmál se a Rose nasadila svůj krásný úsměv.

,,Děkovat nemusíš" zašeptala Katie a já jí měl sto chutí zakopat.

,,Ty se spíš už chystej že budeš pod drnem" zavrčel jsem, najednou se o mé stehno otřela jemná látky od šatů. Otočil jsem hlavu a uviděl jsem Rose jak odchází pryč. ,,Sakra" zaklel jsem a rozběhl se za ní. Oblek mi noc běh neulehčoval, ale pořád jsem běžel. Konečně jsem viděl lem červených šatů. Na rtech se mi utvořil letmý úsměv. ,,Rose počkej" zaječel jsem přes celou ulici, že se otočilo pár lidí doufajíc že volám na ně.

,,Co je? Rande je nalajnované, vyzvedni mě zítra v sedm" Chtěla zase odejít, ale já jí chytl za zápěstí.

,,Chci se ti omluvit" vyhrkl jsem a stále jsem jí nepouštěl. ,,Ségra se tě neměla ptát za mě, měl jsem to udělat já sám. Rose já nejsem žádnej strašpytel. Řeknu ti pravdu, dřív jsem střídal holky jako ponošky a měl kamarádky s výhodama, ale ty si v něčem jiná. Přitahuješ mě víc než jiná" stále jsem jí držel za zápěstí.

,,Jak můžu vědět že nelžeš" všichni na nás koukali a já vydechl úlevou.

,,Slibuju ti na svůj život, že teď nelžu" pomalu jsem pustil její ruku, protože jsem doufal že mi věří. ,,Tak co Rose půjdeš semnou na rande" usmál jsem se a ona mi ho oplatila.

,,Půjdu moc ráda Maxi" zamrkala a já měl ještě větší úsměv než před tím.

,,Jaké máš vůbec příjmení" zazubil jsem se na ní, zatím co přes její tvář se mihlo zděšení.

,,Mendes" nakonec odpověděla klidně a já se usmál. ,,Asi bych měla jít" ukázala někam do dáli. ,,Bydlím hned vedle našeho krámku" usmála se na mě a pomalu už odcházela.

,,Víš co by mě zajímalo" otočila naposledy ke mně hlavu. ,,Jestli máš pod těmi šaty spodní prádlo" usmál jsem se od ucha k uchu. Měl jsem pravdu neměla ho, zčervenala a poupravovala si šaty.

,,Možná" zašeptala. ,,Měj se Maxi" zamumlala.

,,Ahoj Rose" poslal jsem jí vzdušnou pusu a zase jsem zamířil do restaurace za Charlie a svojí sestřičkou.


Ahoj lidičky,

Takže po delší pauzičce jsem zase zde, to jste rádi.
Omlouvám se za neaktivitu, ale jsem na dovolené a vracím se až v sobotu. Ještě k tomu tady není wifi tak jedu jen na datech.
Doufám že se vám kapitolka líbí, samozřejmě budu ráda za každou hvězdičku a koment.

Terka477

Your Smile✓ (#2)Where stories live. Discover now