-Katie-

858 41 13
                                    

Lidičky než si přečtete tuto kapitolu. Byla bych moc ráda kdybyste si přečetli mou navou knížku.

Fire Night


,,Maxi!!" vyjekla jsem, když jsem se probudila a zjistila že můj bratr mě zalehl celou svojí vahou.

,,Kulíšku nech mě" odvalil se a já se mohla konečně pohnout.

,,Maxi za chvíli musíme vyjet" drkla jsem do něj až moc silně že spadl z postele.

,,Co blbneš?" zvedl hlavu a třel si místo kam se bouchl.

,,Musíme vstávat jinak nestihneme práci" stoupla jsem si ne studenou podlahu a popadla šaty co jsem si sebou vzala.

,,Ne dnes ne, máme tam mega frmol" zakňučel a plácl sebou na postel. Protočila jsem nad tím oči a zamířila dolů na snídani. Mamka dělá ty nejlepší lívance.

---------------------

,,Bude to ještě něco?" usmála jsem se na zákazníka a on zavrtěl hlavou. Došla jsem zpátky k pultu a bezpečně jsem uložila tác.

,,Na to že si tu první den si tě zákazníci oblíbili" usmála se na mě Brenda a dala do pultu čerstvé pečivo. ,,Právě přišel náš každodenní zákazník a přivedl si ještě někoho. Nechám to na tobě v zádu mám ještě dost práce" poplácala mě po rameni a já se otočila k jejich stolu.

,,Co si budete přát? Brenda právě donesla čerstvé pečivo a různé zákusky" nasadila jsem svůj úsměv.

,,Katie?" najednou vydechl ten nejmladší kluk a já nechápavě nakrčila obočí. ,,Ty mě nepoznáš?" jeho tvář zaplnil úsměv. Nejednou mě trklo a já sebou trhla.

,,Charlie?" párkrát jsem zamrkala a vpadla jsem mu do objetí. ,,Co tu děláš?" vyjekla jsem.

,,Bydlím tady" zasmál se a trochu mě pustil.

,,Katie to je zdvořilost nepozdravit strýčky" uslyšela jsem hlas svého strýčka Chrise.

,,Ahoj" zamávala jsem Dennymu a Chrisovi. Najednou jakobych si vzpomněla na to co mi před lety řekl Max. ,,Promiň Charlie musím teď jít" otočila jsem se na patě a zmizela jsem ve skladu. Začala jsem zhluboka dýchat a sjela po zdi dolů.

,,Katie co se děje?" přisedla si ke mně Brenda.

,,Ten stálý zákazník je můj kamarád z dětství, který byl do mě zamilovaný. Poraď mi co mám dělat?" mé oči tikaly mezi Brendou a dveřmi.

,,Katie klid! Je tu už spousta let od té doby. Běž za ním a normálně se sním bav. Třeba už má někoho jiného" povzbudivě se na mě usmála. Stoupla jsem si a vyrazila k jejich stolu.

,,Promiň že jsem tak zdrhla, ale jsem tu první den a nestíhám. Co takhle si pokecat až po práci" zkousla jsem si ret a Charlie povolil svůj výraz.

,,Moc rád, počkám na tebe" mrkl a dál se věnoval Chrisovi a Dennymu.

-------------------

,,Konečná" objevil se zamnou a já nadskočila. ,,Pořád máš lekavou" usmál se. Teď vypadal jinak, místo volných tepláku si vzal rifle a jeho oblíbené tričko nahradila košile.

,,To jdeš na rande?" zasmála jsem se.

,,Ne ale změna je život. Jessica mě změnila" zahleděl se na nebe a já nakrčila obočí.

,,Kdo?"

,,Moje skoro manželka, nechala mě čekat u oltáře" podíval se na nebe které bylo zahalené mraky.

,,To je mi líto" obejmula jsem ho. ,,Ale stejně mám radši starýho Charlieho, který chodil ve volných teplácích a svém oblíbeném tričku a samozřejmě s mírným rozcuchem" pohladila jsem ho po jeho teď nagelovaných vlasech. ,,Sice jsem to nedávala na jevo, ale měla jsem tě víc než ráda, asi ne stejně jako ty mě, ale měla" najednou sebou trhl a oči upoutal na mě.

,,Ty to víš" udělal krok odemě.

,,Jo" jeho ruka zajela do jeho vlasů a konečně jeho vlasy nabraly rozcuch.

,,Neměl ti to říkat! Proč ti to řekl" kopl do popelnice.

,,Měla jsem právo to vědět a řekl mi to potom co si odjel. Víš proč jsem se s Maxem tak dlouho nebavila? Bylo to i kvůli tobě, nenáviděl mě za to co jsem ti udělala a já se nanáviděla taky. Chci se ti omluvit Charlie, že jsem tě nechala samotného s tvými city" stál ke mně zady, tak jsem neviděla jeho reakci.

,,To nic už jsem si na zklamání zvykl. Jen tehdy mě udivilo proč sis vybrala Marka a ne mě. Nedokázal jsem to už více skrývat, proto jsem odjel a snažil se na tebe zapomenout. Nešlo mi to, Jessica to poznala a nechala mě u oltáře a teď tu žiju tři měsíce a ty se tady objevíš" jeho oči se upoutaly na mojí postavu. Chtěla jsem se otočit a zdrhat do už našeho bytu. ,,Nikdy jsem nedokázal zapomenou, i když jsem se snažil tě sebevíc nenávidět" jeho hlas se chvěl a já se otočila znova k němu čelem.

,,Mark mě nechal před dvěma dny, protože je gay" vychrlila jsem a spadla do jeho náruče.

,,To bude dobré, hele co zapomenout na minulost a jen tak si vyrazit na večeři. Ty já a samozřejmě Max" pustil mě a já se zasmála.

,,Moc rádi půjdeme" políbila jsem ho na tvář. ,,Tak já mu to jdu říct. Domluvíme se po telefonu, pořád stejní číslo" ukážu na něj zatím co couvu.

,,Jasan" zasmál se. ,,Měj se Katie"

,,Ahoj Charlie"

----------------------

,,Maxi" zaječím a vtrhnu do jídelny. ,,Spaní na stole je taky boží věc, ale myslím si že moje novinka je lepší" najednou Max zvedl hlavu a ospalíma očima se zakoukal na mě.

,,Co je tak úžasný" vypadal jakoby nespal opravdu dlouho.

,,Hádej koho jsem potkala?" sedla jsem si naproti němu.

,,Nevim, Santa Clause?"

,,Ne ale Charlieho" najednou zvedl zrak od dřevěné desky.

,,Co? Kde se tady vzal?"

,,Prej už tu bydlí tři měsíce a pozval nás oba na večeři. Stará parta může bejt zase úplná" pohladila jsem ho po ruce a on se usmál.

,,Tuhle nabýdku beru" stiskl mě v objetí a já se zase cítila jako na střední.



Ahoj lidičky,

Takže je tu další kapitola, už jsou v knížce zmínění ti nejhlavnější postavy. Samozřejmě budu ráda za každou hvězdičku a koment. Lovískuju vás💜

Terka477

Your Smile✓ (#2)Kde žijí příběhy. Začni objevovat