|| papa ||

4.3K 78 84
                                    

-Nina-

Vandaag was de ergste dag ooit. Ryan en zijn vrienden hebben me op school de hele tijd aangekeken. Ik moet bekennen dat ik Ryan ook lange tijd heb aangekeken. Puur omdat hij behoorlijk wat wonden op zijn gezicht had. Net boven zijn wenkbrauw zat een grote korst en zijn kaak was helemaal blauw. Dexter heeft hem heel heftig aangepakt. Eigenlijk deden Ryans verwondingen me ook denken aan die van Dexter. De wonden van het 'motorongeluk'.

Iris en ik hebben elkaar de hele dag genegeerd. Ik ben nog steeds boos op haar. Ze heeft me er overigens van beschuldigd dat ik Ryan en Logan zou hebben overtuigd om me te verkrachten. Dat ik ze ertoe zou hebben verleid. 

Het enige goede aan deze dag was mijn app-gesprek met Dexter. Het hele gesprek voelde zo anders nu er dingen tussen ons gebeurd zijn. Het hele gesprek voelde zoveel fijner. 

Ik stop met mijn fiets voor zijn school. Er is nog niemand, dus ik stap van mijn fiets af en zet hem op zijn standaard. Ik gooi mijn hoofd voorover en bind mijn haar op in een staart. Ik pak mijn lippenbalsem uit mijn jaszak en smeer wat op mijn lippen. Daarna pak ik mijn telefoon en controleer ik al mijn sociale media. Iris heeft me een appje gestuurd. 

Kunnen we praten? 

Ik lees het appje en verlaat, zonder te reageren, WhatsApp. Ik kijk op instagram en like wat foto's van bekende mensen. 

Nina, ik meende mijn woorden niet. Je weet dat ik altijd achter je sta.

Weer krijg ik een appje van Iris. Ik open WhatsApp weer en typ kort wat terug. 

Je kan wel achter me staan, maar me echt geloven is iets anders. Ik bel je vanavond wel, als ik tijd heb. 

Ik zucht en kijk nog even op snapchat. Ik heb een foto gekregen van Iris met Ian. Weer verlaat een zucht mijn mond. 

"Wat sta je te zuchten?" vraagt Dexters stem en ik voel een kus op mijn voorhoofd. Ik kijk hem aan en glimlach. Hij ziet er weer zo ontzettend knap uit. Hij draagt een zwarte trui, die hij tot zijn ellebogen omhoog heeft gestroopt. Daaronder draagt hij een zwarte broek en witte gympen. Ik druk een kus op Dexters lippen. 

"Hey," zeg ik. 

"Hey!" Dexters vriend, Lukas als ik het me goed herinner, komt aanlopen. "Heb je je meisje naar school laten komen?" Lukas drukt een kus op mijn wang en gaat daarna naast Dexter staan. Ik glimlach een tikkeltje verlegen. 

"Ik wilde haar zien," zegt Dexter en hij kijkt naar mijn telefoon. Ik klik mijn mobiel uit en stop hem in mijn broekzak. 

"Zien of doen?" vraagt Lukas met een knipoog. Ik kijk hem vragend aan. Weet hij van mij en Dex? Weet hij van de seks? 

"Lukas, moet jij niet een meisje fixen ofzo?" vraagt Dex en vraagt hem op die manier weg te gaan. Lukas lacht en geeft Dex een klop op zijn schouder. Dan loopt hij weg. 

"Dag Nina," zegt hij nog. 

"Dag," zeg ik zacht en kijk dan naar Dexter. "Wat heb je hem over ons verteld?" 

"Dat we seks hebben gehad, ja. Daar heb je het over toch?" vraagt Dex. "Het is echt niet zo raar om seks te hebben. Jongens praten daar onderling nou eenmaal over." 

"Waarom praat jij daarover? Ik wil niet dat iedereen straks denkt dat ik een hoer ben," zeg ik. 

"Na één bedpartner ben je geen hoer." Ik zucht en kijk hoe Dexter naar mijn fiets loopt. "Gelukkig is de fiets niet te meisjesachtig," zegt hij. 

my badboyWhere stories live. Discover now