|| focus ||

3.9K 76 8
                                    

-Nina-

Dex drukt een kus op mijn lippen voordat ik zijn helm aan hem kan geven. We staan voor mijn school. "Succes," zegt hij. Ik glimlach en druk nog een kus op zijn lippen. "Ik kom je vanmiddag weer ophalen."

"Oké, tot vanmiddag," zeg ik en loop de school in. Direct valt me iets op. De hele school kijkt naar me. Alle kinderen bij de ingang kijken me na terwijl ik de school instap en binnen wordt het er niet veel beter op.

"Slet," hoor ik iemand fluisteren. Ik frons mijn wenkbrauwen en pak mijn telefoon uit mijn broekzak, puur zodat niemand tegen me gaat praten. Ik loop kijkend op mijn telefoon naar mijn kluis. Ik weet echt wel waarom ze me aankijken. Ryan en Logan...

"Nien, Ryan liegt," zegt Iris die op me af komt lopen. Ik kijk haar vragend aan.

"Wat?" vraag ik. "Hoe bedoel je?"

"Hij beweert dat jij hem en Logan vroeg voor een trio, omdat je je alleen voelde. Iedereen denkt dat jij hen hebt proberen te verleiden tot seks," zegt ze snel.

"Ho, wat?!" vraag ik boos. "Ze wilden me verkrachten!" schreeuw ik. Iris drukt haar hand op mijn mond.

"Schreeuw het nog harder. Het is niet alsof de hele school je al raar aankijkt," zegt ze. Ik voel tranen in mijn ogen opwellen en bijt op mijn lip. Ik kan niet gaan huilen. Iris heeft gelijk, er ligt al teveel aandacht op mij. Ik word al gezien als de bad guy. Als ik nu ga huilen laat ik ze hun gelijk hebben.

"Ik heb hen niet verleid," zeg ik.

"Misschien niet bewust," zegt Iris dan. Ik duw haar hand van mijn mond.

"Misschien niet bewust?!" vraag ik boos. "Vertrouw je me niet? Twijfel je aan mijn verhaal?"

"Je was wel heel dronken meid," zegt Iris.

"Ik heb niet gevraagd om verkracht te worden!" schreeuw ik en storm de toiletten in. Ik ga in een hokje zitten en begin te huilen. Waarom wordt er aan me getwijfeld? Het verhaal is gegaan zoals ik het zei. Zij kwamen op mij af en wilden mij verkrachten. Ik heb ze er niet toe verleid!

-

Ik zeg de hele dag geen woord tegen Iris. Ik ben nog nooit zo erg gekwetst geweest. Ze was er verdomme bij die avond. Ze heeft misschien niet gezien wat er gebeurd is, maar ze heeft de verhalen van mij en Dexter gehoord. Ze weet hoe het is gegaan en het doet me pijn dat ze aan me twijfelt. Ik weet wat er is gebeurd. Ik heb nooit de verkeerde indruk gegeven aan Ryan en Logan en toch blijven Iris haar woorden in mijn hoofd spoken.

Na schooltijd kijk ik toe hoe Iris met wat jongens de school uitloopt. Ik kijk of ik Dexter al met zijn motor zie staan, maar hij is er nog niet. Ik zucht en voel twee handen op mijn rug. Ik draai me om en zie Ryan staan. "Hey wijfie," zegt hij zacht.

"Ryan, laat me los," zeg ik dreigend. Ik kijk om me heen en zie gelukkig veel mensen nog op het schoolplein staan. Ryan kan me hier niks aandoen.

"Volgens mij hebben wij nog wat onafgemaakt werk," fluistert hij en hij brengt zijn lippen naar mijn oor. Ik probeer Ryan van me af te duwen, maar hij laat me niet los. "Doe rustig, Nien. Ik ga niks doen. Niet hier," zegt hij en hij duwt me richting de fietsenstalling.

"Ryan, blijf met je poten van me af!" schreeuw ik. Ryan drukt zijn hand op mijn mond en drukt een kus op mijn haren.

"Werk mee, anders ga je heel veel pijn hebben," zegt hij dreigend. Ik verzet me om te gaan lopen, maar Ryan pakt me bij mijn middel beet en tilt me op.

"Blijf van me af!" gil ik. Het verbaasd me dat niemand opkijkt. Geen enkel kind op dit verdomde schoolplein lijkt door te hebben wat hier gebeurt en toch kennen ze allemaal de roddels. Ik zou Ryan verleid hebben tot seks.

"Verdomme, Nien!" sist Ryan. "Werk heel even mee dan is het zo voorbij!"

"Ik wil niet!" schreeuw ik en ik trap met mijn benen. Ryan zet me hard op de grond neer. Hij draait me om en pakt me bij mijn gezicht beet.

"Nina!" zegt hij hard. Ik adem zwaar en voel tranen over mijn wangen lopen.

"Nee," huil ik. "Niet doen, alsjeblieft!"

"Het is niet jouw schuld, Nina. Bedank die vriend van je maar. Als hij me gewoon mijn kans had gegeven om jou één keer te nemen dan had ik dit niet hoeven doen," zegt Ryan en hij drukt zijn lippen op de mijne. Ik zet mijn lippen stijf op elkaar en probeer Ryan weg te duwen.

"Verdomme, laat haar los!" schreeuwt de stem van Dexter. Ryan stopt de kus en pakt me bij mijn keel beet.

"Zeg dat die vriend van je beter weg kan gaan!" hijgt Ryan. Ik kijk huilend naar de kant waar Dexters stem vandaan kwam. Ik zie hem echter al veel dichterbij dan verwacht en zie de woede in zijn ogen.

"Dex," snik ik.

"Laat haar los!" schreeuwt Dexter en hij pakt Ryans hand van mijn keel. Hij draait Ryan in één beweging om en drukt Ryans arm om. "Nina, naar de motor!" beveelt Dex me. Ik sta huilend bij de jongens, maar weglopen lukt me niet. "Nina, verdomme ga naar de motor!" zegt Dex boos. Ik veeg mijn tranen weg en loop naar de motor toe.

-

Het duurt zeker een kwartier voor Dexter bij de motor arriveert. Hij heeft bloed op zijn lip. Ik kijk hem aan en begin weer te huilen. Hij loopt op me af en pakt me bij mijn achterhoofd beet. Hij trekt me tegen hem aan en wrijft over mijn hoofd heen. Ik huil een tijdje en dan word ik bij mijn kin beetgepakt.

"Gaat het?" vraagt Dexter. Ik veeg het bloed van Dexters lip af en knik.

"Met jou?" vraag ik snikkend.

"Nien, met mij gaat het prima," zegt Dex die het bloed van mijn vingers afhaalt. "Maar met die ex van je wat minder," voegt hij eraan toe. Ik kan nu wel weer boos gaan worden omdat Dexter zich opnieuw gemengd heeft met problemen tussen mij en mijn ex, maar zonder Dexter was ik nu verkracht. Dex legt zijn hand op arm en duwt me iets aan de kant. Hij pakt de helm en geeft hem aan me.

"Sorry," zeg ik.

"Voor wat?" vraagt Dexter. Ik haal mijn schouders op.

"Voor Ryan," zeg ik. Dexter pakt de helm weer uit mijn hand en drukt een korte kus op mijn lippen. Hij zet de helm op mijn hoofd en en gaat zelf op de motor zitten.

"Geen sorry daarvoor zeggen, mens," zegt Dex. Ik ga ook op de motor zitten en leg mijn handen rond Dexters middel. "Maar laten we er ook maar niet meer over praten, oké?"

"Oké," zeg ik zacht en voel een traan over mijn wang lopen.

"Nina, ik weet dat je huilt," zegt Dexter. Ik maak de helm weer los en trek hem van mijn hoofd af. Ik stap van de motor af en buig voorover. Direct geef ik over. Van de stress en het verdriet. Dexter staat ontzettend snel weer naast me. "Niet doen, Nien," smeekt hij en hij haalt de haren voor mijn gezicht vandaan. Ik huil en veeg mijn mond af.

"Ik ben bang voor hem," huil ik.

"Oké, niet zijn!" zegt Dexter en hij pakt me bij mijn schouders beet. "Focus je niet op hem! Hij zal voorlopig wel van je afblijven," zegt Dex. "Focus je nu even op ons!" zegt hij bijna boos.

"Ik doe mijn best," huil ik. "Maar mensen doen mij pijn, Dex!"

"Ik niet en dat ga ik ook nooit doen! Verdomme, ga zitten op die motor! We gaan eten!" zegt hij boos en hij pakt de helm. "Zet op, ga zitten!" Ik snik, maar doe wat hij zegt. Tijdens de rit huil ik zachtjes. Ik voel Ryans lippen nog op de mijne. Zijn handen nog op mijn keel. Zijn stem nog in mijn oor. En de twee personen van wie ik begrip had verwacht doen gemeen tegen me.

my badboyOnde histórias criam vida. Descubra agora