|| motor ||

4.9K 100 3
                                    

-Dexter-

Nina heeft nog geen woord gezegd nadat we weg zijn gelopen van haar ex en dat wijf. Ze kijkt voor zich uit en veegt af en toe een traan weg. "Hij verdiende het" zeg ik. Nina kijkt me aan. Haar blauwe ogen zijn waterig.

"Je had je erbuiten moeten houden" zegt ze. Ik kijk naar haar hand die nog steeds in de mijne ligt. Nina kijkt er ook naar en laat mijn hand dan los. Ze haalt een hand door haar haar en zucht. Ze is een gebroken meisje. Deze jongen heeft haar hart duidelijk op de meest brute wijze gebroken en nu is hij ook al weer met een ander wijf. Ik zie een traan over Nina's wang glijden. Nina veegt hem gelijk weg. "Ik ga naar huis" zegt ze.

"Nina, deze gast verdiende een klap" zeg ik.

"Niet van jou" zegt Nina en ze verheft haar stem. "Jij kent hem niet eens. Hij is mijn ex. Als iemand hem al een klap mocht geven was ik dat" zegt ze en ze slaat op haar borstkas.

"Oké, dan ga je terug en geef je hem zelf een klap" zeg ik. Nina rolt met haar ogen.

"Ik ga naar huis" zegt ze nogmaals. Ze klemt de gewonnen knuffels onder haar arm en loopt de kermis af. Ik zucht en kijk naar haar. Het kut gevoel, de vlinders in mijn buik, zorgen ervoor dat ik achter haar aanloop.

"Ik geef je een lift" zeg ik. Nina kijkt me vragend aan. "Achterop mijn motor" zeg ik.

"Nee dankje" zegt Nina. "Je hebt net mijn ex geslagen. Ik ga niet bij jou achterop" zegt ze.

"Ik ben niet gevaarlijk hoor" zeg ik.

"Zeg dat maar tegen mijn ex" zegt ze.

"Nina kom op, hij verdiende die klap!" zeg ik en pak Nina bij haar pols beet. Nina maakt haar hand los uit mijn greep.

"Dat kan je wel blijven zeggen, maar hij verdiende het niet" zeg Nina boos en ze versnelt haar pas. Ik haal haar met twee grote passen weer in en pak mijn sigaretten uit mijn jaszak.

"Oké, dan zal ik hem geen klappen meer geven" zeg ik en steek een sigaret aan. Nina kijkt naar me terwijl ik een trekje neem van de sigaret. "Moet je ook?" vraag ik. Nina schudt haar hoofd.

"Nee nee" zegt ze. "Ik vind het smerig" zegt ze en lacht. Ik voel het gevoel weer opspelen. Waarom voel ik dit verdomme?! Ik wil dit niet voelen. Dat heb ik al eens eerder gedaan en dat liep vreselijk af. We zijn inmiddels van de kermis af en ik zie mijn motor al staan.

"Ik kan je nog steeds een lift geven" zeg ik. "Als je ervan overtuigd bent dat ik niet gevaarlijk ben" voeg ik er aan toe en glimlach naar haar. Nina giechelt en knikt.

"Als je een helm hebt dan durf ik het aan" zegt ze. Ik loop naar mijn motor en til de stoel omhoog. Ik pak een helm en zet hem op Nina haar hoofd. Ze glimlacht naar me terwijl ik de helm vastmaak. Ik geef een tik op de helm wanneer hij vastzit. Nina ziet er nog schattiger uit met deze veel te grote helm op. Ze glimlacht verlegen naar me. "Ik heb nog nooit op een motor gezeten" zegt ze.

"Het stelt niks voor" zeg ik en ga zitten. "Zolang je me goed vast houdt kan er niks fout gaat" zeg ik. Nina glimlacht en gaat achterop zitten. "Ik zal niet te hard gaan" zeg ik en start de motor op.

"Hou je niet in voor mij hoor" zegt Nina en ze slaat haar armen om me heen. Het gevoel in mijn lichaam wordt heftiger. Nog nooit heeft een aanraking van een meisje zoveel effect op me gehad en dat zegt nogal wat aangezien ik nogal intiem ben geweest met nogal veel meiden. Haar handen klemmen zich aan mijn jas vast en ze leunt tegen me aan. Ik herpak mezelf en rijdt weg van de kermis. Ik zet het gas erop zodra we op de weg rijden. 

---

"Stop! Je bent al voorbij mijn huis" lacht Nina en ze geeft me een tik op mijn arm. Ik draai de motor direct om. Nina grijpt zich stevig aan me vast. Ik stop voor het rijtjeshuis. 

"En de laatste halte, uw huis" zeg ik. Nina grinnikt en stapt van de motor. Ik maak haar helm los en klem hem onder mijn arm. Nina haalt een hand door haar haar. 

"Dankjewel" zegt ze. 

"Ach ik had toch niet veel te doen" zeg ik. 

"Niet alleen voor de lift" zegt Nina. "Voor deze avond" zegt ze. "Ik waardeer je hulp echt" ze glimlacht naar me. Ik sla een pluk haar achter haar oor. Ze kijkt verlegen naar de grond. 

"Geen dank" zeg ik. Ze kijkt me aan en heel even verdrink ik in haar blauwe ogen. Ze is zo perfect. Godverdomme. Ik wil dit niet voelen. 

"Ik moet naar binnen" zegt Nina en ze kijkt naar de voordeur van haar huis. 

"Ja tuurlijk" zeg ik. "Ben je morgen weer op de kermis?" vraag ik voordat ze wegloopt. 

"Ben jij er?" vraagt ze. 

"Altijd" zeg ik en glimlach naar haar. 

"Dan ben ik er ook" zegt ze en ze bijt verlegen op haar lip. Ze weet niet half hoe verdomde aantrekkelijk ze is. "Tot morgen" zegt ze en ze loopt naar de voordeur. Ik kan me ogen niet meer van haar losmaken en kijk net zolang tot ze binnen is. Voordat ze de deur sluit glimlacht ze nog een keer naar me. Ik smelt. Godverdomme Dex...Het is een normaal meisje. Waarom voel je zo fucking veel voor haar? Ik sla op het stuur en zucht. Wat moet ik nu doen? Ik sta op om de helm op te bergen en zie dan de twee gewonnen knuffeltjes in het bagagevak zitten. Ik pak ze eruit en leg de helm erin. Ik kijk naar de deur en zucht. Ik moet heel even die gevoelens aan de kant zetten. Blijf de fuckboy. Ik loop naar de deur en klop erop. Direct gaat hij open. Nina glimlacht naar me. 

"Je prijzen" zeg ik en geef ze aan haar. 

"Dankjewel" zegt ze en ze legt de twee knuffels naast de beer die ik gisteren voor haar heb gewonnen. 

"Misschien moet je een prijzenkast kopen" stel ik voor. Nina lacht. Die lach verdomme. Ik kan haar niet weerstaan. 

"Is verstandig" zegt ze. Ik leun tegen de deurpost aan en sla mijn armen over elkaar. Ik moet mezelf toch iets van een houding gaan geven. 

"Moeten we nog wel even wat extra prijzen winnen morgen" zeg ik. Nina knikt. 

"Anders staat er zo weinig in de kast" grinnikt ze. 

"Inderdaad" zeg ik. "Maar ik moet maar eens gaan" zeg ik wanneer de fucking vlinders weer komen opzetten. 

"Is goed. Tot morgen" zegt Nina en ze pakt de deur beet.

"Tot morgen" zeg ik en stap de deurpost uit zodat Nina de deur kan sluiten. Ik glimlach even naar haar en loop dan naar mijn motor. Ik moet maken dat ik hier weg kom. Deze vlinders zijn heftiger dan ooit tevoren. 

my badboyWhere stories live. Discover now