|| intimiteit ||

4.2K 84 10
                                    

-Dexter-

Ze geeft me goedkeuring door middel van een knikje en een korte 'ja'. Ik glimlach en druk een kus op haar lippen. 

"Nina, ik wil niet dat je het doet omdat je denkt dat het moet. Met je ex-vriend wilde je het nog niet, dus het is prima als je het niet wilt" zeg ik. Ik wil niet dat ze het gevoel heeft dat ik het haar opdring. 

"Niet over Ryan praten" hijgt Nina en ze pakt mijn gezicht tussen haar handen. Ze zoent me weer. 

"Wij gaan weg. Ik zie dat jullie het wel redden" zegt Iris tegen ons. Nina kijkt op en ook ik kijk in de richting van het geluid. Ian en Iris staan hand in hand bij de deur en glimlachen naar ons. 

"Ja, wij redden het wel" besluit ik te zeggen. 

"Oké top. Veel plezier samen" zegt Iris en ze loopt samen met Ian het huis uit. Nina kijkt me aan en grinnikt. 

"Ongemakkelijk" grinnikt ze. Ik glimlach en veeg een pluk haar achter haar oren. "We hebben nu wel het hele huis voor onszelf" zegt ze zachtjes. Ze heeft dus wel een ondeugende kant. Een kinky kant. Een kant waar ik van hou. Ik zet de lege koffiekoffen op de grond en trek Nina weer in een zoen. Haar ademhaling wordt zwaarder. "Kunnen we naar boven?" hijgt ze. Ik knik en duw haar de trap op. Ze loopt voor me uit en kijkt af en toe glimlachend over haar schouder. Verdomme, nu wint ze toch. Ik wilde niks met haar doen, wetende dat mijn gevoelens zich alleen maar zouden versterken en verdomme dat doen ze nu al. Ik heb haar nog niet eens in het bed en ik weet nu al dat ze perfect voor me is, maar dat was Esmee ook en met haar ben ik te ver gegaan. Ik heb haar dingen laten doen die ze niet wilde, ik heb haar meegetrokken in zaken die haar niks aangingen, ik heb haar gepusht en gepusht en gepusht en toen was ze er ineens niet meer. Ik kan Nina niet hetzelfde laten overkomen. 

"Nina, ik denk niet dat we dit moeten doen" zeg ik, wanneer we haar slaapkamer inlopen. Bij Nina staat ook heel even twijfel in haar ogen, maar al snel hakt ze de knoop door. Ze trekt haar t-shirt uit en gaat op het bed liggen. Ik voel mezelf al hard worden door het aanblik van haar in haar bh. Ik sluit de slaapkamerdeur achter me. Ik ga hier zoveel spijt van krijgen, maar ik wil het. Ik wil haar. Ik loop naar het bed toe en ga naast Nina zitten. Ze blijft liggen en kijkt me aan. 

"Ik wil het" verzekert ze me. 

"Oké" zeg ik en ik streel haar buik. Ik laat mijn handen vanaf haar navel tot haar boek glijden en knoop dan met één snelle beweging haar broek los. Ik glijd met mijn hand in haar broek. Nina kreunt wanneer ik met mijn hand in haar onderbroek ga. Ik glimlach en zoen Nina. Ondertussen trek ik haar broek naar beneden. Ze ligt in haar ondergoed op het bed en god wat is ze prachtig. Ik verplaats de kusjes van haar lippen, naar haar hals, naar haar borsten, naar haar navel en ietsje lager. Ik plaats er zachte kusjes en Nina gaat met haar handen door mijn haar. Ze kreunt zachtjes.

"Geef alsjeblieft aan wanneer ik moet stoppen" zeg ik, bang dat ik alles nu verpest. 

"Stop niet" zegt Nina. Ik verplaats de zoen weer naar haar lippen en open haar bh. Heel even laat ik mijn ogen over haar lichaam glijden en dan trek ik mijn eigen kleding uit. Wanneer alles uit is kijk ik nogmaals naar Nina. Ik betwijfel oprecht of dit wel heel verstandig is. Nina is kwetsbaar. Ze is gisteren bijna verkracht en stemt nu in met seks. Een bizarre twist. 

"Nina, ik wil je geen pijn doen" zeg ik. 

"Dat doe je niet" zegt ze. 

"Maar Ryan en Logan-" begin ik. 

"Niet doen" onderbreekt Nina me. "Doe gewoon je ding" zegt ze. Hoewel de spanning enorm is weet ik niet of ik dit wel moet doen en dus pak ik mijn kleding weer. Ik trek mijn ondergoed aan.

"Ik kan het niet, Nina" zeg ik. Nina pakt een kussen van het bed en houdt deze voor haar. 

"Hoe bedoel je?" vraagt ze. 

"Dit. Jij bent te goed voor mij" zeg ik. "En je weet niet wat je van plan bent op te geven voor mij. Je bent gisteren bijna verkracht en gaat nu je maagdelijkheid geven aan een jongen die slecht is met gevoelens. Ik wil niet dat je dat doet" Nina kijkt me aan en begint dan te huilen. Ik hoor mijn hart weer een stukje breken en kom naast haar op het bed zitten. Ik sla mijn armen om haar heen en trek haar tegen me aan. Kutvlinders.

"Ik wil gewoon dat iemand nog van me houdt" huilt ze. "Dat er iemand om me geeft" 

"Nina, ik geef heel veel om je, maar je moet me geen dingen laten doen die je niet wilt" zeg ik. Ik ben verbaasd door mijn eigen woorden. Ik geef heel veel om haar en we kennen elkaar echt nog niet zo heel lang.

"Maar je gaat me alleen laten als ik het niet doe. Ik kan waarschijnlijk niet tippen aan Esmee en je zal nooit open zijn tegen mij over haar. Ik dacht dat als we met elkaar hadden geslapen dingen misschien anders waren" snikt ze. "Mijn ouders lijken me al te zijn vergeten en Ryan en Logan..." 

"Waarom maakt het jou uit of je kan tippen aan Esmee. Ik ben expres niet te open over mijn leven met haar omdat ik niet wil dat jij het gevoel krijgt dat jij minder bent, want dat ben je niet" beken ik eerlijk. Daar gaan we weer. Ik ga te eerlijk zijn over mijn gevoelens. "En over je ouders, zij hebben het zelf gewoon heel zwaar, maar ze houden echt niet minder van jou en Ryan is gewoon een eikel" zeg ik. Nina kijkt op van mijn borst en kijkt me met haar prachtige helderblauwe, betraande ogen aan. 

"Sorry" snikt ze. "Ik had gewoon even intimiteit nodig" zegt ze en ze kijkt van me weg. 

"Nina..." begin ik, maar ik weet niet wat er valt te zeggen. Het is een tijdje stil. Nina legt haar hoofd tegen mijn borst aan en zucht. 

"Dex, wat zijn wij van elkaar?" vraagt ze zacht. 

"Ik heb geen idee" zeg ik eerlijk, want onze relatie is pittig ingewikkeld. We hebben al een aantal keer gezoend, we hebben beiden gevoelens voor elkaar, maar ik deins alweer achteruit. Ik wil liefde niet te dichtbij laten komen. Niet meer na Esmee. 

"Duidelijk" zegt Nina en ze grinnikt. Ik glimlach en leg mijn hoofd op haar hoofd. Er kan zoveel meer ontstaan tussen mij en Nina, maar waarom kan ik dat niet gewoon toelaten? Waarom ben ik zo bang voor de liefde? 

"Weet je Nina, fuck dit" zeg ik en ik haal mijn hoofd van het hare af. Nina kijkt me aan. Ik kan niet geloven dat ik dit ga doen. Ik ben bang voor gevoelens, heb geen stabiele thuissituatie en betwijfel of ik Nina wel gelukkig kan maken, maar ik kan het ook niet aan om haar straks met een andere jongen te zien. "Nina, ik vind je leuk. Echt leuk. Ik weet dat ik dit al eens eerder heb gezegd en toen ben weggelopen, maar nu wil ik bij je blijven" zeg ik. Nina glimlacht. Die verdomde glimlach. 

"Ik vind jou ook leuk" zegt ze. Ze veegt een traan bij zichzelf weg en kijkt mij aan. Weer glimlacht ze even en dan gooi ik het hoge woord er ook maar uit.

"Nina, ik wil dat je mijn vriendin wordt"

my badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu