23. rész

316 25 2
                                    

Jungkook

Mélyet sóhajtva fordítom el ajtónk zárában a kulcsot, majd megfordulva Jiminhez lépek, s mellkasa köré vezetve kezeimet, bújok oda hozzá, míg ő automatikusan derekamra vezeti kezeit és szorosabban húz magához. Fejem erős mellkasára fektetem, ő pedig nyakhajlatomba fúrja fejét, így állunk csendben, a hallban. Mindkettőnknek kell ez úgy érzem, hisz elég érzelem dús időszakok vannak a hátunk mögött. Tae volt a hab a tortán, ha lehet így fogalmaznom.

– Szegény. – szólalok meg végül kissé elhúzódva tőle. Jimin érdeklődve húzza fel jobb, szépen ívelt szemöldökét, míg én nyaka köré vezetem egyik karomat, a másikat továbbra is mellkasán pihentetem.

– Igen... - puszil hajamba, mire akaratlanul hunyom le szememet a kellemes érzésre. - Akartam is kérdezni, hogyan lettetek ti ilyen jóban? Mikor lejöttem azt hittem, egyikkőtöket holtan találom. – motyogja hajamba, folyamatosan szorosan tartva. Halkan felkuncogok kijelentésére, majd kibújok ölelő karjaiból. Elég vicces fejet is vágott mikor lejött az már egyszer biztos.

- Őszintén, az elején tényleg képes lettem volna megfojtani, de mikor fent úgy kikészült megsajnáltam, gondoltam, ha elmondom neki az én történetem Sugával, valamelyest megtudjuk beszélni ezt a helyzetet. – mondom, folyamatosan szemeibe nézve. Látszik rajta, hogy sajnálja Taehyungot és azt, hogy ő maga ilyen vak volt és ezzel végtelen fájdalmat okozott a fiúnak. – Ja meg elmondtam, hogy első nap hasba könyököltelek és leköptelek vízzel. – kuncogok fel, mire összeráncolja homlokát és már nyitja száját, hogy kifejezze nemtetszését, de én gyorsan szájára hajolok, s lágy csókba invitálom, amit készségesen viszonoz. Lágyan masszírozzuk egymás párnáit, míg ő szép lassan átveszi az irányítást, s elmélyíti az egyre szenvedélyesebb csókunkat. – Szeretlek. – válok el tőle, hogy két csók között elmondhassam.

– Én is. – hajol ajkaimra újra. - Nagyon... nagyon... - sóhajtja csókok sokasága között, mit mosolyogva fogadok. Gyorsít csókjaival, mit megkuncogok majd egyre gyorsabb és apróbb puszikkal hint először párnáimra onnan tér át arcomra, amit tényleg nem bírok ki, hogy ne kuncogjak meg, s fejemet oldalra is fordítom, így viszont kutakodó ajkai nyakamra találnak, és ott ajándékoz meg érzéki csókokkal.

Meghittségünknek gyomra korgása vet véget, amit megnevetek, míg ő kissé elpirul. Elhúzódva tőle fonom össze ismételten ujjainkat, hogy magam után húzva a konyhába léphessünk. Mivel még nem ettünk reggelit, gyorsan összedobok magunknak egy-egy szendvicset, amit gyümölcslével tálalok. Még kiscicámat is megetettem, mielőtt leülnék Jimin mellé, aki már pusztítja is egészséges reggeliét, hisz figyelek diétájára, hiába tartom hülyeségnek hisz ez egy félisten.... Végig beszélgetjük a reggelit jelentéktelen dolgokról, én például egy felsőről áradozok, amit már több hete kinéztem, de nem jutottam még el megvenni, míg ő Amerikáról mesél pár dolgot. Miután közösen elpakolunk, megbeszéljük, hogy berakunk egy filmet, és pihenünk egy kicsit végre csak kettesben... Illetve hármasban, hisz kiscicám azonnal felugrik ölembe, amiért Jimin gyilkos pillantásokat lövell szeretett éhes kiscicám felé. Magamba jót röhögök, hisz így Jimint szó szerint kitúrja, mivel valljuk be, ha az állat az ölben van, a mi kényelmünk megszűnik és csak az számít, hogy ő boldog legyen.

Természetesen megesik szívem, gyilkosságra készülő vőlegényemen, vagy szimplán nem akarom, hogy kiscicám félelmetes élmény érje, így felkapom fehér bundájú, doromboló szőrpárnámat és Jiminhez mászva ülök lábai közé kissé elfeküdve izmos mellkasának támasztva hátam, lábamra fektetve Skayt, aki boldogan marad egy helyben. Lehet ő is érzi Jiminnel nem érdemes újat húzni és inkább örül annak, hogy nem teszi ki a szűrét a kertbe... Bár ahhoz nekem is lenne egy-két szavam.

Sokat kérsz!Where stories live. Discover now