7. rész EXTRA (+18)

456 40 0
                                    

Jungkook

Hajamat törölgetve lépek ki fürdőnkből egy laza kék pólót viselve egyetlen bokszerrel. Úgy gondolom, nem kell itt olyan „nagyon menő" pizsama, inkább alszom Jiminnel úgy, ahogy otthon is tenném. Tudniillik rühellem a pizsamákat.

– Mehetsz. – szólok az eddig ágyunkon pihenő fiúnak aki, felkapva fejét mér végig sötét íriszeivel úgy, hogy abba belepirulok.

Fejemet kissé leszegve indulok meg felé, bemászva helyemre, míg ő egy fáradt sóhajjal indul meg közös fürdőnk felé.

Fejemet lehajtva a jó puha párnára, nézek utána a csukott ajtóra szegezve tekintetem.

Délután olyan jó volt vele lenni, az ölében ülni, míg ő melegítet testével, hogy valamelyest kompenzálja a hideg víz által keltet vacogásomat. Tudom, hogy meglepő volt számára, hogy csak úgy belemásztam az ölébe, de annyira fáztam. Ráadásul nem éreztem veszélyt, nem éreztem azt, hogy most rám mászna. Szimplán átölelve melegített, míg én egész testemmel hozzá bújtam és biztonságban éreztem magam. Akkor ott, tényleg úgy éreztem. Olyan nehéz rajta kiigazodni, néha egy tökéletes férj-jelölt, akihez szívesen hozzá mennék, máskor egy beképzelt pöcs. Ráadásul csak meg akar fektetni és azt el se tudja képzelni milyen rosszulesik.

Gondolat menetemet ő zavarja meg, ahogy a fürdőből kilépve, nedves haját törölgetve, egy szál törölközővel derekán áll meg az ajtóban. Kidolgozott felsőtestén egy-egy vízcsepp száguldozik végig kockáin, amik vizes hajából indulnak útjukra, hogy tekintetemet nem eresztve kényszerítsenek, hogy figyeljem útjukat. Nagyot kell nyelnem, ahogy kockás hasa után alhasához ér a játékos kis vízcsepp, egy pillanatra megállva -mintha csak incselkedne velem-, majd eltűnik a fehér törölköző mögött.

Szemem megakad izmos combjain, majd újra felfele vezetem tekintetemet próbálva palástolni mennyire is tetszik a látvány, ami elém tárul. Biztos rohadt sokat jár kondizni, hogy ilyen testet varázsoljon magának, bár az se lepne meg, ha tudnám, alig dolgozik ezért a testért. Öntudatlanul nyalom meg alsó ajkamat, míg tekintetem Jimin tökéletes kulcscsontjára vezetem, majd onnan felfelé haladva feszes nyakára, amit jelen pillanatba igen csak szívesen végégig nyalnék egészen füle tövéig folyamatosan ingerelve az érzékeny bőrrészt. Szemeink össze találkoznak, ahogy tovább folytatom nyálcsorgatásomat.

Ahogy realizálja, hogy én most a szó szoros értelmére rá csorgatom a nyálamat. Sötét íriszei elégedettséget sugároznak, ahogy kezével is megáll, folyamatosan engem mustrálva, egy halvány mosolyra húzva kívánatos vörös ajkait. Lassan indul meg felém eldobva kezében tartott törölközőt -amivel haját szárította-, így viszont kissé még nedves tincsei, ha lehet még szexisebbé varázsolják ezt a félistent. Felülve helyemről kissé megszeppenten egyben megbabonázva figyelem, ahogy rátérdel az ágyra, közelebb kúszva hozzám, ajkát beharapva, magasodik fölém engem hanyattfekvésbe kényszerítve. Érzem, ahogy kiszárad ajkam, tökéletes testét figyelve és jelenleg hihetetlenül bánom, hogy rajta van az a fránya textil ezzel eltakarva előlem ékességét, amire már igen kíváncsi vagyok.

– Ha, akarod, nyugodtan megérintheted. – hajol nyakamba egy csókot hintve rá, mire megremegek. Kezével enyémet megfogva húzza kidolgozott kockáira ujjaimat, szemeivel folyamatosan engem figyelve és minden egyes reakciómat.

Bennem akad a levegő, ahogy tenyeremmel megérzem puha bőrét, tekintetemmel is csak arra tudok koncentrálni, ahogy ujjaim tökéletes testén pihennek. Szinte megbabonázva figyelem feszes felső testét, némi irigységgel, ugyanis nekem nincs ilyen testem és nem is lesz, hiába gyúrok rá. Jimin viszont csak engem figyel, reakcióimat kíváncsi szemeivel. Lassan hajol nyakamra egy lágy csókot hintve oda, majd alsóajkát végighúzva nyakamon hint egyre több csókot érzékeny részemre, aminek hatására akaratlanul hunyom le szemeim a jóleső érzésre. Ajkaim közt egy elhaló sóhaj is megszökik, míg fejemet oldalra döntöm, hogy minél jobban hozzám férhessen helyet Jimin, hogy ott kényeztessen ahol csak ér tökéletes ajkaival. Kezemet elengedve mászik fölém, derekamhoz nyúlva, bújtatja ujjait pólóm alá, lágyan kezdve masszírozni oldalam, míg másik kezével fejem mellett támaszkodik meg. Megunva tétlenkedésem és, hogy eddig csak ő kényeztetett szinte mindig, hirtelen fordítok helyzetünkön, ölén foglalva helyet, pajkosan nézve meglepett szemeibe. Hát biztos nem nézte volna ki ezt belőlem. Arcomon újra érzem előkúszni, a már jól ismert vörös szín adta enyhe égetős érzést.

Sokat kérsz!Where stories live. Discover now