🌖6🌖

1K 57 15
                                    

Ten odporný zvuk budíka ma zobudil. Určite každý z vás pozná ten pocit znechutenia. Keď som ho išla vypnúť, šľahla som mobil o zem. Našťastie stále žije. A rovno aj nakúpiť, keďže moja chladnička je prázdna.

Ráno som sa osprchovala, umyla vlasy mojim obľúbeným kokosovým šampónom, ktorý nevyživuje len moje vlasy ale aj srsť. Umyla si zuby, vysušila vlasy, vyžehlila si ich, keďže sú normálne jemne kučeravé. Dnes som vstala skôr, takže som to všetko stihla. Dokonca aj raňajky, ktoré tvorili cereálie s mliekom.

Keďže je dnes chladno, rozhodla som sa pre krémový pletený sveter a čierne rifle. Áno, naozaj som obliekla inú ako čiernu farbu. Týmto som si pripomenula Alfu. Je mi ľúto, že som včera neprišla, ale bola som veľmi unavená.

Zobrala som si kabelku a do nej som okamžite vložila vrecúško červenej pomoci. Potom som tam dala veci, ktoré vždy.

Dnes som sa rozhodla ísť pešo. Do mobilu som si zapichla sluchátka a pustila môj najobľúbenejší playlist, ktorý tvoria prevažne Harry Styles, Julia Michaels a Lana del Rey.

Cesta mi trvala asi pätnásť minút, takže vporiadku. Bolo 7:54 a pred školou stáli už iba chalani, teda psi, v čiernych koženkách a s cigaretou v ústach. Týchto chalanov nejako veľmi nemusím. Na bývalej škole to boli proste sukničkári. Lenže medzi týmito sa nachádzal aj Blake. Keď si ma všimol, kývol, že mám ísť za ním. Samozrejme som išla.

„Ahoj Anna. Máš niečo s autom, že si prišla pešo?" potiahol si z cigarety a vyfúkol ho na mňa. Zakašľala som.

„Nie. Je v pohode, len som mala čas." odpovedala som.

„Ty si tá s R8čkou?" spýtal sa blondiak vedľa neho.

„Áno." nepríjemne som odpovedala. Neznášam, keď ma tak ľudia volajú. Prehrabla som si vlasy a dala si ich za ucho, pretože mi vošli do očí.

„Hej Blake. Nemá rovnaké tetovanie ako tvoj brat?" spýtal sa prekvapene hnedo-vlasý chalan s očami rovnakého odtieňa. Och nie. Do pekla. Teraz to Blakeovi dôjde. Asi sa mi pri tom vyhrnul rukáv na bunde.

„Ukáž." Blake mi chytil ruku a vyhrnul rukáv. „Máš pravdu. Naozaj to je rovnaké." zvláštne na mňa pozrel. Došlo mu to. Môj pohľad sa ale nezmenil. Snáď si uvedomí, že obyčajný obrys mesiaca môže mať každá osoba na zemi.

„To je ale náhoda, nie?" spýtala som sa a potom zasmiala.

„To teda je." zasmial sa so mnou blondiak. Blake stále nemenil pohľad. Až ma z neho zamrazilo. Vytrhla som mu moju ruku.

„Och. Asi by bolo slušné predstaviť vás. Anna, Rick." ukázal na blondiaka.„Jesse." tichý, ale za to naozaj pekný čierno-vlasý chalan.„Matt." ukázal na bruneta. „Chalani, toto je Anna." dopovedal a všetci traja povedali naraz "Teší ma."

„Aj mňa, ale už pôjdem, keďže už je 7:56."poviem a otočím sa na odchod.

„Koľko máš dnes hodín." zakričí ešte Blake.

„Keďže zase nie som na dvojhodinovke telesnej a potom mám u matikára vybavené, že nemusím byť na hodine, tak opäť len päť. Prečo?" spýtam sa. A áno, máme blbý rozvrh a dva dni po sebe dvojhodinovku telesnej.

„Aj ja. Počkaj ma potom." vyhol sa odpovedi na to prečo.

„Fajn." odpovedala som tak či tak. Určite to bude mať niečo spoločné s tým testovaním a jeho divoko príťažlivým bratom. Ktorý je zároveň najhorší alfa na svete a moja spriaznená duša. Aká horšia zlúčenina vecí existuje? Žiadna! Nechcem byť Luna a už vonkoncom jeho. Chcem vlka, ktorý ma bude milovať. Nie mučiť. Nedokážem si predstaviť, ako bude reagovať, keď zistí, že to pred ním tajím. A hlavne, čo sa bude diať, keď uvidí to znamienko. Nezistí to, keďže nebude cítiť pach, však? Dúfam.

Dnes sme mali hodiny v poradí matematika (áno, aj matematiku máme dnes dvakrát, preto ma uvoľnil), angličtina, výtvarná výchova, fyzika, anglická literatúra a dve telesné výchovy a opäť matematika. Učitelia mali zlú náladu. Samozrejme okrem Herneyho. Hugh Herney je náš matikár, ako som dnes zistila. Asi vstali zlou nohou. Blakea som dnes nevidela a dokonca ani necítila. Dúfam, že nešiel za školu. Najprv som nechápala prečo všetky tie problémy, ale teraz už chápem. Je v zlej parte chalanov. Sú problémový.

Blake ma počkal pred školou. Stál tam s Rickom a Jessem. Chýbal tam už len Matt a boli by tam všetky šteňatá z tejto školy. Opäť fajčili.

„Ahojte." pozdravila som sa im.

„Ale čau." odzdravil Blake a potiahol si z cigarety.

„Nemali by ste mať sedem hodín?" zaútočí Jesse odporne. Nechápem čo mu na mne vadí.

„Anna, vitaj medzi nami." zvolal Rick a vtiahol ma do náručia. Už teraz viem že tento jeden je naozaj fajn chlapík.

„Eh, Rick. Dusíš ma." zasmiala som sa i keď som naozaj prichádzala o kyslík.

„Som ospravedlnená z telesných kvôli zdravotným problémom." zazrela som na Jesseho, práve, keď vyfúkol dym z cigarety. Zakašľala som. Len sa na mne zasmial a podvihol pravé obočie. Aj ja to chcem vedieť. Nikdy mi to nešlo iba jedným.

„Dobre chalani, ja už pôjdem." Jesse zahodil cigaretu na zem a prišlapol ju nohou. Chcel už odísť, ale zastavila som ho hlasom.

„To ju necháš len tak na zemi? Triedenie odpadu ti nič nehovorí? Tam je kôš ak si slepý." naštval ma. Naozaj ma naštval. Takto znečisťovať okolie a našu prírodu?

„Ako si slečna želá." predniesol sarkasticky a poklonil sa mi. Túto šarádu prehliadanem, keďže ju zdvihol a vyhodil do koša. Následne odišiel a ani na nás nepozrel.

Po chvíľke sa rozlúčili aj Rick a s Blakeom sme zostali sami. Keď dofajčil druhú cigaretu sa ozval.

„Čo keby sme šli po tvoje autíčko a ja ťa zoznámim s mojím bratom? Určite si budete rozumieť." usmial sa a už ma ťahal z areálu von. Neochotne som ho musela navigovať ja, keďže on nevedel cestu. Trvala rovnako dlho ako ráno, ale s Blakeom trvala v mojej hlave kratšie. Hovoril mi o jeho bratovi, aka našom Alfovi.

Vraj nie je veľmi milý na nových ľudí, ale po čase je veľmi milý.

Má 23 a vlastní firmu s podnikaním. Nejako skoro, nie?Ale ako povedal Blake, preskočil pár ročníkov na strednej. Samozrejme to je len zásterkou pre svorku a aby si ľudia nemysleli, že je divný. Vraj sponzoruje školu nemalou čiastkou a preto Blakea stále nevyhodili.

Cesta autom taktiež netrvala dlho. Keď sme zastavili pred ich domom, teda strašidelným hradom, pozrela som sa na vchodové dvere a predstavila si v nich Alfu.

Márne. Neobjavil sa. Miesto neho otvoril dvere Blake, ktorý zistil, že stratil kľúče. Náhradný bol pod čiernou rohožkou.

Keď som vošla do domu, zaplavila ma čiernota. Spomenula som si na noc s Alfou a chcela by som ju prežiť znova.

Och bože, Annabeth! Spamätaj sa! Je to zlý Alfa. Nie Alfa, ktorý ťa bude milovať a rozmaznávať.

Dobrý večer moji milí priatelia. Je mi ľúto, že som nič nové nenapísala, no kapitolu vydávam ako som sľúbila (aspoň raz za týždeň) 🤍 Mala som náročný týždeň, ako fyzicky, tak aj psychicky a musela som upraviť zajtrajší príhovor pre školu. Snáď sa Vám kapitola páčila. Hlavnú hrdinku začína opantávať sila spriaznených duší. Dúfajme, že sa jej tak rýchlo nepoddá a zostane jej rozum🖤
-D

𝓦𝓸𝓵𝓯 𝓶𝓪𝓽𝓮 ✨pozastavené✨Where stories live. Discover now