🌑1🌑

2K 64 30
                                    

Ahojte. Som Annabeth Moon. Mám 18 rokov a na vek nízku výšku. 160 je číslo, ktoré nenávidím. Podľa brata vyzerám na päť. Vlasy mám po zadok a sú presne takej farby ako je červená na semafóre. Nenávidím ich. Keď som chodila na základnú sa mi smiali a nazývali ma Menzes. Ja viem nechutné, ale hovorte to im. Oči mám zelené ako smaragd.

Mám staršieho brata, ktorý má 28 a volá sa Chris (Christian). Je môj najlepší kamoš a brat zároveň. Mamina s ocinom zomreli, keď  havarovali asi pred dvoma mesiacmi. 

Pred týždňom som sa presťahovala z USA do Kanady. Žijem sama, pretože si môj brat už našiel jeho spriaznenú dušu...ehm, hneď Vám to vysvetlím...

Mám jedno veľké tajomstvo a to je že som vlkolak. Čiže človek meniaci sa na vlka. Som zo svorky Červeného Mesiaca a dokonca som dcéra Alfy. 

Bohužiaľ nie som obyčajný vlkolak. Raz za tisíc rokov (niekedy aj viac) sa zrodí vlkolak, ktorý má obrovskú moc. S touto mocou prichádza obrovská zodpovednosť a iný vlkolaci ju môžu chcieť získať. 

Pri počatí tohto dieťaťa je mocou prítomná bohyňa Luna. Časť tej moci putuje do dieťaťa, o ktorom v tej dobe rodičia ešte nevedia. Moc rastie vekom dieťaťa. Toto dieťa sa nazýva dieťa Luny. 

Od narodenia sa viem meniť kedy chcem na vlka. Zvyčajne sa vlci menia až od veku 15 rokov. Môj vlk je presne takej farby ako moje vlasy. Zvyčajne majú vlci farbu vlasov hnedú alebo čiernu či dokonca sivú. Toto je znamenie, že som taká aká som.

Zatiaľ poznám iba tri schopnosti, ktoré mám vďaka Lune a to sú zakrytie pachu - keď zacítim blízko nejakého vlka páchnem ako človek, alebo ako nejaký vlk, ktorého poznám. 

Zmenu farby vlasov - môžem si ich zmeniť podľa toho na akú chcem, ale na srsť to neplatí. Zvyčajne nosím hnedé. Je to opatrenie, ktoré mám zapnuté vždy, aj teraz. 

A skrývanie znamienka spriaznených duší (viem to zapnúť aj vypnúť, ako aj všetky schopnosti) - na zápästí ľavej ruky mám akoby tetovanie  mesiaca. Každé spriaznené duše majú iné znamenie. Je to znamienko mojej spriaznenej duše. Spriaznenú dušu má každý vlkolak. Môj brat tú svoju už našiel. Manželia sú už tri roky. Kedže naši rodičia už nežijú, svorku vedie Chris s Candice. Candice je jeho spriaznená duša.

Muž môže nájsť svoju polovičku až keď ona dovŕši 18 rokov. V deň keď sa narodí dievča sa im objavia značky spriaznených duši. Nikto si nepamätá kedy sa im objavia, keďže sú ešte malý. Mužovia sa znamienko objaví najneskôr vo veku 5 rokov. 

Muž môže počkať aj 5 rokov po jeho osemnástych narodeninách (vždy to určuje vek, v ktorom sa objaví znamienko) kým jeho polovička dovŕši osemnáste narodeniny. Často sa to nestáva. Niektorý vlci vtedy prestanú veriť, že svoju polovičku nájdu a tak prestanú hľadať.

 A ako zistia, že to je ona? Zacítia omamnú vôňu jej vlka a keď sa na ňu pozrú okamžite vedia, že to je ona. Ženy to ku nim ťahá, ale spoznajú to až prvým dotykom. Nedokážem to opísať, ale vraj to je úžasný pocit. Spriaznené duše bývajú často opakom seba. 

V našom svete existuje mnoho svoriek. Najslabšou je svorka Zelenej Lúky. Poznať to už z názvu. Najsilnejšou je svorka Čiernej Krvi. 

Existuje kráľovská rodina. Nikto si v tomto storočí už nie je istý, kto je potomkom kráľa Williama VI., ale je jasné, že to tá osoba vie. 


Ahojte. Rozhodla som sa vydať túto kapitolu, i keď neviem kedy budem pokračovať a či vôbec. Vydala som ju pretože mám blok a nedokážem si predpísať kapitoly. Dúfam, že mi to pomôže a v blízkej dobe môžte očakávať ďalšiu kapitolu.

Budem veľmi rada, ak napíšete, či Vás toto zasvätenie do príbehu zaujalo alebo nie.

-D

𝓦𝓸𝓵𝓯 𝓶𝓪𝓽𝓮 ✨pozastavené✨Kde žijí příběhy. Začni objevovat