[17]❝Bonus 2.❞

1.9K 192 31
                                    

"Hâlâ mı resim çiziyorsun, kıskanıyorum seni." Yeşil saçlı oğlan yattığı yataktan kalkıp biraz uzağında duran çakışma masasında karalama yapan oğlana doğru ilerledi. "O kadar güzel çiziyorsun ki..."

"Sana öğretmemi ister misin?" Shouto elindeki kalemi bırakıp arkasından onu izleyen oğlana döndü. Yüzünde her zaman olduğu gibi yumuşak bir gülümseme vardı. Her zaman bu gülümseme İzuku'nun kalbini ısıtırdı.

"Yok benimle uğraşma sen. Keyfine bak." Onun yanına bir sandalye çekerek oturduktan sonra parlayan zümrüt yeşili gözleri ile heyecanla ne çizdiğine baktı. Her zaman onun çizimlerine bayılırdı. O kadar iyi çiziyordu ki onu kıskanmamak mümkün değildi. Shouto kollarını onun boynuna sardıktan sonra sevgilisinin tombul, çilli yanaklarına küçük bir buse kondurdu ve alnını onun alnına yaslayarak gözlerine baktı.

"Seninle uğraşmak bu hayattaki en güzel şeyken bana bunu söylemeyi kesmelisin." Pofuduk kıvırcık saçlarını karıştırdıktan sonra onun önüne bir kağıt çekip eline kalemi verdi. "Şimdi aklından ne geçiyorsa çiz."

"Aklımdan sadece sen geçiyorsun."

"O zaman beni çiz." Yanağını öpüp kendi işine devam ettiği sırada İzuku'nun da kendi kağıdına bir şeyler karaladığını gördü. Gülümsedi ve onu izlemeye başladı.

İzuku'nun çizim tarzı gerçekçilikten öte biraz daha çocuksu duruyordu. Shouto yine de gerçekten güzel çizdiğini fark etmiş onu durdurup elindeki kağıdı almıştı.

"Sen de çizim hesabı açsana. Beraber çizim yaparız?"

"Ben iyi çizemiyorum ki?"

"Gayet iyi çiziyorsun. Hem... İnsanlar fanart falan çizer sana." Shouto kıkırdadı. "Sevgilimin kim olduğunu merak eden çok kişi var hem."

"Bilemiyorum... Açmalı mıyım?"

"Bence geç bile kalıyorsun tarzın çok sevimli!" Yanındaki telefonunu alıp çizimini çektikten sonra İzuku'ya döndü "Şimdi sana bir hesap açacağım ve bol bol reklamını yapacağım. Hile sanırım ama kimin umrunda." Beraber güldüler.

Hesap açıldıktan sonra İzuku esnemeye başlamıştı. Bunun üzerine Shouto bu kadarının yeterli olduğunu düşünmüş, onu kucağına alarak yatağına yatırmıştı. Yanına kıvrılıp sevgilisinin küçük bedenine sıkı sıkı sarıldı.

" Seni seviyorum İzuku. "

" Ben de seni Shouto. "

Blue Boy 블루 'TodoDeku, ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin