Part.20

637 69 0
                                    

JUNGKOOK POV
Καθως προχωραγα για να παω σπιτι μου ακουσα κατι στο παρκακι. Πηγα να δω τι γινετε και ειδα εναν τυπα πανω απο μια κοπελα η οποια εκλαιγε. Αμεσως του ειπα να την αφησει και αυτος εφυγε. Πηγα πιο κοντα και ειδα οτι αυτη η κοπελα ηταν η Ηλιανα. Δεν το πιστευω. Ειχα τοσα νευρα! Πραγματικα ηθελα να τον σκοτωσω. Αυτη με ειχε παρει αγκαλια ενω εκλαιγε. Την πηγα στο παγκακι και κατσαμε εκει. Την ρωτησα αν την πειραξε παλι καλα δεν προλαβε. Την ξανα πηρα  αγκαλια ενω εκλαιγε και μου ειπε ευχαριστω. Εγω απλα την εσφιξα παραπανω. Δεν ξερετε ποσο καιρο περιμενα μια αγκαλια της. Μολις ηρεμησε προσφερθηκα να την παω σπιτι της αλλα μ ειπε οχι. Οποτε εκατσα μαζι της. Καθως κανεις απο τους δυο δεν μιλαγε μου εκανε την ερωτηση που ηλπιζα οτι δεν θα την κανει. Νευριασα παρα πολυ και της μιλησα αποτομα. Αυτη σηκωθηκε και εφυγε. Γαμωτο τι μαλακας που ειμαι. Θελω να της ανοιχτω αλλα φοβαμαι. Δεν εχω μιλησει ποτε σε κανεναν. Εκτος απο τον Taehyung. Απο τις σκεψεις μου με εβγαλε το κινητο μου το οποιο χτυπουσε. Το σηκωσα και δυστυχως ακουσα μια φωνη την οποια δεν ηθελα να ξανα ακουσω ποτε στην ζωη μου.
??: γεια σου Jungkookie
Jungkook: μην με λες ετσι! Τι θες?
??: μα γιατι μιλας ετσι στον μπαμπακα σου?
Jungkook: για μενα δεν εισαι μπαμπας μου πια. Για μενα εισαι νεκρος.
Πατερας: προσεχε πως μου μιλας μικρε
Jungkook: τι θες?
Πατερας: να σου πω πως βγηκα απο την φυλακη. Και πως ολο αυτο τον καιρο σε παρακολουθουσα. Ετοιμασου να με ξανα δεις. Ειπε και το εκλεισε. Ωραια. Νομιζα πως ειχα καποια χρονια ακομα. Τι θα κανω τωρα? End Jungkook POV

*Επομενη μερα*
Δεν μπορω να καταλαβω τι τον επιασε. Εγω το μονο που ηθελα ηταν να τον βοηθησω. Μαλλον αυτος ο ανθρωπος δεν θελει βοηθεια απο κανεναν. Καθομουν στο κρεβατι μου μεχρι που μου ηρθε ενα μυνημα απο τον Jungkook που ελεγε να παω απο το σπιτι του γιατι ηθελε να μου ζητησει συγγνωμη. Εγω του ειπα ενταξει και εφυγα. Περπατουσα προς το σπιτι του μεχρι που ειδα την πορτα του σπιτιου του ανοιχτη και εξω ο Jungkook με εναν κυριο να μιλανε. Πλησιασα κι αλλο και χαιρετησα τον Jungkook και τον κυριο. Τοτε ο Jungkook μου ειπε να μπω μεσα στο σπιτι και να τον περιμενω.
JUNGKOOK POV
Καθομουν στο κρεβατι μου και σκεφτομουν τα χθεσινα με την Ηλιανα και ετσι αποφασισα να της στειλω να ερθει απο εδω. Αυτη ειπε ναι και ετσι απλα την περιμενα να ερθει. Μετα απο καποια λεπτα χτυπησε το κουδουνι και πηγα μα ανοιξω. Δυστυχως ομως η χαρα μου κοπηκε αποτομα.
Πατερας: αντε κανε τον πατερα σου μια αγκαλια
Jungkook: μην με ακουμπας ειπα γεματος αηδια μην μου πεις οτι ηρθες να κατσεις εδω
Πατερας: χαχαχα οχι φυσικα. Απλα ηρθα απο εδω για να σε δω.
Jungkook: ωραια με ειδες τωρα ξεκουμπησου απο εδω
Πατερας: μικρε προσεχε πως μου μιλας ειπε και εκεινη την στιγμη ειδα την Ηλιανα να ερχεται. Γαμωτο τωρα βρηκε να ερθει!? Μας χαιρετησε και αμεσως της ειπα να παει μεσα. Αμεσως κοιταξα τον πατερα μου ο οποιος την κοιτουσε με ενα σμιρκ.
Jungkook: μην τολμησεις να την πειραξεις
Πατερας: θα το σκεφτω ειπε και εφυγε. Ετσι και την πειραξει μα την παναγια θα τον σκοτωσω. Εκλεισα την πορτα και πηγα κοντα στην Ηλιανα.
End Jungkook POV

Ηρθε κοντα μου και με ρωτησε αν θελω κατι να πιω. Του ειπα οχι και πηγαμε στο δωματιο του. Καθως προχοραγαμε στον διαδρομο που βγαζει στο δωματιο του παρατηρησα μια πορτα η οποια ηταν κλειδωμενη. Ηθελα να μαθω αλλα ειπα να μην γινω αδιακριτη. Μπηκαμε στο δωματιο του και καθησα στο κρεβατι του. Μετα απο λιγο καθησε και αυτος διπλα μου.
Jungkook: συγγνωμη που σου μιλησα ετσι. Απλα εχω περασει πολλα και δεν τα ξερει κανεις. Εχω περασει πολυ δυσκολα ολα αυτα τα χρονια και δεν μου ειναι ευκολο να μιλαω με καποιον ευκολα. Ξερω πως δειχνω εναν αλλο εαυτο στους αλλους ομως εσυ δεν εισαι οι αλλοι.
Εγω: Jungkook εγω θα ειμαι παντα διπλα σου σε οτι με χρειαστεις. Αν χρειαστεις ποτε καποιον να μιλησεις θα ειμαι εδω. Ενταξει?
Jungkook: σε ευχαριστω
Εγω: και εγω σε ευχαριστω ειπα και μου χαρησε ενα απο αυτα τα πανεμορφα λαγουδισια χαμογελα του. Ποσο μου ελειψε.
Jungkook: λοιπον τι θες να κανουμε?
Εγω: θες να δουμε καμια ταινια?
Jungkook: οκ Netflix?
Εγω: εχεις Netflix?? Του ειπα ενω εκανα σαν 5χρονο
Jungkook: χαχα ναι. Οριστε βαλε οτι θες μου ειπε και μου εδωσε το τηλεκοντρολ ενω με κοιταγε και γελαγε

Μετα απο αρκετες ταινιες και φαι επρεπε να γυρισω σπιτι μου. Ο Jungkook μου ειπε οτι θα με γυρναγε αυτος για να εχει το κεφαλι του ησυχο και ετσι και εγινε. Στον δρομο τον ρωτησα τι θα γινει με τον V. Αυτος μου ειπε ηρεμα αυτην την φορα οτι θα του μιλησει για να τα βρουν. Εγω ημουν πολυ χαρουμενη με ολο αυτο. Μολις φτασαμε σπιτι μου, μου ειπε καληνυχτα και μπηκα μεσα. Αυτη κι αν ηταν τελεια μερα.
JUNGKOOK POV
Αφου της ζητησα συγγνωμη την ρωτησα τι θα ηθελε να κανουμε. Μου ειπε να δουμε καμια ταινια και εγω της ειπα να δουμε Netflix. Αυτη αμεσως ενθουσιαστηκε και της εδωσα το τηλεκοντρολ για να διαλεξει ταινια. Ειναι τοσο γλυκια οταν κανει σαν 5χρονο. Μακαρι να ηταν δικια μου. Ποσο θα ηθελα να την φιλησω τωρα. Αλλα δεν θα το κανω. Καταλαβα γιατι ο Tae την θελει τοσο. Αλλα πρεπει να του εξηγησω καποια πραγματα. Μετα απο πολλες ταινιες και φαι μου ειπε οτι πρεπει να παει σπιτι της. Φυσικα και την πηγα εγω. Μετα τα χθεσινα και τον πα-Τερα μου σιγα μην την αφηνα μονη της. Πρεπει να την προστατεψω απο τον πατερα μου. Και πρεπει να μιλησω στον Tae. Ειναι ο μονος που ξερει.
End Jungkook POV

my euphoriaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα