♨️ Hazlar Ve Arzular ♨️

2.4K 221 143
                                    

Final bölümü.
nE

¦

Seokjin sabah uyandığında başında kötü bir ağrı hissetti. Dün gece içtiğini hatırlayınca başını tutarak ofladı ve yattığı yerden doğruldu. Gece olan hiçbir şeyi hatırladığını sanmıyordu. Gözü hemen yanında yatan Namjoon'a takılınca hafızasını zorladı ama hayır, olmuyordu.

Ayağa kalktı ve çadırdan çıkıp etrafı inceledi. Dün gece baya eğlenilmiş gibi duruyordu. Şişeler, yiyecekler etraftaydı ve bu dağınıklığı biri görse onları doğa düşmanı sanabilirdi. Temiz havayı içine çekti ve bir süre etrafı izledi. Hiç ses yoktu, herkes hala uyuyor olmalıydı.

Bir hareketlilik hissettiğinde arkasını döndü ve çadırdan çıkan Namjoon'u fark etti. Namjoon gece olan olayları hatırlayıp hatırlamadığını bilmiyordu o yüzden temkinli yaklaştı ona, her şeyi mahvetmek istemezdi.

"Günaydın Seokjin." diyerek yanına geldi, Seokjin de ona karşılık verdi ve bir süre yan yana durdular. Namjoon'un beyninin içinde binbir düşünce farklı şekillerde dolanıyordu ve hepsini bir araya getirip bir karar vermeye çalışıyordu.

Seokjin'in zaten kendini sevdiğini öğrenmişti. Seokjin de onun sevgisinden haberdardı, değişik bir şekilde uzatmaya ne gerek vardı? Hatta belki de bu durumda biraz eğlenebilirdi bile. Sonuçta dün geceyi hatırlamıyordu, istediği noktaya çekebilirdi durumu.

"Dün gece iyi uyudun mu?" diye sordu Namjoon. Seokjin başını iki yana salladı. "İçtiğim için hiçbir şey hatırlamıyorum ve uyku diye bir süreçten geçtiğimi bile hatırlamıyorum." dedi oflayarak. "Ama iyi uyudum herhalde. Sen dün gece gördün mü beni?"

Namjoon başını aşağı yukarı salladı, "Hem de ne gördüm. Sadece görmekle kalsaydım..." dedi muzip bir ifadeyle. Seokjin anlamaz bakışlarla baktı yüzüne. "Neden bahsediyorsun? Dün gece bir şey mi oldu?"

Dudaklarını büzdü ve omuz silkti hafifçe. "Neler olmadı ki?" dedi saf rolü yaparak. "Gecedeki görüntüler benim saniye saniye aklımda ama sen unutmuşsun, çok yazık."

Seokjin eliyle başına sertçe vurdu, ayarı kaçırdığı için sonradan ovaladı ve yüzünü buruşturdu. "Hay geceyi unutan beynime..." dedi vurduğu yeri ovuşturmaya devam ederken. "Ne oldu? Doğru düzgün anlat."

Namjoon hızlı adımlarla çadıra geçti ve Seokjin peşinden söylenerek gelmeye başladı. "Sana anlat diyorum, sen gidiyorsun. Baksana buraya! Seni-"

Çadıra girdiğinde bileğinden hızlıca çekip yere oturttu onu Namjoon ve daha fazla konuşmasına izin vermedi. "Anlatacağım yahu, dur biraz. Hazırla kendini anlatacaklarıma." dedi gülerek.

Seokjin huzursuzca yerinde kıpırdandı ve "Tamam, anlat artık. Hazırım işte aa." dedi sinirle. Namjoon başını salladı ve "Pekala. Mesela dünkü en ama en büyük olayları sıralayayım. Sen sarhoşken gelip bana ilanı aşk ettin ve sonra aramızda değişik muhabbetler geçti. Sonra ben seni öptüm ve öpüştük ve kapanış. Toplu aşk itirafıyla da hemen uyudun."

Seokjin Namjoon'un dediklerini sindirmeye çalışırken ağzından çıkan tek şey "Ne?" oldu. Cidden, moodu şu an tam olarak buydu. Ne?

"Şöyle ki." dedi Namjoon, boğazını temizleyip hazırlık yaparken. "Önce buraya gelip oturdun ve beni öptün, aynen böyle." diyerek bir öpücük kondurdu Seokjin'in dudaklarına, geçen gece onun yaptığı gibi.

"Sonra..." dedi geri çekilirken. "Kalp ve dudak hakkında kısacık bir tartışma yaşadık. Benim dudaklarım mı daha güzel, yoksa senin dudakların mı diye..."

Namjoon şu anda bunları anlatırken nasıl utanmadığını sorguluyordu içten içe. Normalde kendisi dünyanın en utangaç insanı olmaya adaydı ama kişiliğinde değişim yaşamış gibi hissediyordu. En azından karşısındaki bu adamın yanındayken. Seokjin de onu şaşkınlıkla dinliyordu, az önceki öpücükten dolayı sersemlemişti biraz.

"Ve daha da sonraa. Ben senin dudaklarının daha güzel olduğunu kanıtlamak için ne yaptım biliyor musun? Bu çok hoşuna gitti."

Namjoon dün gecenin aynısını yaşatırken Seokjin'i ensesinden kendine çekti ve dudaklarını birleştirdi. Bu dudaklara hiçbir zaman doyamayacağını hissediyordu. Asla ve asla onlardan ayrılmak istemeyeceğini de. Dudakları yavaşça hareket ediyor, damarlarında patlayan büyük haz dudak yoluyla birbirlerine akıyor ve kalplerinden sızan aşk tohumları, kendilerine filizlenecek yer arıyordu. Seokjin ne kadar dün geceyi hatırlamasa da, eğer her unuttuğunda Namjoon bu şekilde hatılatacaksa binlerce kez unutmayı göze alabilirdi. Bu kadar özlediği ve istediği dudakların tadının gerçekten mükemmel olması, onu çıldırtıyordu.

Birbirlerinden ayrıldıklarında nefes nefeseydiler. Namjoon gülümseyerek baktı ona, "İşte böyle gülümsedim ve gamzelerimi öptün birçok kez." dedi ve Seokjin uzanıp öpücükler kondurmaya başladı.

"Ve sonra birbirimizi sevdiğimizi söyledik. Sana çok aşığım ya ben, onu anlattım sana. Sen de bana aşıksın ya hani, onları söyledik."

Seokjin hafifçe gülümsedi, "Sana aşığım." dedi Namjoon'un saçlarını okşayarak. "Öyle aşığım, öyle aşığım ki... Beni çıldırtıyorsun."

Namjoon ellerini tuttu Seokjin'in ve avuçlarının içine minik bir öpücük kondurdu. "Sana deliriyorum ben." dedi gözlerinin içine derince bakarak. "Deliriyorum, aklımı kaybediyorum seni görünce. Tutuluyorum sana her seferinde, beni kendine çekiyorsun. Deliler gibi aşığım sana, kainat bilgisinin açıklamaya yetemeyeceği kadar aşığım. Arzunun ötesinde bekliyorum hep seni; benim olarak, biz olarak."

Ve orada uzunca öpüştüler. Kanları tüm bedende çağlayana kadar, damarlar hazdan ve arzudan çatlayana kadar öpüştüler. Dünkünden daha ateşli, daha saf ve daha gerçekçi oldu bu öpüşmeleri. Saf tutku, bedenlerini birbirine kenetledi. Kalpleri, birbirine kelepçelendi. Elleri, bir daha manevi olarak ayrılmayacak şekilde birleşti.

Bu iki aşık adam, o daha aydınlanmamış sabahın eşiğinde sonsuza dek birbirlerinin oldular.

¦

Ben şu an yaptığım şeye inanamıyorum.
Bitti ciddi ciddi.
Finaldi bu.

Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum ama artık kavuştular işte, böyle uzatsam sonsuza kadar giderdi zaten. Böyle bitmesi çok iyi oldu hem minificti :)

İlk minificim de bitti awww

Gidip biraz sevineyim bari ne yapayım değişik hissediyorum bitti laaağğn aşxğwxüwşzşşws

Oysaki buna yazmak için hazırladığım notlar falan vardı onları da yazmadan geçti öyle iyi mi beh. Oldu mu böyle?
Acaba bir bölüm yapıp oraya da kalan notları falan mı yazsam aşxğwüxlwğzğw

Dur dur yapıcam bunu.

Neyse gideyim bari ben, harbi final oldu.

Gidemiyorum spdğwüxpwğaiq
Kovun beni of
Nedir bu çektiğim

Aperio seviyor sizi bebeklerim, diğer kurgularda görüşmek üzere 🥂💜

now you see me ¦ namjinOnde histórias criam vida. Descubra agora