🍁 Şair Çocuk 🍁

1.7K 211 122
                                    

Ehehhe, bu kurgu bana çok şirin geliyor ama sebebini anlamadım.

İyi okumalar
💜

¦

Hızlıca eve geldiğinde Hoseok hemen yanında bitmişti ve yanında Taehyung da vardı. Üçü koltuğa dizilip konuşmaya başlamışlardı.

"Hyung, şu gizli aşık muhabbeti ne?" diye sordu Taehyung, Seokjin ilk başta nasıl anlatacağını bilemedi ve kafasında toparladı her şeyi. Gizli aşık, şair çocuk biri vardı.

"Eve geldiğimde öylesine camı açmıştım ve pencerenin yanında bir not gördüm. Not aşk ilanı gibi bir şeydi ve bugün onlardan iki tane daha buldum. Birisi kitabımın içinde, birisi de çantamın içindeydi. Birisi bana aşık olmuş olmalı ama kim olduğunu bilmiyorum."

Hoseok başını salladı. "Bizim liseden olmalı yoksa sana bu notları veremezdi bugün. Artık bizim okulda olduğunu biliyoruz. Büyük bir açık verdi, çok akıllı biri değil sanırım." dedi ve Taehyung kaşlarını çatarak cevap verdi ona.

"Belki de Seokjin Hyung'un onu bulmasını istiyordur? Neden tamamen gizli kalmak istesin ki? Ömür boyu aşık olduğu adamdan uzak mı kalacak?"

Hepsi sessizce başını salladı ve biraz daha düşünmeye başladılar. Seokjin'in gösterdiği diğer notlara da baktılar ve Taehyung sırıtarak, "Hyung bu şair çocuk her kimse, sana abayı fena yakmış söyleyeyim. Keşke Yoongi de bu kadar romantik olsa." dedi ve sevgilisinden yakındı biraz.

"Jimin çok duygusal, o yüzden romantik olan kısım benim." dedi Hoseok ve konu bir anlığına sevgililerinin durumuna geldi. Yeniden şair çocuk ismini verdikleri gizli aşıktan konuşmaya başladıklarında Seokjin bir yandan kahve yapıyordu.

"Dün gece hep onu düşündüm." dedi Seokjin ocaktaki kahveyi karıştırırken. "Nasıl biri, fiziği nasıl, görüntüsü nasıl, kaç yaşında gibi birçok şey düşündüm. O yüzden uyuyamadım."

Bir yandan Hoseok, diğer yandan da Taehyung Seokjin'in iki tarafına geçip sırıtarak baktılar yüzüne. "Yoksa sen de mi abayı yaktın şair çocuğa Hyung?" diye sordular muzipçe.

Seokjin hızlıca başını iki yana salladı ve "Tanımadığım bir adama nasıl aşık olayım? Abartmayın, sadece nasıl biri olduğunu hayal ettim." diyerek itiraz etti. O ikisininse laf dinleyecek halleri yoktu.

"Evet evet Hyung." dedi Taehyung. "Tüm gece şair çocuğu düşündün, onu düşünüp hayal etmekten uyuyamadın. Onu yanında hayal ettin-" derken Seokjin büyük bir pot kırmıştı.

"İyi de ben size onu yanımda hayal ettiğimi söylemedim ki, nereden biliyorsun?"

İkisi de büyük bir sırıtışla bakmaya başlayınca Seokjin ne yaptığını anladı ve elini alnına vurdu hızlıca.

"Aslında sadece sallamıştım ama artık söylediğin için öyle bir şeyin varlığından haberdarız." dedi Taehyung, Hoseok girdi lafa bu sefer. "Yani sen bu şair çocuğa aşık oldun."

Seokjin biraz duraksadı, yani tanımadığı birine nasıl aşık olabilirdi ki? Aşırı değişik bir şeyin içine düşmüştü. "Hep onu düşünmemin ve onu hayal etmemin sebebi sadece merak bence. Çünkü onu tanımıyorum ve görmek istiyorum." dedi mantıklı bir savunmayla.

Karşısındaki iki genç "Ama bu gidişle aşık olman yakındır." dediler aynı anda. "Hatta eğer şair çocuğu görürsen ona direkt tutulacağına eminim, hem bana aşırı yakışıklı biri gibi geliyor." dedi Hoseok.

Biraz daha şair çocuktan bahsettiler ve sonunda Seokjin onları evden zorla kovmak zorunda kaldı. Saat epey geçmişti ve ayrıca yarın yine okul vardı, gecelere kadar oturamazlardı. Gerçi yine şair çocuğu düşünürse uyuyamayacağı kesindi.

Penceresinde yeni bir not gördüğünde cidden bu gece de uyuyamayacağını anladı ve uzanıp notu aldı. Ne yazdığını çok merak ediyordu.

Sen, aklımla kalbim arasında gidip geldiğim, en uzun, en bitmeyen bulmaca yolusun ve ben her defasında dönüp dolaşıp yine sana çıkıyorum. Şu ana kadar bir bulmacanın sonunda yanlış olsa bile ulaşacağım şey hiç bu kadar güzel olmamıştı belki de.

¦

Uf uf ikisi de birbirini yüz yüze görmeden yanık olsa ne güzel olur aldğwxğğwdşwğ sonra da öpüşür sevişir evlenirler oh.

Bu kadar duygusal yapmaya çalıştığım kurguyu getirdiğim hale bak mk delirdim herhalde.

Sabah sabah evdeki et kokusu kafa yapmış olabilir ben gideyim bari
🥩 🥩 🥩 🐑 🐏 🐮 🐃 🐂

Aperio sizi seviyor! Görüşürüz 🤘
💜 💜 💜 💜

now you see me ¦ namjinWhere stories live. Discover now