8 ore

12 5 2
                                    

~ Într-un sfârșit, găsisem un magazin mic, undeva aproape de spital, la care puteam developa poze.

I-am dat telefonul meu caseriței, ea transferând imediat poza aceea spre calculatorul ei, ca apoi să urmeze să o developeze.

A developat poza, iar după zărisem că avea și rame de cumpărat, era chiar de ce aveam nevoie, am ales rama care mi-a plăcut și după am plătit-o și am plecat.

După ce ieșisem din magazin mă gândeam ce mâncare ar merge la un film..

Dupa un scurt timp de gândire mă hotărâsem să iau o pizza.

M-am dus la cea mai aproape pizzerie, despre care, aparent, auzisem și vorbe bune, am comandat o pizza quatro stagioni, am așteptat s-o prepare și după am plătit.

Mă uitasem la ceas, am observat că trecuse 30 de minute de când am lipsit, după ce am realizat am mărit pasul, i-am promis că o vin cât de repede posibil.

Ajunsă la spital, urc cu liftul până la etajul 3, și merg până la salonul cu număruul 60, și intru entuziasmată.

Stătea în fund, pe mijlocul patului, mă aștepta..

Mă întrebase ce-mi luase atât.

I-am dat poza înrămată, iar când a văzut-o un zâmbet s-a afișat pe chipul lui și o lacrimă i s-a prelins pe obraz, urmând ca în secunda doi s-o șteargă.

A spus că adoră cadoul, a zis că cât timp va sta în spitalul acela, vrea ca poza să stea lângă el, să poată s-o privescă și când nu e lângă el..

După ce puse poza pe noptiera de lângă patul lui i-am arătat cutia de pizza, știam că adora pizza, cred că ar fi putut mânca toată viața pizza și tot ar fi fost fericit.

I-am propus să ne uităm la un film, el acceptase, aveam laptopul în rucsacul meu, am luat laptopul și l-am deschis.

La scurt timp după ce s-a aprins, am intrat pe netflix.

Eram indeciși în legătură cu la ce film am vrea să ne uităm, până la urmă alesesem unul, apărut recent, "In the tall gras".

Până ne-am descis să ne uităm la "In the tall gras" a mai trecut o oră..~

24 de oreWhere stories live. Discover now