Cadılar Bayramı

311 26 12
                                    

Ona ne olduğunu merak ettim . Sonra bir ''AH'' sesi duydum . Yatakdan düştüğünü tahmin ettiğim  Benny acı içinde bana bakıyordu . Gülmemek için kendimi  zor tuttum . Bana bakıp :

-Yardım etsene Taylor , dedi . 

Onu kolundan tutup yatağa çektim . Ona :

-Bende seni bana kahvaltı hazırlamıştır ne romantik bir sevgilim var diye düşünüyordum sonra dedim ki benim sevgilim salağın önde gideni .  dedim . Benny:

-Kim ? Ben mi  romantik değilmim ? Ciddi misin ? Neyse hazırlan çıkıyoruz son 210 dakika . dedi ve odadan çıktı . 

Bu çocuk gerizekalı ya ben ne giyicem gece elbisesiyle mi gidicem . OF . Sanırım 2 dakikamı doldurmuştum Benny '' Çabuk ol ''  diye bağırdı . Benny ' nin dolabını açıp en küçük beden kıyafetini çıkardım . Aslında onun tarzını seviyorum . Bence çok hoş giyiniyor .  Hemen aşağı indim . Ve çıktık . Ama bana uzun süre baktı . Sonra sırıttı . Sırıtmasa şaşardım . Nerye gittiğimizi bilmiyordum aslında sanırım bir resturanta gidiyorduk . 

Sonra bir döğmeciye geldik . Ciddi misin ? Bunun neyi romantik ! İçeri girdik . Benny sanırım bu adamla iyi arkadaş çünkü  hemen konuşmaya tokalaşmaya başladılar . Sonra Benny tişötünü çıkardı ve tam kalbinin üztünü işaret etti  ve adam oraya birşey yazmaya başladı . Acıyor gibi görünüyordu . Ona :

-Acıyor mu ? diye sordum . Bana :

- Hayır artık alıştım acımıyor . dedi . Tbai acımaz o kadar döğmesi var  bu onun için çok normal birşey .

Döğmede ne yazdığını okumaya çalıştım . T A  ... Y .. L ... OR  yanına da küçük bir kalp .  Aslında romantik . Ne biliyim vücudunda sonsuza dek adımın olması  . Altınada doğum tarihimi yazdırdı .   13.12.1989 .  Sonra kasaya gittik ve parasını ödedi .  Ban dönüp :

-Ben salağım ya hiç romantik değilim hadi ayrılalım . dedi . Ona :

-Tamam  ya . dedim . 

- Hmmm tabi . 

- Ya tamam uzatma Benny .

-Tabi canım ben hiç romantik değilim . 

-Of tamam ya sen tanıdığım en tatlı , en yakışıklı , en karizmatik , en romantik erkeksin . dedim .Bana:

-Diğer iltifatlarını demene gerek yoktu ama yinde saol  aşkım .  dedi .

Ah sırıtmasan olmazdı .  Bi an ayağında ayakkabı olmadığını farkettim :D Ayaklarına garip bir ifadeyle bakarken  bana :

-Ben böyle garip şeyler  sürekli yaparım . hala çok şaşkındım . kafayı yemiş . 

Sonra cadılar bayramını kutlayalım dedik . Eğlenelim biraz . Kostüm almaya gittik . Karnımız açtı ama kostüm denerken çok eğleniyorduk . Ben birtane kedi kostümü buldum . Çok güzeldi ve şirin ve herneyse . Benny'de vampir oldu  . Cadılar bayramında yüzümüzüde boyadık ve partiye gittik . Demi ' de ordaydı o da zombi olmuştu . Sanırım en cicili kostüm benimdi . Ne yapıyım   kedileri seviyorum  .  Biz eğlenirken ve ben bazı korkunç yaratıklardan korkarken  , balerin kostümlü bir kız üstüme  şarap döktü . Kediciğin karnının ortasında kocaman bir kırmızı leke vardı . Kızın kostümü güzel aslında . Herneyse sonra özür diledi .  Üstümü temizlemedim bu gece rahattım abi . Sadece eğlence  . Balkabaklarının üstüne yazı yazacaktık .  Biz Benny ile ''JUST love'' yazdık .  Demi ile deli gibi eğleniyorduk ve Benny de zombi arkadaşlarıyla konuşuyordu . Sonra bir Batman  grldi yanında bir korsanla . Evet gece eğlenceliydi . Bu gecenin bitmesi kötü oldu . Eve gittik ve makyajımı çıkarıp . Yattım saat 03:00 civarındaydı . Benny hiç dururmu hemen mesaj attı . Onla konuşurken telefonda geziniyordum . Ve Benny yeni döğmesinin fotoğrafını atmış . Yorumlar çok güzeldi .

- çok romantik bu Taylor  kimse çok şanslı . 

-Oğlum yapma şöyle şeyler sonra bizimkilerde istiyorlar .

- Taylor ile yer değişelim mi ya  . 

Sonuncusunu pek semedim aslında ama yüzümde bir tebessüm oluştu . Seviyorum ya . Bir saat kadarda Benny ile mesajllaştık saat 04:00 oldu . Ve uyudum .

*

Sbah Demi beni zorla kaldırmaya çalışıyordu .:

-Uyuşuk hadi kalk .

O sırada kapı çaldı . Demi :

-Tuvaletteyim kpıya bak Taylor . dedi .

Gidip kapıya baktım ve ...

Sizi seviyorum yorumlarınızı bekliyorum .  Oy vermeyi unutmayın ve okuyucu çoğalsın lütfen Haylor destekleyen arkadaşlarnız varsa onlarada önerin . 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 24, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

JUST  loveWhere stories live. Discover now