Vedalar

198 11 2
                                    

 Öğrencilerim Connor ve Brad (MEDYA)

Onları tanıdıktan sonra derse tam başlıyacaktık ki benim karizmatik sevgilim Benny geldi . Yüzüne bakıp ne kadar sinirli olduğunu anlayabilirdiniz . Bana neler olduğunu sordu . Anlattım . Gitar dersine başladık  aslında çocuklar çok tatlı ve ders eğlenceli gidiyor ama Benny karşımda oturmuş gözlerini bana dikmiş bakarken ve arada sırıtırken pek rahat olamıyordum . Kimbilir aklından neler geçiriyor . Çocuklarla ilk dersimizi tamamladık . İlk derse göre çok iyilerdi .Benny ile bir kafeye gittik . Sonra Benny bana bakarak sırıttı ve :

- Bana hiç böyle gitar çalmadın ama bu akşam parmakların kanayana kadar bana gitar çalıcaksın . dedi .bende ona :

-Ciddi misin bunu niye yapıyım ? Tamam bir iki parça çalarım ama okadar fazla çalamam . Parmaklarımın yara olmasını istemiyorum . dedim .

- Sana niye yapıcağını söyleyim . dedi ve dudaklarıma yapıştı . Beni kendine çekti . Sonra masanın üstüne çıkıp  o kadar insanın içinde:

-Hey millet yanımda gördüğünüz kız benim sevgilim ve ben bu kızı gökteki yıldızlar kadar seviyorum . onunla olduğum her saniye hiç uyanmayı  istemediğim bir rüyada gibi hissediyorum . (bana döndü)Seni seviyorum bebeğim . dedi .

O an anlatamayacak kadar farklı hissediyordum . Daha önce hissetmediğim bir duygu . Sevinç , mutluluk gibi isimlendiremeyeceğim bir duygu . Çok karışık . Masadan iner inmez ona sarıldım . Onu bırakmak istemiyordum . Bi anda orda oturan herkes bizi alkışladı . Sonra beni evime bıraktı . Eve gelince Mickey'e iyi geceler diyip hemen yattım . Olanları Katy'e mesaj çektim . Bir süre sonra Katy'den cevap geldi . ''Senin adına çok sevindim . Sana kötü bir haberim var . Babamın işi yüzünden ülkeden ayrılmak zorundayız . 5-6 yıl kadar geri dönmemiz mümkün değil . Biraz sonra yola çıkacağız seni özlicem '' . Ne ?? Olamaz ya vedalaşamadan Katy gidiyor . Bütün mutluluğum uçup gitti . 

*

Gitar derslerine devam ediyorum . Katy gittiği için biraz moralim bozuk . Çok iyi gidiyor dersler . Jack ile ara sıra konuşuyoruz . Onunda şehir dışına gitmesi gerekiyormuş yanı anlıyıcağnız Benny , ben ve Mickey kaldık . Bu hafta baya üzgündü . Yakın arkadaşlarım gitti . Arada sırada dışarı çıkıyorum , geziyorum .  Benny her gece romantik mesajlar atıyor . Evet hala sıradan bir hayatım var ama birine aşık olunca hiçbirşey umrunda olmuyor insanın . 

Bu bölüm kısa oldu ama sonraki bölüm için umarım beğenirsiniz .

JUST  loveWhere stories live. Discover now