Baştan

181 12 2
                                    

Arkadaşlar bu aralar biraz yoğunum o yüzden yeni bölümler geç geliyor . Özür dilerim .

Benny aniden çıkıp gitti . Hemen kalkıp onun peşinden gitmeye başladım . Niye bu kadar hızlı ki . Tabi hergün spor salonuna giderse olacağı bu . Herneyse üzüliyim mi , sinirleniyim mi bilemedim . Ben onun için şarkı yazdım , utangaç olmama rağmen herkesin içinde söyledim , ayrıca ardından ona aşkımı ilan ettim  ama o çekip gitti . Onu takip etmeye başladım bu çacuk yorulmazmı hiç . Sonra ıssız bir sokağa girdi .  Sonra ben son hız giderken bir anda durunca ona çarptım . Sonra bana dönüp beni öpmeye başladı . Benny nedense benim canımı yakmayı iyi biliyor ; beni terkedince kalbim acımıştı , koşarken bir anda durunca ona çarptım ve kafam acıdı ve şu an beni öyle öpüyordu ki dudaklarım acıyordu .  Ama bende karşılık veriyordum çünkü bu anı çok özlemiştim . Onu çok özlemiştim . 

Yolda birlikte yürümeye başladık . Benny :

-Şarkı güzeldi .  Ben tamamım derken neyi kastettin . Yani merakımdan soruyorum bebeğim .  dedi .

O an ne diğeceğimi bilemedim . Yani kıpkırmızı olmamdan belki anlamıştır .  Ona :

-Şey yani lafın gelişi . Kafiye olsun diye . dedim .  Bana inanmadı tabiki :

-Tabi canım kesin öyledir . Bencede . Gerçekten çok güzel kafiye oluyor . dedi ve of ölüm sebebim olan gülüşü yüzünde belirdi . Gamzelere gömün beni .

Beni bilmediğim bir yere götürmeye başladı . Umrumda değil onunla heryere giderim ben . Güzel bir eve geldik . Sonra Benny :

-Evet hayatım çöplüğüme hoşgeldin . dedi . Ya yapma şunu böyle gülme ya . 

Eve girdim . Eşyaları göremedim şünkü hepsinin üstü Benny 'nin iç çamaşırları , kıyafetleri , pizza kutuları gibi şeylerle doluydu . 

-Üzgünüm ev biraz dağınık . dedi ve birkaç iç çamaşırını alıp başka biryere attı . 

Kendimi tutamayıp  kahkağa atmaya başladım . Benny :

-Hazırsan sana odamı göstereceğim . Ha doğru ya sen  artık tamamsın ve hazırsın . dedi ve hızlıca merdivenlerden çıkmaya başladı  . Peşinden koştum .  

Benny bir odadan içeri girdi peşinden içeri girdim . OHA , YUH , ÇÜŞ !! Odanın heryeri benim resimlerim ile doluydu . Tavanda , duvarlarda heryerde . Azım açık bakakaldım .  Bana :

-Sanırım çok beyendin . Buna hazır mıydın ? diye sordu bıktım ama bu hazır , tamam işinden keşke başka birşey  söyleseydim . Ona :

-Yani nebiliyim daha güzel olabilirdi . Kendi resimlerinle süsleseydin . daha güzel olurdu . dedim . 

Sarıldık 

Bu bölüm kısa oldu özür dilerim başta dediğim gibi meşgulüm . Yarumlarınızı bekliyorum .Sizi seviyorm 

JUST  loveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin