Keşke...

268 13 4
                                    

James beni öptüksen sonra yaptığım tek şey  ordan hemen uzaklaşmaktı . Ya bilemiyorum çok karışık bir durum bu . Beynimi dinlerdirmek için kitap okudum ve zihnimi gereksiz düşüncelerden ayrmak için  müzik dinledim . Mickey ile vakiy geçirdim , gitar çaldım . 

*

Okula gittim . Şu adını bilmediğim kabadayı çocuk geldi ve konuşmaya başladı :

-Merhaba ben Percy . Önceki günler sana kaba davrandığımı biliyorum . Özür dilerim . Baka benim ailemde işler karışık bundan bahsetmeyi hiç sevmiyorum ama benim ailem yanımda olmadan , sevgiyi öğrenemeden büyüdüm ben . Bunları sana anlatmamın nedeni sena davranışlarımı affet diye . Özür dilerim tekrar . Bu arada balo için kavalyen yoksa o şanslı kişi ben olabilir miyim ? dedi .

Vay be . Hiç düşünmemiştim . Yazık ya . Aslında büyüklük bende kalsın onu affediyim . Herkes hata yapabilir .  Hangi balodan bahsettiğini bilmiyorum :

-Tamam özürünü kabul ediyorum . Bu arada ne balosu ? diye sordum . Güldü . Aslında tatlı bir çocuk .

-Okul balosu her yarı dönem yeni katılanlar için yaparlar . dedi . Benle aynı yaşta gibi görünüyordu . 

-Sen nereden biliyorsun ?  diye sordum ve yine sırıttı :

-Babam bu okulun sahibi . dedi .

 Yuh . Okadar zenginlermi . Böyle bir okula sahipse evini pardon villasını , arabalarını , yatlarını falan düşünemiyorum . Baloya gitsem mi gitmesemmi karar veremedim . Ama belki yeni arkadaşlar edinirim . Katy gidince güvenebileceğim yakın bir arkadaşım olmadı . Percy'nin teklifini kabul ettim .  Çok mutlu oldu bu akşam beni  alacağını söyledi . 

Sınıfa giderken James gelip yanıma:

-Baloya benimle gelir misin? diye sprdu . Ona:

-Hayır . dedim . Şaşırdı . 

Sınıfa yürümeye devam ettim . Bu sefer Benny geldi :

-Benimle baloya gelir misin ? dedi . Ona aslında evet demek isterdim ama :

-Hayır . dedim . 

James'in aksine o üzülmüş gibiydi . Sınıfa sonunda  vardım . Ders iyiydi yine ben örnek öğrenciydim tabi . Eve gittim ve hazırlandım . Üstüme zümrüt yeşili  çok hoşuma giden bir elbise giydim . Makyaj yaptım ve araba kornası . Aşağı indim ve oha . Tahmin etmiştim arabaya bak be  . Ben hayranlıkla arabaya bakarken Percy arabadan indi ve :

-Arabamı çok  beğendiysen senin olsun . dedi . Tabi para bol yenisini alır . 

-Yok saol . dedim . 

Kapımı açtı . Aslında çok kibar bir hareket . Balonun olduğu yere geldik . İçeriden müzik sesleri geliyordu . İçeri Percy ile beraber girince kızlar nefretle şaşkınlık karışımı bir şekilde biz baktı . Percy beni belimden tutup diğer tarafa çevirip yürümeye devam etti .  Sahneye en uzak arkalardaki masalardan birinin yanına geldik . Percy'nin arkadaşları da oradaydı(MEDYA) .  Hareketli bir müzik çaldı . Müzik eski tarzdaydı ama eğlenceli bir danstı bağzı çiftler çıkıp müziğe uygun dans etmeye başladı . Şarkının adı Twist &Shout mış . O ırada kapıdan içeri  Benny girdi .  Ona görünmek istemiyordum . Ama beni gördü . Yanımıza doğru gelmeye başladı . Percy'e bakıp :

-Lavaboya gitmem lazım . dedim ve koşar adımlarla tuvalete gittim . 

İçeride üstüne dökülmüş vişne suyunu temizleyen bir kız vardı .  Elbisesi beyazdı ve leke çok kötü görünüyordu . Onun yanına gidip elimden geldiğince yardım ettim . Bana teşekkür etti :

JUST  loveWhere stories live. Discover now