2 yıl sonra ...

245 13 6
                                    

Nasıl başlasam bilmiyorum . Acılarımdan mı ? Ayrılıklarımdan mı ?

Önce arkadaşlarım sonra en değer verdiğim kişi gitti . Bir gün bilmediğim bir numaradan bir mesaj geldi ''sevgilin seni terk ediyor :D'' İlk başta dikkate almadım ama sonra merak ettim ve Benny'nin evine gittim . Kapıyı tanımadığım biri açtı ve :

-Buyrun ne vardı ? dedi .

-Bu evin sahipleri nerde acaba ? dedim .

-Onlar evi bana sattı . Nedenini bilmiyorum ama sanırım taşındılar . dediğinde şok geçirdim .

-Pardon ama nereye taşındıklarını biliyormusunuz ? diye sordum .

-Hayır , genç hanım . Acilen buradan ayrılmaları gerektiklerini söyleyip gittiler . dedi ve kapıyı yüzüme kapattı .

O an içimi acı , üzgün , mutsuz  duygularının birbirine karıştırılmış ve bilmiyorum anlatamıyorum . Eve dönerken sanki ruhum yok gibiydi , hiçbirşey yoktu . Acı ve umutsuzluktan başka . Bi anda kafamdaki ampul yandı . Belki durumları yoktu , daha küçük bir ev aldılar . Şehirden . Bi anda sanki hiçbirşey olmamış gibi oldum . Aklıma  onu aramak geldi . Bu kadar basitken dye zorlaştırıyorum ki . Bazen elektirikler kesiliyo ve kafamdaki ampul yanmıyo . Onu aradığımda ''Aradığınız numara kullanılmamaktadır ...'' Gerisi yoktu . Hemen onun sosyal medya hesaplarına baktım . Hepsi KAPATILMIŞ . Sanki  başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum . Nasıl ya . Arkadaşlarına sordum hiçbiri birşey söylemedi .  Sürekli gittiğimiz yerleri gezdim YOK . Bana hiçbir açıklama yapma gereği duymadan ortadan kaybolmuştu . Evden çıkmadım , hiçbirşey yemedim çünkü o yokken tadı yok hiçbirşeyin . Kilo verdiğimi farkettim . Mickey bile beni mutlu etmiyordu . Sürekli kapıya bakıyordum . Belki gelir ''Merhaba'' der diye . Her kapı çaldığında umutla kapıya  koşuyodum ama  o yoktu .  Evin içinde zombi gibi dolaşıyordum . Yüzümde hiçbir mimik yoktu . Sadece solmuştum . Hergün hıçgıra hıçgıra ağlıyordum . Ağlamaktan artık gözümde yaş kalmamıştı . Düşünebildiğim tek şey oydu . Ders verdiğim çocuklar niye böyle olduğumu soruyordu onlara birşey diyemiyordum . Kimseye diyemiyordum ... Bi süreliğine derslere ara verdik . Okulumu bitirdim . Şimdi iyi bir üniversiteye gidiyorum . Üniversitem Amerika'da buradan uzaklaşmak iyi olucak . Anılardan , umutlardan , hayallerden ... Herşeyimi topladım ve gittim . Vazgeçtim .  New York 'ta okuyorum . Bir süre yurtta kaldım . Şimdi bi apartman dairesi tuttum . Mickey ve ben beraber yaşıyoruz . Benim yanımda kalan tek şey o . Yeni evim öncekine göre küçük ama şirin . Eskisi kadar gülmüyorum , aslında hiç gülmüyorum . Benny gidince derslere çok verdim kendimi ve çok iyi  bir okul kazandım . O gideli 2 sene oldu . 

Evet herşeyi öğrendiniz . Bayağı değişti herşey . Ailem okul için çok sevindi . Benny durumunu onlara söylemedim . Onu unuturum diye düşünmüştüm ama düşündüm . Ona bir şarkı yazdım . Hatta bir tane bile değil sayısını bilmiyorum ama bayağı fazla . Bir tanesinin adı da '' Sen yokken hissettiğim tek duygu bu '' bence bayağı güzel bir şarkı . Hatta youtube 'a acoustic performansımla videoyu yükledim . İzlenme oranı umduğumdan iyi . Okulda yeni arkadaşlar edimek istiyorum ama pek dost canlısı insan yok .  

Bu gün  siyah bir tulum(MEDYA) giyip okula gittim . Dersim bitince okulda biraz gezindim . Burası bayağı büyük biraz etrafı keşfetmem gerekiyor . Okul bayağı iyi . İyiki burslu girmişim , yoksa bayağı para ödemem gerekirdi . Okul çok modern . Bi an gözlerime inanamadım . Benny ile tatile gittiğimizde  kavga ettiğimiz çocuk . Yok artık . Burda okuyormuş . Hemen geri dönüp daha hızlı yürümeye başladım . Sonra arkamdan biri kolumu tuttu ve beni kendine çevirdi . Ve o çocuk  :

- Naber fıstık . O çok bilmiş sevgilin  nerede ? dedi .

Tamam çocuk yakışıklı ama kaba ve saygısız . Hem niye herkes şu konuyu açıyo ki . Ona :

-Bu seni ilgilendirmez . Ve hemen kolumu bırak lütfen . dedim . 

Kolumu bıraktı . Bana uzun uzun baktı ve çekti gitti . Ohh be sonunda kurtuldum . Kafeteryaya gittim . Boş bi masa buldum ve oturdum . Kendimede bi kahve aldım . O çocuk burada okuyorsa kesin peşimi bırakmayacak . Havalı , zengin zübbesi ne olucak . Kesin şimdi okuldaki kızlar buna hastadır . Ve havalı insan lafın üstüne gelir . Grubu ile berber geldi ve nedense bana en yakın masaya oturdu . Tahminim doğruymuş . Kızlar onlara ağızlarının suyu akarak baktı , bazısı saçıyla oynadı , bazısı havalı görünmeye çalıştı falan , bende orda mal gibi boş boş h-kahve yudumlayarak oturdum .

    Neden  birşey yapsam aklıma hep Benny'nin geldiğini anlamıyorum . Herneyse Çocuk bana gözlerini dikmiş bakıyor . Kafayı yiyicem .  Kalkıp '' ne bakıyorsun be '' diyip yokatı çakıcam asklında . Tamam hadi normal baksa anlarım  ama bakışlarıyla beni oyuyo gibi işte herneyse . Kızlar onun bana baktığını görünce sinirle bana bakmaya başladı . Ohh ne güzel bidi bir gürüp zengin , havalı kız düşmanım var HARİKA . Bir süre sonra kendimi iyi hissetmediğimi farkettim . Sanırım eve gitmem gerekiyor . Kakıp çıkış kapsına doğru giderken . Biri beni kucağına aldı . Ne?? Bu çocuğun derdi ne ? Ona:

- Hey ! Beni çabuk yere indir . Sen ne yaptığını sanıyorsun ? Sana bırak dadim !! 

Hiç beni takmadı . Sanki kavga var gibi herkes başımıza üşüştü . Konuşmaya başladı :

- Hey millet ! Şu anda kucağımda gördüğünüz kız bana ait . Ona yaklaşan , asılan falan olursa kafalarınızı koparırız . dedi . Ve yanındaki tayfası ellerini yumruk yapıp diğer ellerine vurdular(o hareketi bilirsiniz işte) . Bi anda ne olduysa bana :

-Hey!! Ben senin kızın falan değilim . Senin gibi , kaba , saygısız insanlarla işim olmaz . Kendini  bişey sanma çünkü sen iyi olduğun tek şey zorbalık . Hayatta herşeyin parayla elde edilebileceğini sanan zübbeler ve havalı tavırları hiç ilgimi çekmiyor malesef . Sizin dayağınız az gelmiş heralde . dedim  ve koşarak oradan çıktım . 

Eve geldiğimde kendimi hemen yatağa attım . Mickey ile biraz sohbet ettim . Aslında o da olmasa ne yaparım bilmiyorum . 

*

Okul , dersler iyi . O çocuk yine bana sürekli bakıyor . Ama umursamıyorum . Kızların bana nefretle bakması ve heran birşey yapıcakmış gibi görünmesi korkutucu .  Öğretmenlerim beni seviyor her zaman olduğu gibi  .  Benny olmadan yine eski sıradan hayatım devam ediyor .  Bu gün rüyamda Benny'i gördüm .  Ona yazdığım şarkıyı bana söylüyordu . bana'' Ben burdayım , ve senin hep yenındayım , benden kurtulamazsın . Ben senin gölgenim . '' dedi. ve uyandım . Ağlıyorum . Ben hala onu seviyorum , imkansızı istiyorum ve ağlıyorum .  

Bu gün okula gittim . Okulun üst kattan kacaman bir terası var . Güneş batmak üzereydi . Terasın tenha bir köşesine oturmak için yürüyordum . Osıra rüya gördüğümü sandım . Karşımdaydı ...

Sonrası yok . Karanlık . 

Gözlerimi açtım ve yine o  iki çift göz karşımdaydı ...

Yarumlarınızı bekliyorum . Siz seviyorum 

JUST  loveWhere stories live. Discover now