ZOR

423 23 1
                                    

Bu gün pazar dün James ile sinemaya gittik . Gerçekten harikaydı . Yarın okul var ve canım hiç gitmek istemiyor . Zaten hep öyle . 

***

Bu gün James ile el ele sınıfa girdiğimizde 7-8 kişi vardı . Benny bizi görür görmez garip bir şekilde baktı . Hem şaşırmış hem de kıskanmış gibiydi . Sırama oturdum . Benny bana dik dik bakıyardu ,

- Ne oldu Benny ? Birşey mi var ?

Benny : James ile çıkıyor musun ?

- Evet .

Dediğim an fişek gibi kalkıp gitti . 

*

Okul çıkışı James ile kafeye gidip birşeyler içtik . Ben bu çocuğa gerçekten aşığım ya .

****BİR HAFTA SONRA****

Bu gün içimde bir  mutluluk var ama nedenini bilmiyorum . Okula gittim . 4-5 gün önce sınıfa yeni bir kız gelmişti , adıda Anjelica idi (MEDYA) . Aslında benim pek gözüm tutmadı kızı ama erkekler ağzının içine düştü . Sınıfa girdim ve sırama oturdum . James ' in işi vardı bu yüzden okula gelemedi . Kapıdan içeri iki kişi girdi . Hemde el ele . İnanmıyorum ya bu ne ? Benny ve Anjelica mı ? O anda içimdeki mutluluk gitti . Benny ' ye Benny ,  James ve beni el ele  gördüğü zamanki gibi  bakıyordum . Sıraya oturdu , 

- Anjelica ile çıkıyor musun ?

Benny : Evet , bi sorun mu var ?

- Yoo öylesine sordum . dediğimde sırıttı .

Sanırım onu kıskanıyordum . Lanet olsun evet onu kıskanıyorum . Ama ben  James 'i seviyorum . Ama Benny ' yi de seviyorum . Off kafam çok karıştı . Katy ile dertleşince rahatlıyorum ama o da bir  haftalığına yurtdışına gitmişti . Ailemi de çok merak ediyorum bu aralar . Acaba ben gittikten sonra ne yaptılar ? Bu gün iyi bir uyku uyumam gerekiyor . 

***

İki hafta oldu . Benny  , James ve bana , ben de Benny ve Anjelica ' ya  tip tip bakıyorduk . AHH kendi sevgilimle ilgilenmeye karar verdim . Ayy o gözleri yok mu ya , ölürüm . Kantindeydik ve Anjelica ile Benny  öpüşüyordu . İĞRENÇ !! James bunu farketmiş olmalı ki beni kendisine çevirip öpmeye  başladı . Harika öpüşüyor bu çocuk . Bu mikkemmel öpüşmeyi kesen zil sesi oldu ne yazıkki .

Okul çıkışı James işi olduğunu söyleyip gitti . Bende eve tek başıma yürümek zorunda kaldım . Bi anda garip bir kokuyu içime çektim . Ve sonrası yok . 

***

Gözlerimi açtığımda iki  tane biyileyici gözle karşılaştım .  Bu Benny di yürümeye ve etrafımda dönmeye başladı . Bir sandalyeye bağlıydım . Konuştu ,

- Sen güzel kız şu an şaşkın olduğunu biliyorum ama başka çarem kalmadı . Sen çok etkileyicisin . Beni benden alıyorsun . 

ben - O yüzden mi Anjelica ile çıkıyorsun ?

Benny - O seni kıskandırmak için bir numaraydı güzelim . Senin gibi masum , temiz biri dururken o sürtüğü ben ne yapayım ?  Ben senin peşindeym tatlım . Sen benimsin . O piç James ' in değil 

- DOĞRU KONUŞ !!

-Konuşmassam ne olur ?

Haklıydı elim kolum bağlı ona birşey yapamam gerçi tersi olsada birşey değişmez .  Sanırım beni burda altı saattir tutuyo ve ben çok acıktım , 

- Ben acıktım . 

-Bekle prenses yemeğin geliyor birazdan . 

Tmm ondan azda olsa hoşlanıyorum ama benim sevgilim var ve de bu davranışları tam bir piç gibi . Bir süre sonra önüme bir pizza kutusunu attı . 

- Al ye

- Nasıl yememi bekliyorsun Bay Süperzeka ? Ellerim bağlı . 

- Ben yediricem .

Mecburen onun elinden yedim çünkü çük açtım . Keşke şu James denilen segilim bana ulaşamayım merak edip beni bulmaya kalksa . Off bari rahat bir koltuğa oturtsaydı  bu sandalye çok rahatsız . Akşam oldu . Burda uyuyamam ben .

Uzun süredir burada olmayan Benny içeri girdi ve beni çözdü . SONUNDA  . Gözlerimi bağladı ve beni biryere götürdü . Bir odaya girdik ve gözlerimi açtı . Oda açık renklerden oluşıyordu . Önümüzde kocaman  bir yatak vardı . Yatağın solunda bir dolap ve sanırım tahminen  tuvalete açılan bir kapı vardı. 

- Beraber çok rahat edeceğiz 

- Ne diyorsun ya ? Ben senle yatmam .

- Mecbu yatacaksın. deyip gömleğini çıkarmaya başladı . 

- Ne yapıyorsun ?

- Ordan yeterince belli olmuyor mu yaptığım ? 

Gömleğini çıkardı , ya tamam ama niye bu kadar mükkemmel ? Daha sonra beni kolumdan tutup yatağa attı . Sonra üstüme atlayıp beni öpmeye  başladı . O an harika hissediyordum ama olmaz . Onu ittirmeye çalıştım ama çok güçlüydü . 

- Rahat dur güzelim . Sorun yok 

Sonra üstümden kalktı ve yanıma yattı . 

- Benny , ben seninle yatmak istemiyorum deyip kalkmaya çalıştım ama beni kolumdan çekti ve tekrar öpmeye başladı . 

- Benny bırak beni lütfen . ne desem fayda etmedi .

**

Sabah oldu ve kendimi Benny ' e sarılıp uyur halde buldum . 

JUST  loveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin