Sil Baştan

315 19 2
                                    

Hikayemi beğenmenize çok sevindim . Sizi  seviyorum <3

 

O gördüğüm manzaradan sonra gözyaşlarım dinmek bilmiyordu . Durumum çok kötüydü . Hiçbirşey düşünemiyordum . Bir hafta boyunca okula gitmedim . Katy'den gelen  cevapsız aramalar , mesajlar . Hiçbiri umrumda değildi ama güçlü olmam gerekiyordu . Bu gün pazar ve ben o günden beri evden çıkmadım . Derslerimi boşladım ve artık okula gitmeye karar verdim . Beni yıkılmış bir halde görmemeleri için kendime kişisel bakımlarımı yaptım . Rahatlamaya çalıştım . 

 

**

Bu gün iyi görünmeye çalıştım  . Hzırlandım ve okula gittim .Katy beni görür görmez üzerime atladı . Birsürü  şeyler söyledi ama ben onu takmıyordum . Odaklandım derin bir nefes aldım ve Katy ile beraber sınıfa girdik . James ve o adını bile duymak istemediğim kız sırada oturmuş kıkırdaşıyorlardı . Sırama oturdum Benny :

Seni çok merak ettim nerelerdeydin ?

Seni orada bırakıp gittim , sonra aldatıldığımı öğrendim ve bir hafta boyunca ağladım diyermezdim.

- Boşver ya 

Sadece bunu diyebildim . Derse giren öğretmenlerin hepsi neden gelmediğimi sordular bende hasta  olduğumu söyledim ve derste tek dikkatimi çeken şey sıra arkadaşım Benny'nin tüm dersler boyunca beni izlediği . Her öğretmenin sorusuna ''hastaydım'' cevabını verdiğmde James ve sürtüğü gülüyordu . Sinirlerimi bozmuşlardı . Okul çıkışı Benny yanıma gelip ''Sinemaya gidelim mi ?'' dediğinde çok şaşırdım ama teklifini kabul ettim . Biraz kafa dağıtmam gerekiyordu .

 

Bu bölüm biraz kısa oldu üzgünüm ama şu aralar meşgulüm . Yeni bölümü en kısa sürede yazmaya çalışacağım . Sizleri seviyorum

JUST  loveWhere stories live. Discover now