ACI

337 22 2
                                    

Hikayemi okuyorsanız lütfen düşüncelerinizi yoruma yazınız . Benim için önemli . 

 tavsiyem  Taylor Swift -i Know you were trobule dinleyerek okuyun 

Kendimi Benny 'e sarılırken buldum . Saçlarımı okşuyordu . Çok  hüş hissediyordum aslında uyur nmarası yapıp onunla uyuyabilirdim . Ama olmaz . Kıpırdayıp yataktan kalktım . 

-Sonunda uyanabildin  güzelim .

- Benny bana güzelim demeyi kes . Ve beni burdan çıkar ben evime gitmek istiyorum . Lütfen Benny .

Şu an gerçekten Benny ' nin ne düşündüğünü bilmek isterdim . Yataktan kalktım ve kapıyı zorladım ama kitlemiş salak . Yataktan kalktı ve dolaptan bir tişört çıkarıp giydi . Yanıma geldi ve kapıyı açtı . Beni bir odaya götürdü . Odada sadece bir piyano vardı . Piyanonun başına oturdu ve yanına oturmamı istedi . Yanına oturdum . Piyano ile birşeyler çalmaya başladı . Bir süre spnra bu güzel piyano sesine Benny ' nin büyüleyici sesi eklendi . İnanamıyorum sesi muhteşem . Bana bakarak şarkıyı söylemeye başladı . Daha önce bu şarkıyı hiç duymamıştım . Sanırım benim için şarkı yazmıştı . Sözlere dikkat etmeye başladım . 

Beni ilk gördüğü günden beri bana aşıkmış meğer . Ya inanamıyorum . 

*

Beni evin önüne getirdi . İkimizde tek bir kelime etmiyorduk  .Bir taxi çağırdı . Ve ben taxiye binip gittim . Bana deli gibi aşık olan adamı terkedip gittim . Evime geldiğimde içeri girdim ve telefonuma baktım . Katy' den birsürü mesaj vardı  Ama benim James denen sevgilimden hiçbir haber yoktu  . O beni merak etmiyor olabilir ama ben onu merak ediyrodum . Evine gitmeye karar verdim .Snirlerim bozulmuştu . Evin önüne geldim ve kapıyı çaldım . Kimse açmadı ve birdaha çaldım yine kimse yoktu . James ' in odasının camının önündeki ağaca tırmandım . Ve gördüklerim karşısında bi anda ağaçtan düştüm . Kalbim parçalara ayrıldı , kalbime bir hançer saplandı . Çok acıyordu. Aldatılmak böyle birşeymiydi . James o sürtük kızla Anjelica ile yatmıştı . İnanamıyorum . O etrafa saçılmış kıyafetler , iç çamaşırlar  ve sarmaş dolaş yatan James ve Anjelşca . O an gözlerimden yaşlar akmaya başladı . Çok acı çekiyordum . Bunu bana nasıl yaptı ? Hani bana aşıktı ? Ben o evde bana sırılsıklam aşık olmuş çacuğu bu gerizekalı için  bırakıp geldim ve karşılaştığım manzara iki orospunun yattığı bir odaydı . Eve ağlayarak koştum . Canım acıyordu . O başbelası yüzünden .  İçim yanıyordu . Hemde çok ...

JUST  loveWhere stories live. Discover now