*29*

1.2K 105 16
                                    

"Noona, hadi uyan. Yemek yiyelim. Açım ben. Hem neredeyiz biz? Uykum da kaçtı benim. Dışarı çıkalım mı? Gece oldu hem?"

Kız işittiği ses ile gözlerini açtı ve esnedi. Daha sonra olanlar aklına geldi. Hızla çantasına kavuşarak içinden bir tişört ile eşofman çıkardı. Daha sonra kardeşine de tişört ile şort alarak çantasını yere bıraktı. Derin bir nefes vererek yatağa uzandı ve biraz öylece durup tavana baktı. Daha sonra yerinden doğrularak kardeşinin üzerini çıkarmaya başladı.

"Hadi üstümüze düzgün bir şeyler yiyelim dinozorum"

Kızın konuşmasıyla küçük çocuk yaşadıklarının aksine gülümsedi ve kıyafetlerini alarak giyinmeye başladı. Genç kız, kardeşinin bu haline tebessüm ederek kendi kıyafetlerini çıkarmaya başladı.

İkiside üstlerini giyindikten sonra  yatağa oturmuştu ki kapının tıklaması ile oraya dönmüşlerdi. Kapı yavaşça aralanırken uzanan baş ile kız tebessüm etti. Kızın tebessüm etmesiyle Jin'de gülerek kapıyı araladı.

"Uyandırmadığıma sevindim. Rahatsız etmedim değil mi?"

Kız başını olumsuz anlamda salladı ve ayağa kalktı. O sırada kardeşinin ve kendinin karnı guruldadı. Kız utançla ellerini karnına koydu ve sırıttı.

"Harika zamanlama, o zaman herkes yemeğe~"

Jin 'in şen sesiyle küçük olan ablasının arkasından ilerlemeye başladı. O anda Jin durdu ve kardeşlerine döndü.

"Size sadece şunu demeliyim. Biraz kalabalık bir aileyiz. Rahatsızlık v-"

"Ah hayır, sorun değil"

Kız gülümseyerek Jin'i takip etmeye devam etmişti. Üçü birden mutfağa girerken masadaki bakışlar ikiliye dönmüştü. Kızı gören dört bedenden ikisi ona bakarken birisi ise içtiği su ile boğuluyordu ve diğeride onun sırtına vuruyordu. Kız o an bayılacağını hissetti ve şansına tekrar küfretti.

"Hadi, geçin masaya. Yeterince soğudu yemekler. Hadi, hadi, hadi."

Seokjin'in konuşmasıyla iki kardeş usulca masaya oturdu. Küçük olan ablasını beklemeye başladı. O ne yaparsa onu yapacaktı. Genç kız bunu fark ederek çubuklara doğru atakta bulundu. Sinyali alan kardeşi ise hızla tabağındaki pirinci ve yanındaki soslu yemeği yemeye başlamıştı. Genç kızda daha fazla dayanamadan yemekleri midesine indirmeye başlamıştı. Her nefesinde burnuna dolan o aroma kokusu ile her ağzına aldığında ilk defa yiyormuşcasına yemeğini yerken istemsizce gülümsedi. Kardeşine kaydı gözleri bir anda. Onun mutlulukla yemek yediğini görmesiyle daha da bir mutlu oldu. Tek derdi kardeşi olmalıydı bundan sonra.

Tek derdim kardeşim...

Ah cidden çok açım @-@
Yazarken hayal ettikçe midemdeki kelebekler öfkeyle yumruk attılar etrafına. Kkk
Düşüncelerini yazarsan sevinirim ponpinçikolata 😉

_Minkookhei13

BAD BOY/ Kim Namjoon/ Tamamlandı✓Where stories live. Discover now