*17*

2.4K 187 33
                                    

"Tanrı aşkına Tae, en son sözümü dinleyecektin hani?"

Küçük çocuk kaydırağın etrafında turlamaya başlamıştı bile. Kız sinirle soludu ve sabır dilenircesine başını yukarı kaldırdı. Sakinleştikten sonra  önüne döndüğünde küçük kardeşini görmemek onu endişelendirmişti.

"Taeyoon? Saklambaç oynamak için çok karanlık. Hadi, yanıma gel"

Parktaki salıncakların gıcırtısından başka bir şey duyulmuyordu. Hızla etrafına bakınmaya başladı genç kız. Kaldırımın yanında ona el sallayan miniği gördüğünde gülümsedi ve bağırdı.

"Dur seni küçük dinozor"

Onun bağırmasıyla küçük kıkırdayarak arkasını dönmüş ve koşturmaya başlamıştı bile. İkiside kıkırdayarak birbirini kovalarken Kızın gözüne ilişen araba farları ile küçük kardeşine bağırdı.

"Dur! Durman gerek Taeyoon! Sana diyorum Dur!! ARABA!!"

Kız, küçüğe bağırdıktan sonra konverslerinin düz tabanından dolayı ayağı kaydı. Yere kapaklanan kız gözyaşlarıyla birlikte küçüğe tekrar bağırdı.

"TAEYOON!!"

Daha sonra korna sesi ile kulak tırmalıyıcı fren sesi doldurdu karanlık çocuk parkını.  Kız umudunu yitirerek başını yere koymuş ve ağlamaya devam etmişti. İstemiyordu.

Kardeşinin yerde yatan bedenini görmek istemiyordu. O kızıl sıvının sıcaklığını hissetmek, kardeşinin ışıldayan mavi gözlerini kapattığını görmek istemiyordu.

"Noona?"

Kafasına değen parmaklarla kafasını kaldırdı ve karşısındaki minik bedeni şokla kolları arasına aldı. Daha sonra minikten uzaklaşarak yüzünü inceledi. Heryerine tek tek baktı. Ellerine ve boynuna. Yanaklarına ve şartından gözüken bacaklarına.

"İyi-misin kuzum?"

Küçük çocuk başıyla ablasını onayladı. Zorlanıyordu kız konuşmakta.

"Eğer bu abi olmasaydı araba bana çarpacaktı."

Kızın görüş alanına giren beyaz sporlar ile utanarak yerden kalkmak adına elini yere koydu. Gözleri önüne gelen bir el ile dikkati dağıldı. Hızla uzatılan eli tutarak ayağa kalktı ve üstünü silkelemeye başladı. Dengesi şaşmıştı.

"Siz, iyi misiniz?"

Başıyla karşısındaki adamı onaylayarak önünde eğildi kız. Doğrulduktan sonra gözlerini adamın üstüne dikti. Bu okulun zekilerinden Namjoon'du.

Namjoon

Kim Namjoon

Günlüğün sahibi??

Bu biraz zor.

"Kim Namjoon?"

Kızın konuşmasıyla karşısıdaki beden gülümseyerek düz siyah saçlarını karıştırdı.

"Evet, benim"

Kız, kardeşinin elini tutmasıyla asıl konuya dönüş yaptı.

"Kardeşimin süper kahramanı olduğun için teşekkür ederim."

Kızın bu cümlesiyle gülümsedi ve küçük çocuğu kucağına aldı.

"Bundan sonra ablanın sözünden çıkmak yok minik adam."

Namjoon gülerken Taeyoon işaret parmağını adamın gamzelerine bastırdı.

"Senin yanaklarında çukur var"

Küçüğün şevkle söylediği şey ile adam gülümsedi ve küçüğü yere indirdi.

"Adım Kim Taeri. Bu da küçük kardeşim Kim Taeyoon."

Kız, gerekli açıklamayı yaptıktan sonra küçük kardeşini kucağına alarak Namjoon'a yaklaştı. Yanağına bir öpücük bırakarak tekrar gülümsedi ve arkasını döndü.

"Teşekkür ederim Namjoonnie"

BAD BOY/ Kim Namjoon/ Tamamlandı✓On viuen les histories. Descobreix ara