*28*

1.3K 109 28
                                    

Şans ayağına gelmişti kızın. Fakat kabul edemezdi. O bir erkekti ve daha bugün tanımıştı. Güvenmesi aptallık olurdu.

"Teşekkür ederiz Jin. Lâkin, kalacak bir yerimiz var."

Kızın konuşmasıyla genç tek kaşını kaldırdı. 'O çok görkemli görünüyor' diye düşündü kız. Daha sonra gencin ona baktığını fark etti.

"Teklifiniz için teşekkür ederiz. Biz gi-"

"Noona hadi.."

Arabanın içinden yükselen ses ile kız kaşlarını çattı. Lâkin daha sonra gördüğü dolu gözler ve perişan olmuş beden ile teklifi istemeye istemeye kabul etti. Yavaşça ön koltuğa geçti. Eğer geçmezse kabalık olabilirdi.

"Eğer rahatsız olursan, arka koltuğa geçebilirsin"

  Gencin bu düşünceli haline gülümsemeyle karşılık verdi. Ona güvenebilirsin. Genç kız hızla kardeşinin yanına, arka koltuğa geçerek yerleşti ve ilerlemeye başlayan araba ile camdan dışarıyı izlemeye başladı.

*****

"Hey, Hey! Taeri. Uyanın hadi, geldik."

Kız, işittiği sesle gözlerini açtı ve kucağında kıvrılmış yatan küçük kardeşini dürtükledi.

"Taeyoon, uyan hadi~"

Genç, kardeşlerin bu hâline gülerek küçük bedeni kucağına aldı ve çantayı da omzuna atarak kardeşi olarak gördüğü kıza arabadan inmesi için müsade etmişti. Kız uykulu adımlarla arabadan indi ve büyüğünü takip etmeye başladı. Genç arabasını kilitledikten sonra önden ilerleyerek kardeşleriyle kaldığı evine ilerlemişti. Kapıyı ard arda, kibar olmayacak şekilde çalan Seokjin ile kapı hızla aralanmıştı.

"LAN NE Dİ-ye kapıyı böyle çalıyorsun Hyung'cuğum?"

Kapıyı açan siyah saçlı çocuk kızı görmesiyle kibarlaşmış ve onları içeri davet etmişti. Yürümekte zorlanan genç kız, gözlerini açık tutamıyordu. Kızın bu halini gören Jin, küçüğü kardeşine vererek yatağına yatırmasını söylemişti. Daha sonra hızlı adımlarla kızın yanına gelerek onu kucağına almış ve kardeşinin yanına götürmeye başlamıştı.
Genç kız yarı ayık bir şekilde yatağa uzanırken genç adam kıza gülümsemiş ve dolaptan birkaç parça kıyafet alarak odadan çıkmak adına kapıya ilerlemişti. Eli kapı kulbunu kavradığında kıza döndü ve tekrar baktı genç.

"Rahatça dinlenin ve şunu unutma. Sen benim bundan itibaren kız o ise benim erkek kardeşim. Burası da ikinci eviniz. İyi uykular, daha sonra yemeğe çağırırım"

Kız tanrıya şükretti. Çünkü sokakta yürürken asla karşısına böyle biri çıkmazdı. Yorgun düşen bedeni daha fazla dayanamadan rahat bir pozisyon aldı yatakta. Okul formasına ve okuluna aldırmadan kendini soyutlamak adına kardeşine sarıldı ve gözlerini yumarak her şeyin geçeceğine inandı.

BAD BOY/ Kim Namjoon/ Tamamlandı✓Where stories live. Discover now