I licked it,so It's mine ; jjs & htf

281 7 0
                                    

Jessica zase spala,jak jinak. Tiffany se na ni jen koukala a čekala co udělá až se probudí. Povzdychla si a otočila hlavu zpět k okénku. Podepřela si bradu dlaní a koukala se na obláčky co pomalu míjeli. Fany to ale na moc dlouhou dobu nezabavilo,potřebovala neustálou pozornost své přítelkyně. Proto si opřela loket o opěradlo co bylo mezi jejich sedadly a na dlaň si položila bradu. Jessica měla své dlouhé rovné hnědé vlasy v drdolu tím pádem byl její štíhlý krček úplně odhalený. Tiffany na ni chvíli koukala,jak spokojeně s pootevřenými ústy spí.
"Unnieeeee" zakňučela Tiffany,doufajíc,že ji to probudí.
Jessica si ale jen promnula rty a spala tvrdě dál. Mladší dívka se nad tím mračila. I tak se k Sice ale natáhla a věnovala jí polibek na rovnou čelist. Zůstal jí tam otisk rudé rtěnky. Tiffany se zase uvelebila na své sedačce a dál pozorovala okolí kolem letadla.
Už možná též trošku klimbala když v tu chvíli se ozvalo pípnutí a následný hlas letušky co oznamoval,že budou přistávat. Fany se podívala nahoru na rozsvícenou ikonku pásů. Pak cítila jak ji někdo opatrně hladí zevnitř po stehně. Ohlédla se na stranu a Jessica se na ni ospale culila.
"Dobré ráno,Šípková Růženko" řekla jí Tiffany.
Jessica byla stále příliš rozespalá na to aby zformovala jakoukoliv větu tak se jen zasmála a hlavu položila druhé dívce na rameno.
"No jo málo jsi toho naspala,že?" našpulila na ni Fany rty. Sica se k jejím rtům líně natáhla a dala jí lehkou pusu. Pak si položila obličej zpět do jejích blonďatých vlasů.
Když už bylo letadlo téměř na zemském povrchu,Tiffany se rozhodla Jessicu ještě jednou zkontrolovat. Poplácala ji po tváři aby ji probudila. Jessica sebou překvapeně trhnula a pak se zakňučením útok oplatila. Tiffany se tomu jen smála a podala jí z kabelky roušku. Obě ji měly přes ústa nataženou.
Jessica věděla jaké má teď její přítelkyně těžké období,že i přesto jak usměvavá je,je tourem i celkově vším co se teď odehrává okolo jejího comebacku,nesmírně zmožená. Protože spolu nemohly být na její narozeniny,tak se rozhodla naplánovat jim něco speciálního. Měla na to dost času když byla doma sama. Jessica moc dobře věděla,že kvůli tomu bude Tiff muset přesunout několik zastávek touru. Avšak jí to bylo jedno. Chtěla pro Tiffany jenom to nejlepší a chtěla ať si pořádně odpočine. Pracuje tvrdě.
Jessica vydechla a sundala si roušku. Otočila se na unavenou Tiffany,která pootevřenými očky koukala z okýnka. Letadlo už přistálo. Stejně musely čekat tak patnáct minut než budou moct vystoupit. Sica ji chytila za ruku a pohladila ji. Volnou rukou jí stáhnula roušku pod bradičku a jedním dlouhým polibkem jim spojila rty.
"Ah tohle mi chybělo" zamumlala následně Tiffany.
Jessica ji pohladila po tváři a znovu jim oběma nasadila roušku. Už byla vyspaná,zato chudáček Tiffany vypadala,že každou chvíli odpadne. Za celou několika hodinovou cestu na Mallorcu ani nezamhouřila oči. Pořád Jessicu kontrolovala.
Po několika minutách se dostaly konečně ven z letadla. Tiffany měla skoro zavřené oči ale snažila se ze všech sil neusnout.
"Já ti říkala ať se zkusíš vyspat" zamračila se na ni Sica.
"já se omlouvám unnie.. když já se na tebe chtěla koukat.." zamrmlala Tiffany.
Jessice došla slova, "jsi sladká" začervenala se a odvrátila od ní pohled.
Hned jak se objevila místa k sednutí,tak ji tam Sica zavedla. Tiffany seděla v tureckém sedu na lavičce,zády opřená o zeď. V klíně měla jejich kabelky a pozorovala Jessicu jak čeká na jejich kufry.

•••

"Tiffanyyy" to byla slova co oslovenou dívku probudila, "tvoje prsa mě dusí!"
Tiffany otevřela unavené oči a zamžourala na dívku pod sebou. Usmála se nad Jessičiným kompletně rudým obličejem a následně z ní slezla. Lehla si na záda a stále se široce usmívala. Zato Sica se posadila a mračila se, "neříkám,že není příjemné na nich spát a že nejsou hezká a měkká..ale nemusíš mi je uprostřed noci cpát do obličeje!" mrmlala první část věty a pak tón zvýšila. Stále zamračená se k Tiffany přiblížila a prstem jí do prsou šťouchnula. Otevřela pusu protože chtěla něco říct ale jen ji otevřenou nechala a koukala se jak se Tiffanina prsa houpou. Mladší dívka se nad tím poušklíbla a posadila se.
"Nemrač se na mě,pabo" natáhla k ní Tiffany krk aby se špičky jejich nosů téměř dotýkaly. Líbilo se jí jak se Jessica vždycky odtrhla protože se styděla,tím pádem mohla být Fany nahoře. Tentokrát to tak nebylo. Jessica si řekla,že bude teď dominantní ona. Proto se k ní též přiblížila,takže se dotýkaly nosíky i rty. Teď to ale byl souboj na život a na smrt. Jedna čekala kdy se ta druhá podvolí.
Tak na sebe takto koukaly asi dvě minuty dokud je to nepřestalo bavit.
"Remíza" řekla Jessica,i když měly pořád spojené rty. Odtáhla se. Zavřela oči a zapřela se za sebou rukama.
"Neboli, 'Fany už zase vyhrála'" uchechtla se Tiffany a přilezla ke starší dívce blíž. Zase tak blízko aby se mohly políbit.
"Uh... Chceš to dělat už takto brzo ráno..?" zeptala se Jessica a rozhlédla se po pokoji, "nestihneme snídani"
"Moje snídaně budeš ty" odpověděla jí na to Tiffany. Následně ji povalila na záda a začala hodovat na jejím štíhlém krku.
"Y-yah! Tiffany Hwang!" pískla dívka dole, "n-nech toho!"
"a proč bych toho měla nechat?"
"Protože jsem starší než ty! M-měla bys mne poslouchat.. a též jsem svobodný člověk a když se chci jít najíst tak se půjdu najíst--"
"to ti to musím pořád opakovat dokola? Co si olíznu,to je moje."
"Jo musíš mi to stále opakovat"
"no jak myslíš" řekla Tiffany a podepřela se lokty aby měla hlavu nad Jessičinou. Aby dokázala,že to co řekne platí,olízla jí celou plochou jazyka rty.
Jessicu to překvapilo. Velmi ji to překvapilo. Zavřela přitom oči.
"Tak co,kde tě mám ještě olíznout?" pozvedla Tiffany obočí když skončila.
"...můžeš kdekoliv" odpověděla Sica tiše.

everyone is shipped with everything •gxg kpop oneshots•Where stories live. Discover now