HyunA x SunMi

516 15 0
                                    

I don't care! I ship it ❤
Idk,tohle je slátanina událostí co se fakt staly a kravin co jsem domyslela aby to líp sedělo 😂

-HyunA's POV-

-After M Bank-

Když jsem odcházela,na věšáku přede dveřmi jsem si všimla Sunmiina černého kabátu. Rychle jsem ho vzala a vyběhla ven ke schodišti.
"Sunmi~ Počkej!" zavolala jsem na ni držící kabát v jedné ruce a druhou jsem na ni zamávala.
Se Sunmi jsme kdysi byly ve stejné skupině,měly jsme spolu hodně společného,byly jsme nejlepší kamarádky ale pak jsme obě odstoupily. Prostě jsme obě odešly a už se nevídaly. Vím,že se z ní stala sólo zpěvačka jako ze mne ale nijak jsme se o kariéru té druhé nezajímaly. Avšak jsem si ji často hledala na sociálních sítích a dívala se na její fotky, chyběla mi. Když jsem ale měla svůj comeback,z ničeho nic se objevila s novou písničkou také. Dělil nás jen jeden týden a podle všech ze z nás staly rivalky. Já se tak ale necítím,nechci být její protivník. Tak jsme se dostaly až do téhle soutěže a konečně byl konec. Celou dobu jsem měla ten hrozně zvláštní pocit,když jsem stála vedle ní. Povedlo se mi navázat konverzaci a cítila jsem se tak dobře,když jsem znovu slyšela její hlas naživo.
Jak jsem zavolala její jméno,stála o schodiště níž,otočila se a usmála se na mne. Aaahh... Vždycky roztaju když se usměje... Rychle jsem seběhla schody ale asi na třetím schodu před ní mi uklouzla noha a jediné co jsem před tmou viděla,byl její obličej přibližující se ke mne.
Zaslechla jsem ránu a když jsem pomalu otevřela oči... S-Sunmi byla tak blízko,vlastně jsem ležela na ní... Rty spojené. Rychle jsem se odtrhla a cítila jsem,že můj obličej rudne víc každou vteřinu. Sunmi byla taky červená a já se začala omlouvat.
"-J-jen,že si zapomněla kabát,tak jsem ti ho c-chtěla vrátit..." vykoktala jsem.
"Děkuji a-a jsi v pořádku?" odpověděla.
"N-na to jsem se chtěla zeptat také" řekla jsem nervozně a postavila se.
"Jsem v pohodě,díky" usmála se a já ji pomohla vstát.
Sunmi vstala,vzala si kabát a pohladila mne po vlasech, "Ráda jsem tě zase viděla." řekla. Hned poté se otočila a chtěla odejít směrem ke dveřím,těsně jsem ji však chytila za rukáv a zčervenala. Chvíli jsem přemýšlela co chci vlastně říct a pak ze mě vyšlo jen : "Ani nevíš jak moc já tebe..."
Když odešla,úplně jsem roztála... P-políbila jsem ji... Byl to ten nejhezčí okamžik v mém životě. Dala bych všechno za další polibek od ní. Vím,že to byla jen nehoda ale i tak jsem toho v tom tolik cítila. Její rty byly měkké a chutnaly tak sladce,dokázala bych je líbat celý den.

-Few days later-

Dneska jsem měla hroznou chuť někam vyrazit,prostě se jít projít někam ven. Většinou když chci jít někam sama,vždycky potkám alespoň jednoho člověka,který chce autogram nebo fotku... Dneska jsem ale strach neměla. Celý den jsem myslela na Sunmi a proto jsem měla dobrou náladu.
Procházela jsem ulicí normálně oblečená, v košili,roztrhaných džínách a se slunečními brýlemi a očích. Měla jsem namířeno do kavárny ale v tom jsem zaslechla povědomý dívčí hlas. "Hyuno! Jsi to ty?" volala na mne.
Otočila jsem se a za mnou běžela Sunmi. Když mě doběhla,sevřela mne v objetí. "S-Sunmi!" vykřikla jsem překvapeně, "Co tu děláš? Tebe bych tu nečekala!"
"Chtěla jsem se zeptat na to samé!" zasmála se Sunmi.
Vymyla jsem ji snad tím polibkem mozek? Chovala se zvláštně trochu mě to přivádělo do rozpaků. Celá jsem zčervenala ale nijak mi to co dělala nevadilo.
"Jsi roztomilá " zasmála se a ustoupila krůček vedle mne. Potichu jsem zamručela a řekla : "Mám namířeno do kavárny nechceš se umm...*nervózní zakašlání* p-přidat?" Ani jsem pořádně nevěděla co jsem vypustila z úst. Ale Sunmi mi s nadšením přikývla.
Chytila mne za ruku a vyrazila směrem ke konci ulice kde se ona kavárna nacházela.
"T-T-Ty s-se chceš držet z-za r-ruce??" začala jsem trošku panikařit a byla jsem červená snad víc než moje rtěnka.
"T-ty nechceš?" řekla trošku rozesmutněle Sunmi, "Ale já myslela,že by ti to udělalo radost",zčervenala.
Upřímně, se mi to líbilo ale nechtěla jsem to na sobě nechat nějak znát.
"Myslela jsem na tebe..." řekla jsem potichu.
"A já na tebe~ Nemohla jsem z tebe vůbec spát~"
Tohle mne zarazilo. P-Při čem na mne myslela,že n-nemohla usnout? Trochu mě to znervózňovalo.
Konečně jsme dorazily ke kavárně a posadily se ke stolu na terase. Objednaly jsme si a jak jsme čekaly na naší objednávku, pozorovala jsem ty zamilované páry jak prochází ulicí kolem nás,drží se za ruce,povídají si a usmívají se. Sunmi se přitom pořád dívala na mne. Měla jsem jednu ruku na stole a ona položila svou na ni. Její ruce jsou vždycky tak jemné,zčervenala jsem.
"Hyun-ah~" zavolala na mne,aby mne vytrhla z přemýšlení. Podívala jsem se na ni s nechápavou jiskrou v očích. Chvíli se na mne dívala a pak se ke mně nahnula a opět spojila naše rty. Tenhle byl snad ještě lepší... Za tvář jsem si ji přitáhla víc a ponořily jsme se do hlubokého polibku.
"Ummmh... Dámy?" zaslechla jsem nervózního číšníka,který stál u našeho stolu. Sunmi se neochotně zase posadila a zadívala se do země úplně červená. Já jsem se nervózně zasmála a číšník řekl : "Počkat,nejsi ty ta zpěvačka? Ta která teď byla v televizi,ne?"
Zčervenala jsem, 'C-co když to dá na nějakou síť a pak budou všichni vědět co mezi mnou a Sunmi je?!' zpanikařila jsem trochu. "J-Jo,to jsem,Hyun-A" zasmála jsem se nervózně a odhrnula si pramen zrzavých vlasů z obličeje. Číšník se jen usmál a položil naši kávu na stůl.
Když jsme z kavárny odcházely, Sunmi se zeptala : "Hyunah?"
"Hmm?"
"Nechceš jít dneska mně?"

lol ten konec 😂
Tenhle ship je prostě kawaii (⌒▽⌒)
Ten pocit když k vašemu otp nejsou žádné fotky ╥﹏╥

lol ten konec 😂Tenhle ship je prostě kawaii (⌒▽⌒)Ten pocit když k vašemu otp nejsou žádné fotky ╥﹏╥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
everyone is shipped with everything •gxg kpop oneshots•Where stories live. Discover now