Dejavu? | NaHyo |

269 8 0
                                    

| Jihyo x Nayeon -TWICE- |

Jihyo vystoupila z taxíku a postavila se před dveře malé budovy bez oken a jasně zářícím nápisem,co osvětloval celou noční ulici. Z tašky vytáhla foťák a ještě jednou si přeleštila sklo. S nervózním polknutím dveře otevřela a nenápadně vešla do baru. Lidí tu bylo plno a hlásitá hudba otřásala stropem i podlahou. Jihyo se rozhlížela a jako první jí do oka padly dvě dívky s králičími oušky a ocásky.
Jihyo je normální korejská dívka co má zajimavý koníček. Má zálibu ve fotografování a často své modelky hledá mezi polonahými těly ve strip barech.
V baru nikomu dívka v černém kabátu se zrcadlovkou nepřišla podezřelá nebo neobvyklá. Chvíli neklidně postávala a pak si sedla do volného křesla a nastavila si foťák. Když od králičích dívek na chvíli odvrátila zrak,zaujal ji pár libající se na gauči o kousek dál. Krátkovlasá postava dole na první pohled vypadala  jako kluk, ale podle pohublé postavy,bledé kůže a rudých rtů Jihyo usoudila,že jde o dívku.
Z jejích prvních snímků byla Jihyo nadšená dokud ji někdo nevyrušil.
"Zdravím zlato~~" objevila se jedna z dívek vedle ní. Ta s králičími oušky,dlouhými černými vlasy a v bílých rukavičkách ladícími s motýlkem a zbytkem oblečku,který nebyl pomalu ani potřebný. Nepartrně jí zakrýval stejně jenom nejintimější části těla.
"A-Ahoj" zakoktala Jihyo.
"Moje jméno je Nayeon~" ušklíbla se dívka.
"J-Já jsem Jihyo" odpověděla zrudlá fotografka.
"Ty jsi tak sladká~ Chtěla bych tě sníst~" našpulila k ní rty Nayeonie.
"J-Já... No... Vlastně--" znervózněla mladší dívka.
"Označkuji si tě~ Aby ostatní věděly,že ty budeš můj oppa" řekla a políbila Jihyo krk,nechávajíc jí na něm rudý otisk jejích rtů.
"Bože-" sáhla si na místo Jihyo s úmyslem otisk setřít.
"Počkej!" zastavila ji dívka,chytila jí zápěstí a zadívala se na ni, ".... Stejně mám ale pocit,že už jsem tě někde viděla" řekla.
"Dejavu?" odpověděla Jihyo s malým úšklebkem.
"Jo... Takové 'dejavu'" zasmála se Nayeon, "Připomínáš mi někoho kdo mi dal první polibek" řekla.
"Vážně?" zeptala se dívka nevěřícně.
"Pojďme se přesvědčit" řekla Nayeon a políbila Jihyoiny rty. Její tváře se zbarvily do ještě výraznější červené než předtím.
Jak se jejich rty dotýkaly s jemnou nasládlou příchutí jejich jazyků,Nayeon se do polibků lehce usmála a pak se opřela o opěradlo za ní. Tím poslední polibek skončila.
"Hnm... Nejsi to ty. Ale tenhle polibek byl určitě ze všech za můj život nejlepší" olízla se.
"No..." Jihyo polkla a zakryla si ústa.
"Byl to tvůj první?~" zeptala se Nayeon aby dívku poškádlila.
Z legrace ji šťouchla prstem do rudé tváře a zahihňala se.
"To se ti líbí?!" zeptala se Jihyo trochu naštvaně a gesto jí oplatila.

Nayeon se po chvíli vrátila za blondýnkou a druhou králičí dívkou a odešly dozadu. Jihyo se zase věnovala focení a dostala pár dalších polibků. Nikdy by nevěřila,že na takovémhle místě jsou i fajn lidé.

"Zas tak špatný to tu není" usmála se Jihyo když seděla mezi dvěmi dívkami co  předtím fotila. Mina,v bílém uplém svetru,taky jenom host a kratkovlasá Chaeyoung v koženém topu a kalhotkách. Ta tady pracovala.
"Jaký to je tady pracovat?" zeptala se Jihyo a rozhlédla se po místnosti.
"Já to tu ráda nemám." odpověděla Chae, "Já vlastně nejsem ani dospělá!" zasmála se.
Jihyo na ni vrhla překvapený pohled a Chaeyoung dodala : "Je mi 19 ale za pár dní mám narozeniny. A to není jediná věc proč chci odejít,taky pro to,že jsem se tady do slečny Myoi zamilovala~" našpulila rty a nahnula se Jihyo přes klín,aby dala Mině sladký polibek.
"Já do tebe taky" usmála se Minari a polibky jí oplácela.
"Hej! Chaeyoung odveď si svoji holku někam a nech mého oppu být,jo?! Nevšimla sis,že je můj?!" odtrhla od sebe dvě dívky Nayeon.
"Buď zticha unnie" zavrčela Chaeyoung, "Stejně jdu za Hirai,že chci dát výpověď"
Nayeon na ni zasyčela a sedla Jihyo na klín. Chytila ji za tváře a zase políbila.
"Nedotkl se tě nikdo jiný mezitím co jsem byla pryč,že ne?" zeptala se.
"Ne..." zalhala Jihyo.
"To je dobře" řekla Nayeon a pokračovala v jemném líbání jejího krku. Jihyo zase zapomněla na fotografování a užívala si ty jemné doteky.


everyone is shipped with everything •gxg kpop oneshots•Where stories live. Discover now