İKİNCİ BÖLÜM

758 69 96
                                    

  Jin, Jimin'in fikri üzerine gece yarısı Taehyung'u kaçırmayı düşündü. Gerekli olan maske, eldiven, bayıltma ilacı ve anestezi bezini de gün içinde Jimin'e aldırmıştı.

Akşam olmuş ve Jin'in gitmesi gerekiyordu. Jimin'i bu işe bulaştırmazdı, tek başına gidecek ve kaçıracaktı Taehyung'u.

Jin bayıltmak için aldığı ilacı denemeden gitmek istemedi. İşini sağlama almak adına elindeki bezi ilaçla ıslatıp, ilk önce Jimin'in üstünde denemeye karar verdi. Jin, Jimin'in kaçmasını engellemek için, bir anda üstüne atlamış ve burnunun üstüne bezi tutmaya çalıştı.

Jimin'in bundan haberi olmadığından dolayı, Jin'e karşı gelmek adına arka bahçede boğuşma sesleri yükselmeye başladı. Jin, Jimin'den daha iri ve güçlü olduğu için, kısa bir sürede Jimin debelenmeyi bırakmış ve bayılmıştı.

Jin hareketiz kalan Jimin'in başında bir süre beklemiş, ardından ayağa kalkıp ayağıyla Jimin'i dürtmüştü. Jin, Jimin'in uyanmadığını gördüğünde, ilacın işe yaradığını anladı. Rahatlamışlıkla Jimin'i orada bırakıp, Bay Kim'lerin evine doğru yürümeye başladı. Gecenin geç bir saati olduğu için kasaba sakinleri hepsi evlerindeydi, yollarda kimseler yoktu.

~~~

Taehyung yatak odasında tek başına değildi bu gece. Normalde hep tek oluyordu, kimseler yanına gelmezlerdi. Ama bugün babası nedenini bilmediği bir şekilde yanına gelmiş ve ona çocukluğundan beri ilk kez masal kitabı okuyordu.

Önceden anne ve babası onun hastalığından dolayı, artık uğraşmak istemediklerini söylemiştiler. Sonrasında ise evden gönderip bir özel bakım evine yatırmışlardı. Taehyung'un yanına bir gün olsa bile gitmemiştiler.

Şu anda ise yeni vefat eden Bay Kim'in babası bütün mirasını tek torunu olan Taehyung'a bırakmıştı.
Bunun üzerine Taehyung eve geri getirilmişti babası tarafından.

Bay Kim okuduğu kitabı bırakıp, baş ucunda ki ilaçları suyla içirmişti Taehyung'a.
Taehyung babasının bu hallerine içten içe mutlu olmuştu. Babası tarafından ilk kez sevildiğini hissetmişti.

Bay Kim ilaçlarını alan Taehyung'u yatağına yatırmış ve kısa bir sürede uyuya kalmasını izlemişti.
Bay Kim, Taehyung'a verdiği uyku ilacının etkisini göstermesini bekledi. Kısa bir sonra Taehyung'un uyuduğunu anladığı gibi, içerdeki adamını çağırmıştı.

"Hemen onu al ve sana dediğim yere git. Benden haber bekle." Demişti eliyle yatakta uyuyan Taehyung'u işaret ederek.

"Peki efendim." Yüzünde maskesi olan adam, Taehyung'un zayıf ve narin bedenini kucaklayarak odadan çıkartı. Bay Kim'le birlikte kapıda bekleyen arabanın yanına kadar yürümüş, Bay Kim'in yardımıyla aracın arka boş kısmına Taehyung'u bırakmıştı.

"Benden başka kimseyle iletişime geçme ve benden haber bekle." Diye tekrarlamıştı Bay Kim.
Maskeli adam başını olumlu anlamda sallamış ve direksiyona geçip arabayla oradan uzaklamıştı.

Bir kaç dakika sonra Jin malikaneye varmıştı. Işıkların açık olduğunu gördüğünde, her kesin uyumasını beklemeye başladı.
Daha önce orda yaşadığı için, kimseye yakalanmadan kolayca bahçeye girmişti. Koca malikaneyi avucunun içi gibi biliyordu. Bir saatin ardından her kesin uyuduğunu kanat getirerek, sesizce içeri gitmişti. Arka bahçeye açılan kapıdan girip, sesiz olmaya çalışarak Taehyung'un odasına doğru gitti.

İçindeki heyecan ve gerginlikle
Odanın önüne geldiğinde etrafına bakarak, ilacı beze döktü ardından sessizce içeri girdi. Kapalı ışıklardan dolayı pek önünü göremiyordu, ama yatağa ulaştığı gibi yatağının üstünde ki örtüyü kaldırıp hızlıca bezi bastırdı.

Aşkın dile ihtiyacı yoktur. TAEJİNWhere stories live. Discover now