1.5 VEDA

109 9 16
                                    

Dilşah dikkatli adımlarla sesin geldiği yöne doğru ilerlerken, bir yandan da telefonundan Pars'a mesaj atıyordu. Şu an sadece ona ihtiyacı vardı.

"BİR TERSLİK ÇIKTI. MİRU'YA A220'Yİ VERMEN İÇİN HEMEN BURAYA GELMEN GEREKİYOR. ACELE ET!" 22.46

A220 ilacı yaşadığın son 24 saatini tamamen siliyordu. Şu an çetenin elinde sadece bir tane A220 vardı. Ve o da Carlo'daydı. Carlo ise A220'yi çoktan kamera odasında olan güvenliğe enjekte etmişti. "Dilşah?" dedi Eslem endişeyle. Uzun süre ses alamayınca endişelenmişti. Dilşah 10 dakika önce lens kamerasını kapatmıştı. O yüzden Pars ile olan yazışmasını Eslem ve Yetkin görememişti. Dilşah ona şu an cevap veremezdi. Banyo kapısının önüne geldiği sırada durdu ve telefona baktı. Mesaj gelmişti.

"KAPIYI AÇ" 22.48

  Mesaj Pars'tan gelmişti. Bu kadar çabuk mu? Odanın kapısına doğru hızlı adımlarla ilerlerken kapının yanında duran topuklu beyaz ayakkabısını fark etmişti. Kapının kolunu büktükten sonra kendisine doğru çekti. Karşısında Miru vardı. "Gençler ses verin! Bir sorun mu çıktı?" dedi Yetkin. Miru içeri girdikten sonra kapıyı kapattı. Ardından "Tamam Carlo. İçeri gir-." derken Dilşah Miru'nun ağzını eliyle kapattı. İşaret parmağını dudağının ortasına götürdü ve susmasını işaret etti. "Banyoda biri var" dedi ağzını oynatarak. Miru gözlerini büyütürken Dilşah elini Miru'nun ağzından çekti.
...
  Miru, Dilşah'a bakarken parmaklarıyla üçe kadar saydı ve ardından hızla banyonun kapısını açtı. Elinde tuttuğu silahını içeriye doğru doğrulttu. Karşısına bir kadın çıkmıştı. Kadın korkuyla çömeldiği yerden sıçradı. "Kimsin sen?" dedi kadın yüksek bir sesle. Miru parmağını dudaklarının üzerine getirdi ve susmasını işaret etti. "Arkanı dön!" derken ona doğru bir adım yaklaştı. Lavabonun önünde duruyordu kadın. "Lütfen bana zarar verme." derken ağlamaya başladı. "Arkanı dön dedim!" diyerek silahı daha da sıkı tuttu Miru. Kadın ağlamaya devam ederken yavaşça arkasına doğru döndü. "Yemin ederim hiçbir şey duymadım. Görmedim. Lütfen bana zarar verme." diye yalan söyledi kadın. Miru kapının yanında duran Dilşah'a doğru döndü ve kafasıyla gelmesini işaret etti.

  Dilşah şırıngaya doldurduğu sıvıyı kontrol ederken içeri girdi. Kadın tam arkasına doğru dönecekken Dilşah hızlı bir hareketle kadının kolunu arkasına doğru büktü. Ardından iğneyi kadının beline sapladı. Dilşah, kadın tam çığlık atacağı sırada, kolunu büktüğü eliyle hızla kadının ağzını kapattı. Diğer eliyle de şırınganın içinde ki saydam sıvıyı kadının vücuduna enjekte etti. "Unut..." diye fısıldadı kadının kulağına. Artık bayılmıştı. Dilşah ise kadını yavaşça yere bıraktı. Miru'ya doğru döndü ve birbirlerine baktılar. Miru kafasını olumsuz şekilde sallarken banyodan çıktı. "Of!" diyerek Miru'nun arkasından bakan Dilşah, kadına doğru döndü ve onu sırtına almaya çalıştı. Kadını Dilşah taşıyacaktı. "Kızlar? Her şey yolunda mı?" dedi Yetkin.

  Miru ise cevap vermeden önce Dilşah'a baktı ve gülümseyerek, "Yolunda yolunda. Birazdan çıkacağız." "Kadını oyala Melis." dedi Burak heyecanla. İkinci kurban gelmişti sonunda.
...
Dilşah ve Miru kapının öne geldiğinde lens kameralarını tekrar açmışlardı. Miru eline Dilşah'ın ayakkabılarını almıştı. Kapının önünde bekliyordu ikisi de. "Carlo. Şimdi!" dedi Miru heyecanla. Carlo kameraları durduktan sonra, "İlerle!" diyerek komut verdi. Miru kapıyı açtı ve etrafını kontrol ederek Dilşah'a doğru döndü. "Gel." derken hızlı adımlarla koridora çıktı. Dilşah Miru'yu takip ederken sırtına aldığı kadının ağırlığa bacaklarını ağrıtmıştı. asansör kapısının hemen karşısında bulunan, yangın merdivenlerine çıkan kapıyı gören Miru Dilşah'a yol vermeden önce kapıyı açtı. "Hızlı!" dedi Miru heyecanla. Dilşah ise Miru'ya ters bir bakış atıp içeri girdi. Kadını kapının yanına bıraktıktan hemen sonra dışarı çıktı. "Asansöre binin hemen!" dedi Yetkin.
...
"Kadını oyalamak mümkün değil. Dilşah acele edin. Kurban asansörün önünde." dedi Melis kısık bir sesle. İkinci kurban Murat'ın hayran olduğu kadındı. Organ mafyasının başında bulunan Münevver, Murat'ın yanına, yani yatak odasına doğru ilerliyordu.

KARA LİSTE-ÇETEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin