0.7 YÜZÜK

256 21 4
                                    



  "Kızın karakterini çözebilen var mı?" Dedi her zaman ki o alaylı ses tonuyla Dilşah. Burak sert bakışlarını Dilşah'a çevirdi. "Bu ne demek oluyor şimdi?" Dedi Ateş anlamsız surat ifadesiyle Dilşah'a dönerek. Dilşah bakışlarını Ateş'e çevirdi aniden. Gözlerini hafifçe baydı ve "Yani, Eslem burada ki bir çok kuralı çiğneyecek gibi görünüyor. Açıkçası o kız pek hoşuma gitmedi." Dedi bıkkın bir ses tonuyla Dilşah.

  Burak bu sefer gerçekten çok sinirlenmişti. Sözlerine dikkat etmesi gerekse de Dilşah, kibrinden hiç bir zaman asla ödün vermezdi. "Bence sesini kessen iyi olur Dilşah!." derken Burak'ın sesi sinirden titremişti. İstemsizce Eslem'i koruma ihtiyacı duyuyordu son zamanlarda. "Tamam, her neyse. İşimize dönelim. Murat Yaylalı iki gün sonra büyük bir balo düzenliyor." Dedi Miru tartışmayı bölerek.

  Herkes aniden Miru'ya döndü. Aziz Bey Çeteye bir plan yapmalarını ve o adamı yok etmelerini söylemişti. Ve bu göreve Eslem'i de dahil etmelerini söylemişti. "Pekala, o zaman ben direk planı anlatıyım size. Baloya davetli gibi giriş yapacağız. Ve sonra adamı alıp çıkacağız. İşte yine, ve yine mükemmel ötesi zekam." Dedi Yetkin gülümseyerek. Herkes garip bir şekilde Yetkin'e bakarken, Asena durumu düzelterek, "Bu sefer işi içeride halledeceğiz Yetkin. Şu gereksiz şakalarına da bir son ver artık." Dedi ve Yetkin'den gözlerini çevirip bilgisayara doğru baktı. Yetkin hiç bir şey demeden suratını asıp, tekrar önüne döndü.

Asena bilgisayarı açtı ve dosyalar kısmını girip balonun olacağı salonun iç haritasını açtı. Aklından Eslem'i çıkaramıyordu bir türlü. -Onunla konuşmalı mıyım?- diye geçirdi aklından. Konuşmak istiyordu. Fakat konuşursa da onun tepkisinden istemsizce korkuyordu. Kendini iyi hissetmek için gülümsedi ve haritayı duvara yansıtmak için masanın üzerinde duran küçük mavi cihazın üzerinde ki düğmeye tıkladı. Arkasında döndü ve sakin adımlarla duvara doğru ilerledi.

Duvara yansıyan haritaya göz gezdirirken, "Tamam. Şimdi size planı kısaca anlatıyorum." Dedi ve sağ tarafında duran kırık beyaz, küçük sehpada ki ince uzun çubuğu aldı. Burak Asena'nın üzerinde ki gerginliği fark edebiliyordu. Gözleriyle Asena'yı süzerken "Asena?" Dedi meraklı bir ses tonuyla. Asena aniden Burak'a doğru döndü ve "Evet?" Dedi gergin bir ses tonuyla.

Burak ukala bakışlarıyla Asena'ya doğru bakarken boğazını temizledi ve, "İstersen planı ben anlatabilirim. Yani sen, pek iyi görünmüyorsun. Ve böyle gergin bir şekilde bize planı anlatmanın kimseye faydası olmuyor." Dedi gülümseyerek. Asena gözlerini yere doğru çevirdi aniden. "Gergin falan değilim." Dedi hafif titrek bir sesle.

Ateş Burak'a doğru gözlerini çevirdi ve "Burak, Asena bir kaç gündür ilaç kullanıyor, biliyorsun. İyi gözükmemesinin sebebi bu. Ve Asena," derken gözlerini Burak'tan çevirip Asena'ya doğru baktı. Kafasını kaldıran Asena, yere diktiği gözlerini Ateş'e çevirince, Ateş kaşlarını endişeyle çattı. "Asena?" Dedi Ateş endişeli bir ses tonuyla. Asena anlamsızca Ateş'e ve etrafındakilere baktı.

Burnu kanıyordu. Herkes Asena'ya endişeli gözlerle bakıyordu. Asena burnuyla dudağının arasında bir ıslaklık hissedince elini aniden burnuna götürdü ve ardından eline baktı. Kanı görünce kaşlarını endişeyle çattı. Kendini gerçekten iyi hissetmiyordu. Ve bu şey bir haftadır devam ediyordu. Neredeyse her gün burnu kanıyordu.

Burak endişeli bir ses tonuyla "Dinlensen iyi olacak Asena. Evine git. Bu şekilde devam edemezsin." Dedi. Burak, Asena'ya diktiği gözlerini Miru'ya çevirdi aniden. "Sen onu eve götür Miru." Dedi Burak sakin bir ses tonuyla. Miru kafasını onaylar bir şekilde salladı ve Parmağına bakakalmış Asena'ya doğru hızlı adımlarla ilerledi. -Ne oluyor bana? Başım dönüyor. Karnımda tarif edilemez bir ağrı var. Burnum kanıyor. Ne oluyor bana?!- diye geçirdi aklından. Başının dönmesi şiddetlenince, bacakların da bir uyuşukluk hissetmişti. Ona bir adım uzaklıkta ki Miru'nun kollarını aniden tutunca gözlerini sımsıkı kapadı.

KARA LİSTE-ÇETEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin