Nem rész

90 12 3
                                    

Sziasztok drágáim

Hol kezdjem?
Tegnap este nézegettem a kommenteket, és igen, hogy elsírtam magam. Annyira jól esett, hogy marasztaltok, és voltak kösztetek olyan, aki nem akart engedni, valaki mondta azt, hogy itt a helyem Wattpadon. És meg sorolhatnék rengetek dolgot. Este nagyon sokat gondolkodtam, és az igazat megmondva, nem szeretnélek titeket itt hagyni.
Hiszen ti mindanniyan oly' annyira kedvesek voltatok hozzám, a könyveimhez, hogy azt nem tudom szavakba önteni. Őszíntén a Wattpad meg ti is a szívemhez nőtettek. Mindannyiótoknak köszönöm azt, hogy nem engedtek (és én se titeket), meg azt is, hogy valaki felajánlotta, ha valami baj van akkkr nyugodtan írhatok, nos úgy gondolom, hogy ez fordítva is igaz.
Tudom sokszor írtam azt, hogy nálatok királyabb olvasok nincsenek!! Ez igaz is!! Tényleg ti mindannyian kedvesek voltatok/vagytok velem, hogy azt nem tudom leírni.
Köszönök nektek mindent, de tényleg mindent❤❤
Mivel, a tegnap esti komment olvasások meghozta az eszem, eldöntöttem, hogy maradok hiszen 1 napot sem bírnék ki a wattpad nélkül, és a nélkül, hogy meglepjelek titeket a különböző fangörcsölős képekkel.
Ez mind a ti érdemetek, drágáim😊😍❤❤❤

TI VAGYTOK A LEGESLEGJOBB OLVASÓK, AZ EGÉSZ VILÁGOOON!!!!!! NÁLATOK KIRÁLYABB, OLVASÓKAT SOSEM FOGOK TALÁLNI😍😍😍
Imádlak titeket😍😍😍

A következő részekig, sok sok puszi mindenkinek, és sok pihenést kívánok a mai napra
Puszi mindenkinek

Naruto Boys/Girls/Bijuu Where stories live. Discover now