Inuzuka Kiba családja

174 38 3
                                    

evivanda kérésére.

Inuzuka Tsume

Inuzuka Tsume egy jonin Konohagakure-ból, és az Inuzuka klán tagja. 
Társa Kuromaru.
Tsume egy nagyon kemény nő, aki gyakran látta, hogy Kiba szétnyomja a cselekedeteit, például: nem vette komolyan az edzését, amikor fiatalabb volt, és azt mondta, hogy ne becsülje alá az ellenséget. Bár hiába szigorú természetű, Tsume jól törődik családjával, és a falujával. Kiba szerint ő volt a felelős az apja megijesztéséért, mert tudni illik Tsume összeházasodott Kiba édesapjával, de elhagyta. Tsume-ről azt is látni, hogy vad és türelmetlen tud lenni, amit fia Inuzuka Kiba is örökölt. Ezek ellenére Tsume mégis fejlett a csatában. Ez a préta útjával folytatott küzdelemben volt látható, ahol azt mondta fiának, hogy nem engedik, hogy az ellenség meneküljön. Egy kicsit "furcsa" humorérzéke is van, hiszen amikor szórakoztatta a Preta-utat, amikor elmenekült, és kijelentette, hogy az ellenség félt tőle. Azt mindenki bevallhatja, hogy Kiba anyja Tsume tényleg ijesztő tud lenni.

Tsume állati megjelenésű, akárcsak fia Kiba. Hosszú, tüskés, elkeseredett barna haja van, hosszúkás kutyafogak és körmök. Ő is rendelkezik a klán úgynevezett fang jelöléseivel az arcán, valamint szemeire és a lila rúzs rúzs sötét árnyalatára. Ruhája ugyebár a Konohai shinobi ruházatból áll. Amely a pelyhes kabátból áll, és az alatta lévő fekete öltöny, az ujjak fel vannak húzva, és a kötszerek a lábai körül. Ahogy észrevehetjük Tsume-n nem viseli a falu homlokvédőjét.

Az Inuzuka klán tagjaként Tsume együttműködő támadásokat használ szeretett társa, Kuromaru mellett. Ő ismeri a klán alapvető Four Legs technikáját, amely lehetővé teszi, hogy minkét kezét, és lábát figyelemre méltó készséggel és mozgékonysággal manőverezze.
Ahogy a fentiekben is említettem, hiába az az ijesztő karakter, mégis szereti a családját, és a faluját is. Első felbukkanása Naruto-ban, amikor Kiba visszaemlékezet arra a napra, amikor anyjától megkapta Kibát. Tsume-ről már akkor is sugárzott a szigor. De mégis nagyszerű shinobi.

Születésnap: Augusztus 12
Vércsoport: B
Társa: Kuromaru
Férj: ismeretlen
Gyeremekei: Inuzuka Hana, Inuzuka Kiba

Születésnap: Augusztus 12Vércsoport: BTársa: KuromaruFérj: ismeretlen Gyeremekei: Inuzuka Hana, Inuzuka Kiba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Inuzuka Hana

Hana is az Inuzuka klánba tartozik, mint anyja Inuzuka Tsume, és öccse Inuzuka Kiba. Az ő arcán is ott díszeleg a klán úgy nevezett fang jelölés.
Hana egy Avarrejteki Chunin, és egyben egy kiváló megbecsült állatorvosi gyógyászati-nin. Az ő társai a ninken hármasok: a három Haimaru testvér.

Ahogy az Animében megfigyelhettük/láthattuk Hana egyszerre lépett be az Akadémiába, és megosztotta az osztályt Izumi, Itachi, Saisu Kamano és Maruten, a Daikoku Funeno felügyelete alatt.

Hana-ról már látni lehet, hogy kedves természetű, és szereti a kistestvérét Kibát, nah és persze kutyáit is. Azonban családjához képest, ő mégis az a viszzafogott és egyenletesebb személyiségű, bár indőnként a klán vaddisznójátékának felel meg, és több mint hajlandó harcolni a falu védelmében. A legtöbb Inuzuka klán tagjaihoz hasonlóan Hanaz hűen hű a családjához, és úgy láthatjuk, nagyon közzel van öccséhez Kibához. Nyilvánvaló, hogy az orvosi technikák, különösen az állatgyógyászar vonatkozásában nagyon éles és figyelmes elmével rendelkezik.

Hana egy nagyon szerető egyén, akit Kiba és a ház gondozása után láttunk, míg anyjuk Tsume távol volt a küldetéseken. Annak ellenére, hogy Hana nagyszerű állatorvos, kevesbé képzett a hazai tevékenységben. Vegyük például azt az esetet amikor Akamaru kiharapta Uzumaki Naruto nadrágját, és Hana varrta be.

Akárcsak anyjának, Hanának is hosszú barna haja van, amit lófarokban visel. Rúzsfestéket visel, és mindkét arcán az Inuzuka-klán hagyományszerű fangszerű tetoválásai vannak. Hana nem csak a Konohai egyenruhát viseli, hanem a Konohai-egészségügyi egyenruháját is.

Ahogy Tsume, és Kiba, Hana is szeretett társaival a Három Haimaru Testvérekkel együttműködve harcol. Úgy látszik, jól ismeri a klán technikáit, és képes a Négy Lábú Technikát használni, amely az összes klán támadásának alapját képezi, nagy készséggel. Ezt a Negyedik Shinobi világháború során igazolták, amikor a Fang forgó fangot használták - egy technika, ahol a forgatás helyett, nagy sebességgel és a ninken tekercsevel képes megdönteni az ellenséget. A klán tagjaihoz hasonlóan, ő is képzett nyomkövető, aki fokozott szagérzetett alkalmaz, hogy felismerje és nyomon kövesse Akamaru-t, aki beteg volt, és gyógyszert adott neki.

Hana orvos-nin; ez olyan mező, amily kitűnő chakrát, és nagyszerű ismereteket igenyel. Állatorvostudományra szakosodott, és tehetséges orvosi-nin-nak bizonyult, mivel egyedül ő volt képes meggyógyítani Akamaru-t, aki súlyosan megsérült az ő és Kiba Sakon és Ukon találkozásával szemben.

 Állatorvostudományra szakosodott, és tehetséges orvosi-nin-nak bizonyult, mivel egyedül ő volt képes meggyógyítani Akamaru-t, aki súlyosan megsérült az ő és Kiba Sakon és Ukon találkozásával szemben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Naruto Boys/Girls/Bijuu Where stories live. Discover now