Η ένωση-

11.5K 787 126
                                    

Το επόμενο υποθέτω θα είναι και το τελευταίο κεφάλαιο.


"Aπλά αφαίρεσε απο πάνω της το κολιέ, δεν βλέπεις οτι έχει το έμβλημα των λυκανθρώπων? Ακόμη κι εγώ το βλέπω μέσα απο τα μάτια σου"

Με βιαστικές κινήσεις βγάζω το κολιέ απο το λαιμό της και την ίδια στιγμή βλέπω το στήθος της να ανεβοκατεβαίνει ρυθμικά.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μητέρα Σελήνη επιλέγει πάντα απο την φυλή Κρόνος τους αρχηγούς των λυκανθρώπων, μπορεί να είστε γκόμενοι αλλά όλο μαλακίες αγόρι μου κάνετε, κάθε φορά τα ίδια με έχετε κουράσει ένα αιώνα τώρα να σας νταντεύω όλο σκατά πηγαίνετε και τα κα-"

Μπλοκάρω την Μάντις απο το νου μου καθώς τραβάω την Λίνα στην αγκαλιά μου.


"Μάτια μου?" ψιθυρίζω καθώς ο Ντομ αρχίζει να μας γιατρεύει .

"Αγάπη μου?" ψιθυρίζω με τρεμάμενη φωνή καθώς τα χλωμά χειλάκια της αρχίζουν να επανέρχονται στο όμορφο κόκκινο χρώμα της, το σώμα της αρχίζει να εγκαταλείπει το κρύο αίσθημα και νιώθω τις φλέβες της να πάλλονται απο την αρχή.

"Μίλα μου μάτια μου άνοιξε τα ματάκια σου"

Δαγκώνω τα χείλη μου δυνατά, δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω το κεφάλι μου έτοιμο να σπάσει, η καρδιά μου χτυπά τόσο δυνατά που είναι έτοιμη να εκραγεί, το σώμα μου όλο τρέμει, δεν μπορώ να ηρεμήσω, πριν λίγο ..πριν λίγο την είχα νεκρή στην αγκαλιά μου, πριν λίγο ενώθηκα μαζί της στο θάνατο.

"Μίλα μου γαμώτο Λίνα..άνοιξε τα μάτια σου" την ικετεύω καθώς σκύβω και της φιλώ τα χείλια , τα μαλλιά , τα χέρια , το σημάδι.

"Άνοιξε τα μάτια σου" τα μάτια μου για πρώτη φορά στη ζωή μου τα νιώθω υγρά. Νιώθω να διαλύομαι. Όσο ψυχραιμία έδειξα όταν την είδα νεκρή ,. τόσο τώρα νιώθω οτι δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου

"ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ "

Σκύβω και βάζω το κεφάλι μου στην κοιλιά της, βάζω τα χέρια της πάνω μου

"Αγκαλιασέ με Λούνα και πες μου οτι όλα θα πάνε καλά"

Και τότε ακούω κάτι που πολλές φορές στη ζωή μου θα ανακαλούσα στην μνήμη μου.

"Ντόμι.."

Η φωνούλα της να με φωνάζει όπως τόσες φορές αυτές τις μέρες ονειρεύτηκα . Σηκώνω το κεφάλι μου και κοιτάζω τα γαλανά ματάκια της να με κοιτάνε με έκπληξη.

To Παιχνίδι Της ΛίναςWhere stories live. Discover now