Κάνε ευτυχισμένο τον Άλφα σου

11.1K 806 138
                                    

"N-νόμιζα πως σου άρεσε όταν ζευγάρωσαν οι λύκοι μας και..και..ξέρω πως είμαι πιο μεγάλος απο εσένα αλλά..εγώ ..δηλαδή ο λύκος μου αλλά κι εγώ..αμ.."

Προσπαθώ με μεγάλο κόπο να μην γουρλώσω τα μάτια μου απο έκπληξη. Θέλω να πω ..μπροστά μου στέκεται ο Δημήτρης ο μεγαλύτερος σαβουρογάμης όλου του κόσμου και ειλικρινά μόλις τον άκουσα να τραυλίζει. Η Λία γρυλίζει θυμωμένα μέσα μου που στεναχωρώ το ταίρι μας αλλά καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Με έχει πληγώσει τόσες και τόσες φορές και του αξίζει αυτό και χειρότερα. Εξάλλου είμαι σίγουρη πως κατά βάθος δεν ιδρώνει το αφτί του. Αν δεν ήμουν ταίρι του δεν θα με διεκδικούσε.

"Ναι καλά ήταν και..μάλλον πολύ κουραστικά αλλά υποθέτω έπρεπε να το δεχτώ αφού είμαι η Λούνα σου και η φυλή περιμένει απο εμάς να την καθοδηγήσουμε. Μην αναφέρω οτι ήμουν σε έξαψη λόγω πανσελήνου άρα ..ε..δεν είχα και περιθώριο για αντιστάσεις "

Πως μπορείς Λι να του λες οτι ήταν κουραστικά ? ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας

Η Λία είναι πολύ θυμωμένη που απαξιώνω τον λύκο του Ντόμινικ και προσπαθώ να τον μπλοκάρω απο τις σκέψεις μου για να μην την ακούσει.

"Κουραστικά ? " η έκπληξη στα μπλε μάτια του είναι φανερή. Σκύβει το κεφάλι και βλέπω πως δαγκώνει το χείλος του. Έτσι μου έρχεται να τον πιάσω και να τον πεθάνω στα φιλιά αλλά ειλικρινά δεν θα του κάνω την χάρη. "Εγώ Λίνα..εγώ ένιωσα .."

Σηκώνω το φρύδι μου και τον κοιτάω εξονυχιστικά. Το ρήμα " ένιωσα" και ο Ντόμινικ δεν πάνε πακέτο. 


"Ένιωσα το απόλυτο" με κοιτά αποφασιστικά στα μάτια σαν να περιμένει κάτι απο εμένα. 

"Είσαι η Λούνα μου και θα σε αγαπώ και θα σε προστατεύω μέχρι να πεθάνω. "

Ξεροκαταπίνω γιατί δεν με έχει συνηθίσει να μου μιλά τόσο τρυφερά. Ε βέβαια ο λύκος του ξέρω οτι με θέλει παράφορα. Αυτός πάλι μέχρι χθες ούτε να με φτύσει. Απλά δεν το ξεχνάω όλη την απόρριψη που μου έριξε.

"Και θέλω όσο τίποτα-"

Κόβει την φράση του και με πλησιάζει. Μυρίζει εκπληκτικά και τα χείλια του στέκουν προκλητικά ελάχιστα χιλιοστά απο εμένα. 


"Συνέχισε" με ακούω να ψιθυρίζω. 

"Δεν έχει νόημα , εσύ..εσύ λες οτι με βλέπεις πατρικά την ώρα που εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι-"

To Παιχνίδι Της ΛίναςWhere stories live. Discover now