Η Λίνα

13.3K 847 284
                                    

Προσοχή!Το κεφάλαιο περιέχει βωμολοχία ..!



Ο Δημήτρης  μπαίνει με αποφασιστικά βήματα στο προθάλαμο του σχολείου και κοιτά δεξιά και αριστερά εκνευρισμένος. Είναι η τελευταία της φορά..δεν θα ξανατρέξει για εκείνη και φωτιά να βάλει. Αν ήξερε τι ανισόρροπη είναι δεν θα έμπλεκε ποτέ μαζί της. Υποτίθεται είναι και έμπειρος στις γυναίκες..τριάντα χρονών ..ιδιοκτήτης φαρμακοβιομηχανίας ..αλλά τέτοιο χουνέρι δεν το περίμενε.

"Κύριε Μεβεζή.." τον πλησιάζει τρέχοντας η φύλακας του σχολείου. Σταματά μπροστά του βαριανασαίνοντας. Ίσα που τον κοιτά στα μάτια και σταματά στο λεπτό η ανάσα της. Είχε ακούσει οτι είναι απίστευτος γκόμενος..αλλά αυτό δεν το περίμενε..ο τύπος είναι δημόσιος κίνδυνος..αχ να μην ήταν παντρεμένη ..θα τον πατούσε κάτω και..

"Θα μου πείτε που είναι ή θα κοιταζόμαστε για ώρα?" τα νεύρα του δεν υπάρχουν. Μια μέρα κατάφερε να έχει δική του και να την καταστρέψει αμέσως εκείνη. Αλλά θα τ'ακούσει..δεν του ξεφεύγει..

"Ναι..το κορίτσι περιμένει έξω απο το γραφείο του διευθυντή και μου είπαν να σας πω.."

"Κυρία Μεβεζή είναι το όνομα της" την κόβει απότομα . Συχαίνεται αυτού του είδους τις οικειότητες..άκου να λέει κορίτσι την σύζυγο του..

Της κάνει νόημα να προχωρήσει και την ακολουθεί. Ξεσφίγγει την γραβάτα του. Τώρα θα πηδούσε την πιτσιρίκα και αντί αυτού τον σέρνει η Λίνα στο σχολείο της για τις μαλακίες της.

Η φύλακας ανοίγει την πόρτα του γραφείου. Ο προθάλαμος είναι μεγάλος με μπορντό βελούδινες κουρτίνες. Η μπαρόκ διακόσμηση κάνει τον χώρο να μοιάζει αποπνικτικός. Σαρώνει το βλέμμα του και την βλέπει.

Πετάγεται αμέσως απο την θέση της. Τα μακριά ξανθά μαλλιά της φτάνουν ως την μέση της , έχει δυο σχιστά καστανά μάτια..φαίνεται σαν νεράιδα..ή έτσι του φάνηκε στην αρχή όταν την γνώρισε..σαν μικρό ξωτικό..που να ήξερε με τι διάολο είχε μπλέξει.

"Δημήτρη μου!" αναφωνεί εκείνη χαρούμενη και κάνει παλαμάκια. Εκείνος στριφογυρίζει τα μάτια του αγανακτισμένος. Πως δεν τα σπάει όλα..απορεί με τον αυτοέλεγχο του..ένα γαμημένο ρεπό ήθελε να πάρει ..μετακίνησε τόσα μίτινγκ για να έχει μια μέρα ολόδικη του να πηδήξει με την ψυχή του και αυτή του τα γάμησε όλα. Όπως κάθε φορά άλλωστε..η γυναίκα έχει ραντάρ δεν εξηγείται..

Την παρατηρεί να τρέχει κοντά του. Φοράει ένα στενό ταγιέρ και δερμάτινες μαύρες γόβες. 

To Παιχνίδι Της ΛίναςWhere stories live. Discover now